Jump to content

Glābiet mani no "DZĪVĀ ŪDENS" tenkām ... glābiet ....


NormaalsCilveeks
 Share

Recommended Posts

veči es esmu vecs fizmatu perdelis

man nav nojēgas no ķīmijas bet ....

svētdien man sievišķīs izstādē ieraudzīja "atdzīvināta ūdens" filtru

un pisec pērc ... a tas ir 300 latu caurteces mēsls kam es NETICU

mļja nu sitiet mani nost neticu ka ūdens ir tāds ...

http://udens.com.lv/

kads tic tam ?

Labots - NormaalsCilveeks
Link to comment
Share on other sites

vēl noskaties youtube filmu - dzīvais ūdens (živaja voda ) daudzsēriju gabals

Link to comment
Share on other sites

Aizved vēl kaut kur sievišķi, pēdējo sulu izsūks :-D Bet nu kaut kādu zaņķi jau viņi tur laiž cauri, bet nu cena ir stipri pārspīlēta, kaut kā jau klozetpods jauniebūvētais mājās jāatpelna :)

Link to comment
Share on other sites

skaidrs :) krāna ūdeni jau vairs neizārstēsi :)

Link to comment
Share on other sites

aplej desinju ar dziivo uudeni un buus dziivaa desinja :D veci cilveeki var apliet savu desinju un viagra vairs nebuus vajadziiga....

 

Da nu pilniigs bs tas viss..... uudeni atdziivinoshi filtri, asinriti uzlabojoshi akmentinji un daktera levina magneetiskaas saites, kas speej piecelt invaliidu :D

 

ja nav kur naudu lai likt, lai iedod man, reizi meenesii teeloshu psihologu stundu uzmaniigi klausoties :D

Link to comment
Share on other sites

dažiem aspektiem. cik lasīju par ūdeni zinātne tā nopietni sāka interesēties ww2 laikā, kad ar zemūdenēm sāka braukāties un brīnīties.....ir tur daži interesanti momenti, protams daļa tās filmas ir fufelis.

Link to comment
Share on other sites

ja babulim dariit nav ko, lai iet pie tantinjaam ar triislitru burkaam, lai sakaarto molekulas pareizaa virzienaa :D

Link to comment
Share on other sites

Ir bezmaksas veids kaa atiriit udeni/

 

Dabuu palielu kvadratianu blodeli piepildi ar uudeni un sasaldeee.

Atsaldee nekustinot.

Augsheejais slaanis buus redzams netiirs, to nosmel nost.

 

Ja ir divas karbinjas tad var optimalaak stradaat, ganjau var vairaak.

 

Draudzenes maatei ir trauks za 100 baksov tads pasmags, tur paturot ar atdziivojas.

 

Un veel udens atiroties ja filtraa ir bumbnjas, atdziivojoties even. Vinjam tadas kustiibas patiikot.

Labots - 321
Link to comment
Share on other sites

... perestroikas sākumā, Kašperovskis , pa televīzoru arī taisija dzīvo ūdeni visiem skatītājiem.... . Reāli, ko var izdarīt, ir ūdens dezinfekcija, ja ūdenī iemērc kādu sudraba priekšmetu ( ūdens sudraba traukos nesabojājās) un tas arī ... viss. Pārējais ir no tās operas, ka 90% slimību ( un izārstēšanās) ir no galvas ( iedomas). Šinīs gadijumos, tādi ūdens atdzīvinātāji dikti palīdz :) .

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Buļļa ka*as tas viss ir.

Atkal uzradušies izveicīgi ļautiņi, kas spēlē uz lētticīgu ļautiņu ticības (tikai neapvainoties).

Jā, man ar domāt, ka tieši tas pats, kas ar visām tām TV SHOP hernyām - revolucionāri debešķīgajām suluspiedēm (kuras var no āboliem zaļas krāsas sulu izspiest) un visām Levina saitēm, kas mironi kājās piecels.

Vai to bullšiti, ko pasniedz tajs desmit cilvēku "prezentācijās" - ūbervilnas sega, kas ziemā tevi silda, a vasarā atdzesē, kaut realitātē viss ir pilnīgi otrādi. Labi, manta varbūt arī nav pēdējākais mēsls, bet nu cena gan ir stipri pārspīlēta. Un paties - ir daļa cilvēku, kas tā arī domā - ja jau maksā padārgi, tad tač nevar būt sūdīgs.

