BOOT.lv Forums: WD HD Media Player - BOOT.lv Forums

Pālekt uz saturu

• (18 Lapas)
  • +
  • « Pirmā
  • 16
  • 17
  • 18
  • Tu nevari sākt jaunu tēmu
  • Tu nevari atbildēt uz šo tēmu

WD HD Media Player Atsauksmes

#341 Lietotājs ir nesaistē   dropman 

• Grupa: Biedri
  • Raksti: 68
  • Pievienojās: 26-November 05

Pievienots 21 December 2009 - 12:03

labi, ar to tikšu galā. Un kā ir ar jauno WD HD live? Ir vērts viņu ņemt? Ja pareizi sapratu tad tas pats vecais vien ir tikai ar iespeju ieslegt tīklā - tātad var vispār iztikt bez ārējā cietņa?
0

Lietotājs ir tiešsaistē  Reklāma

#342 Lietotājs ir nesaistē   Žaks Kustō 

• Skatīt žurnālu
  • Grupa: Moderators
  • Raksti: 3051
  • Pievienojās: 29-May 08
  • Atrodos:Tuva nākotne
  • Intereses:šauju ar loku

Pievienots 21 December 2009 - 12:06

Par WD TV Live neko nemācēšu teikt. Reku info par Live
http://www.boot.lv/f...par-wd-tv-live/

WD mājas lapā bija arī salīdzinājums.
0

#343 Lietotājs ir nesaistē   mistachuck 

• Raksti: 285
  • Pievienojās: 08-June 08
  • Atrodos:Baloži, Rīgas raj.

Pievienots 25 December 2009 - 21:19

Man ir nedaudz jaunāks un dārgāks filips TV, viņam nav DTS atbalsta, līdz ar to pieļauju, tavam TV arī tāda nav. Taču man grūti iedomāties tādu kinozāli, kurai nebūtu DTS atbalsta, tās visas atbalsta. Tā ka, ņem optiku un nekādu problēmu. Ja vien neskatīsies koncertus un filmas oriģinālvalodā, ar skaņu aituri problēmu nebūs, to gluži vienkārši nevar pamanīt, ja vien vienlaicīgi nav skaņa gan TV, gan kinozālei, tad veidojās atbalss efekts.
Jebkuram mediaplejerim ir vienkāršotā audio izeja, bet pa to tiek padots tikai 2.0 stereo, to gan pie TV bez problēmām var slēgt klāt, taču caur to kinozāle vairs nesaņems savus 5.1 kanālus.
0

#344 Lietotājs ir tiešsaistē   oxygen 

• Raksti: 1323
  • Pievienojās: 26-April 04

Pievienots 25 December 2009 - 21:49

Ja par WD TV Live, tad jāsaka tad ideāls priekš savas cenas, lai izmantotu tīklā. Tiko bija slinkums štepselēt nost pielikto 2,5 collu 1TB cieto , lai pieslēgtu pie kompja. Nu ko, paņemu no kompja un rupjā veidā pārkopēju pa tīkla vadu uz to HDD kas pie WD . Kopējās ar ātrumu aptuveni 80 Mbiti . Nu skaidrs ka, ja tas disks pieslēgts pa taisno pie kompja, kopēšana būtu krietni ātrāka, bet... nu skaidrs ka pa tīklu vilks jebkādu filmu (nu ja kādam jautājums vai pietiek ātruma) . Principā tiek arī tā izmantots, kad vienā istabā kāds skatās filmu kas uz kompja cietā diska otrā istabā. Nu varbūt šo to nespēlē ( piemēram wmv formāta filmu) , bet tā ideāla kastīte. Arī pults reakcija var teikt , momentāla, atsķirībā no pirmā WD TV.
0

#345 Lietotājs ir nesaistē   TomsMVP 

• Grupa: Jaunbiedri
  • Raksti: 5
  • Pievienojās: 10-December 09

Pievienots 26 December 2009 - 03:31

Man ir viens jau.

Vai ar wd tv live var skatities strimus http://www.veetle.com vai justin.tv ?
Ievietotais attēlsIevietotais attēls
0

#346 Lietotājs ir nesaistē   logitech33 

• Raksti: 18
  • Pievienojās: 24-January 10

Pievienots 29 January 2010 - 10:25

Es nesen arī tiku pie WD HD Live....par savu naudu....ideāls.....pēc Blue-ray vai Bdrip divx vai dvd vairs negribas skatītites:.......nu vienīgais cieto disku lielu vajag...man pašliak 320 Gb.....jau ir par mazu,it sevišķi ja 25-35 Gb filmas novelk..........

Šo rakstu rediģēja logitech33: 29 January 2010 - 10:25

0

#347 Lietotājs ir nesaistē   Mefistofels 

• Raksti: 337
  • Pievienojās: 16-April 04
  • Atrodos:Ogre/Rīga

Pievienots 29 January 2010 - 11:41

Es arī taisos pirkt wdtv Live. Meklējot info atradu šādu forumu:

wdtv_forums

Kam ir interesa par šo verķi, iesaku apmeklēt - tur ir viss ko vien var un nevar iedomāties, atbildes uz pilnīgi viesiem jautājumiem, par virām versijām v1, v2 un Live.
0

#348 Lietotājs ir nesaistē   baisais 

• Raksti: 9
  • Pievienojās: 12-April 10

Pievienots 12 April 2010 - 15:40

Pašam kādu laiciņu jau ir WD HD Media player v2. Vienā vārdā - zvērs. :) Ir "apēdis" visu, ko esmu viņam devis. Pat - Blu-ray BDMV folderi. Vienīgais mīnus, ka neprot strādāt ar dvd un blu-ray menu, bet tas, protams, neliedz atskaņot pašu video saturu.
Bet mans jautājums būtu - vai kādam ir šāds lacie izstrādājums:
http://www.lacie.com...t.htm?pid=11389
Varbūt pat kādam pat ir izdevies salīdzināt šo darbībā salīdzinājumā ar WD HD Media player? Ātrdarbība darbojoties ar dažādiem video formātiem, utt?
No pirmā acu skatiena liekas interesants variants.. WD HD iespējas + ietilpīgs cietais disks vienā kastē..

0

Pastāstīt par šo tēmu citiem:

• (18 Lapas)
  • +
  • « Pirmā
  • 16
  • 17
  • 18
  • Tu nevari sākt jaunu tēmu
  • Tu nevari atbildēt uz šo tēmu

1 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 1 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)