 

Iesaku vai nu daudz neštudierēt, un pirkt nost, lai jau tad dzīvais ūdens līst pa malām, vai arī piesēsties uz nopietnām pārrunām par lietu... ;)

Link to comment
Share on other sites

nu gan jau ka atdzīvojas, bet nejau ar 300 ls vērtu štruntu. živaja voda filmā ir teikts ka ar domu enerģiju var strukturēt ūdeni. tāka, lai sievišķis pirms dzeršanas apstrādā ūdeni ar izcilākajām domām, tad arī būs gana viss labi un veselīgi.

 

vispār nevajg daudz muldēt, var ņemt un testēt. lietu uz augiem, skatīties, kā tie dzīvo vai atņirdzas, dot kaķim - parastu ūdeni un atdzīvinātu un lūrēt, kuro šis izvēlēsies utml. vajg pastrādāt. neko jau mēs te neizmuldēsim, ja interesē tā lieta, tad vajag pētīt.

Link to comment
Share on other sites

Nu vienīgais, ko viņš var izdarīt, ir tevi atbrīvot no kaļķa un dzelzs nogulsnēm. Ar to magnētisko laiku izmaina kristālrežga struktūru un viss. Ja viņa grib tīru ūdeni dzert, nopērc viņai reversās osmozes filtru.

Edited

Palasīju citus komentārus. Ka ūdeni var ar domu spēku sakārtot, to es ticu.

Sudrabs ūdenī šķīst, lai arī ļoti maz. Sudraba joni nonāvē visus mikrobus un vīrusus.

Labots - Vikings
Link to comment
Share on other sites

321! Tu no tā trauka visas "Dzīvības sulas" jau būsi izsūcis ;)

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Dzīvais ūdens nav kaut kāda fantāzija. Vismaz savā laikā viens pazīstams večuks no vecās darbavietas (šim tagad pāri 90), kas ar elektroniku aktīvi ņēmās un pētīja veselīgu dzīvesveidu, padomijas laikos bija izveidojis ierīci, kas taisīja dzīvo ūdeni. Pēc stāstītā sapratu, ka tiek mainīta ūdens jonu virziens vai polaritāte, kas labvēlīgi uz veselību iedarbojas. Es tik smalki to nezinu.

 

Varbūt uz šī principa tas verķis taisīts. Protams, var jau gadīties, ka tas ir mārketinga triks. Firmači jau visko piegudro klāt.

Link to comment
Share on other sites

Jete burkānciemā

Cik no jums gudriniekiem ir reāli veikuši kādus eksperimentus šinī sakarā? Kaut vai to pašu joku ar rīsu burkām, ka varat tā parliecinoši teikt, ka viss tas ir BS? Es jau neskau, ka jāpērk tie 300latu vērtie mēsli no šarlatāniem, lai pārbaudītu. Bet veiciet kaut vai šādu vienkāršu eksperimentu. Ņemiet divus istabas augus podiņos. Vienu laistiet regulāri ar lietus ūdeni, bet otru ar to pašu lietus ūdeni, kas uzsildīts ar mikroviļņu krāsni. Pēc mēneša pasakiet man kurš augs būs izdzīvojis. Var jau teikt, ka neticu tām lietām, bet nedrīkst teikt, ka viss tas ir BS. Itkā mums te visi baigie kodolfiziķi ir, kas par ūdens struktūru var disertāciju uzrakstīt.

Link to comment
Share on other sites

Jete burkānciemā

Struktūrai nozīme IR točna. Par piemēru var minēt kaut to pašu ogli un dimantu. Ķīmiski abi ir vienādi, bet struktūras atšķirīgas, līdz ar to arī īpašības dažādas. Ar ūdeni tāpat. Ķīmiski jau viņš paliek tāds pats H20, bet tās kā tās molekulas tur sakārtojas, ir viegli ietekmējama lieta.

Link to comment
Share on other sites

Struktūrai nozīme IR točna. Par piemēru var minēt kaut to pašu ogli un dimantu.

ta jau vajag ūdeni zem preses pāris sutkas turēt... :-D

Link to comment
Share on other sites

Jete burkānciemā

tu domā, ka tikai tā var struktūru ietekmēt? To var ietekmēt ar ļoti dažādiem veidiem, skaņas vibrācijas, magnētisms, elektromagnētiskie viļņi, mikroviļņi, protams, radioaktīvais starojums.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nē, bullīšasū*i ir šis piedāvājums, nevis visa zinātne sakarā ar šo te lietu.

 

Var saderēt, ka taj izstādē/prezentācijā neviens ar fizikāl/ķīmiskām teorijām un zinātniskiem eksperimentiem vai pierādījumiem par šo te nestāstija - visdrīzāk tā bija šo šmotku izplatītāju smadzeņu skalošana cilvēkiem uz viņu ''ticības'' rēķina.

 

Pērciet, pērciet. Tas jums palīdzēs. Ticiet mums!!!

Link to comment
Share on other sites

Jete burkānciemā
nu buļšic par ūdens sakārtotām molekulām ....

sakārtojat molekulas vienā glāze tad es sajaukšu to ar otru glazi un tad izlzesu sakārtotās molekulas atpakaļ°

 

nu nav tur ko sakārtot - tamdēļ tas arī ir ūdens ...

Ko tad tu gribi panākt ar šo topiku? Izbļauties tik, ka viss tas ir mēsli? Ja? Uzzināt citu viedokļus? Mož kādu izskaidrojumu dzirdēt? Ja blēņas tad blēņas, kāda jēga tev vispār ko teikt vai stāstīt vai (nedod Dievs) ielaisties strīdā, ja tu tāpat stūrgalvīgi paliksi pie sava? Lai gan ko ta es. NC ir un paliek NC, stūrgalvīgs homofobs, kas visu vienmēr zina labāk :)

Tas nav uzbrauciens BTW

Link to comment
Share on other sites

Discovery savulaik kaut kā izsecināja ka nepieciešams apstrādāt ar 8 Kilohercu frekvenci(lūgšanu frekvence) un tā var dabūt "dzīvo ūdeni"

Link to comment
Share on other sites

Var iegūt. Atbilstošu ūdens plūsmu ar atbilstošu spiedienu laižot (ļaujot tai tecēt grvitācijas spēka ietekmē) caur rezonatoru... Bet neko saistībā ar (par) "dzīvo ūdeni" un konkrēto gadijumu nezinu

Link to comment
Share on other sites

Tie, kas runā par dažāmiem amorfajiem ūdens stāvokļiem, ūdenim tāds ir tikai viens. Amorfie stāvokļi ir kristāliskām vielām. Ledum piemēram tādi ir 8. Ūdeni var mēģināt polarizēt, jo tas ir polārs šķīdums, bet tiklīdz beigsies polarizatora iedarbība, tā tas uzreiz atgriezīsies savā sākumstāvoklī.

Link to comment
Share on other sites

da ladn - visi zina Britta ūdenskrūzes un filtrus, kas iespēju robežās ar oglekļa slāni filtrē putekļus un piemaisījumus. Šis ir līdzīgs, kas vienkārši to pašu dara lielākā spiedienā, nevis krūzē, lēni pilinot.

pasvētītu sudraba krustiņu vari nopirkt jebkurā normālā katoļu baznīcā - dzīvais ūdens visur tiek gatavots, paturot sudraba priekšmetu ūdenī. Plus vēl šeit tas tiek papildināts ar šurumburum "informācijas apmaiņu stimulējošu" samaisīšanu. Visas atsauksmes ir orientētas tieši uz kaļķa un nosēdumu izzušanu - tieši tas, ko oglekļa filtri dara - tas gan noteikti piepildīsies :) Pārējais ir sadzejots - "jums būs tīrāks ūdens, tātad būs ciešāks miegs, labāka redze utt" ;>

 

es ticu, ka ūdeni var filtrēt,bet šo vajadzētu salīdzināt ar citiem filtriem reālā darbībā, tīrot mūsu brīnišķīgo ūdeni un salīdzinot rezultātu ar Britta produktu piem :) kuloniņa vietā krustiņu pats vari iepirkt :>

 

btw, amīši to kulonu tieši tagad (Gūgles kopija no 19.oktobra, kurā parādās raksts, datēts ar 28.okt) piedāvā par $119 (water-revitalizer.com). vārdu sakot - širpotrebu gatavo žiglos tempos, vienklāršā veidā - "Need a Larger EWO Unit? Contact Me and I'll Set You Up - Available For Up To 4 Inch Pipe Sizes". tur piedāvā kaut gadu lietot bez maksas :> Tuprat var palasīties par pašu celmlauzi zinātnieku, kas Hitleram strādājis :>

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

NC, nu ja tam verķim nav štroms pievadāms, tad noteikti nekāds tur dzīvais ūdens nenāk ārā. Iespējams kāda aktīvā ogle vai cits katalizators iemests iekšā, kas filtrē ūdeni. Tikpat labi var iepirk normālu ūdens filtru un būs tas pats. Un lētāk.

 

Vispār cik atceros to iekārtu un redzēju kā viņa izskatās, tad nekādīgi to nevar pielikt tekošam ūdenim. Respektīvi var no noteikta tilpuma iegūt noteiktu tilpumu dzīvā ūdens.

 

Reku viens no prototipiem: http://n-t.ru/tp/nr/zv.htm

Link to comment
Share on other sites

Nopērc labāk par tiem 300 Ls sudrababļodu un glabā ūdeni tajā .. Ūdens itkā tiek uzlādēts ar labo enerģiju un kļūstot makten ārtniecisks ...

Ja nestrādās tad sudrabu vismaz var pārdot, bet kurš tev pirks ūdens filtrētāju apr 300 ls ?

 

Pats daļēji ticu visām tām figņām ( ko stāstīja tajā filmā par ūdeni ) ..

Pēc filmas noskatīšanās domā'ju pamēģināšu pamēģināt ar tām enerģijām .. Ielēju ūdeni 3 L burkā un domāju par to ūdensburku tikai labas domas .. Uzlīmēju stilīgas uzlīmītes .. Un kad ir baigais besis padzeros no tās burkas un besis pavisam ātri ir prom ...

 

NOPIETNi =D Tikai kad dzer tad domā, ka tas palīdzēs un, ka paliek labāk :)

Link to comment
Share on other sites

NC:

.. tas tiek papildināts ar šurumburum "informācijas apmaiņu stimulējošu" samaisīšanu
da vienkārši ūdens tiek apmaisīts cilindrā, kam noteikti ir īpašs izskaidrojums, kam ieinteresētie ir gatavi ticēt - tjipa jonizācija un tā..

 

par to, ka ūdenim ir enerģija, bet dabūjama tikai svētās vietās vai ar labām domām - tas arī fakts.

te viens normāls, sakarīgs čalis, kādreizējais kolēģis un cienījams jaunietis, uzrakstījis par ūdeni. (reālā adrese - http://nobody.lv/?s=dzive&r=726 , tagad laikam down).

Link to comment
Share on other sites

nē nu a kur problēma, ja sievišķis ieraudzīja, lai pati pērk... :)

jeb tu viens naudas pelnītājs?

 

 

P.S. neticu tam! tas ir tāpat kā paņemt 64kbps mp3 failu, pārkonvertēt uz 320 un cerēt, ka skanēs labāk :D

Labots - Exiic
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Sivēns

 

Ai nu zini ko... ej nu vien un domā ko gribi.

Augstāk bija links ar eksperimantu ar trim rīsu bļodiņām - viena saņēma tikai pozitīvo enerdžī, viena neitrālo, a trešo lamāja no vienas vietas.

Rezultāts - 0.

 

Protams, tu vari turpināt teikt, ka pozitīvo nepietiekami slavēja, un negatīvo nepietiekami lamāja, bet tas nemaina lietas būtību, ka par 97% tas ir mīts. Nu 3% mož i paliek.. :)

Link to comment
Share on other sites

ja vaig glaabinju, tad uztaisam pa fikso website waterpoison.com.lv vai ko tamliidziigu, uzrakstam lameru pieredzi kaa niikie organismi indeejushies no shii uudens kristaaliskaas struktuuras, kaa asinis veemushi, utt ... gan paaries veelme sievishkjim :)

ir fufelji, lieli fufelji un statistika :D

 

tas taapat kaa peetiit ledus kristaalu struktuuru, kura veidojaas uudenim sasalstot ja tai briidii saka kaadu vaardu :D

Link to comment
Share on other sites

NC, sarunā ar Jetiju, lai uztaisa pa čiriku kādu smuku podu ar divām antenām un uzorganizē smuku prezentāciju "ūdenim ar kosmisko enerģiju no Sīriusa B". I vsjo!

Link to comment
Share on other sites

man te nesen amway drazu prezenteja, tiem tada pati uzpraikte, tikai neflete par dzivo udeni, toties maksa 500La, pie tam karridzi p 100Ls ar resursu 5m3 udens.

Varat parekinat cik tas attiritais udens maksa - tur principa var evian visu laiku dzert pa to pashu ciparu.

 

plus uz krana liekamais pulkis tada ujobische... tad es labak balsoju par reversas osmozes aparatu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...