Jump to content

Mobilo sakaru priekšapmaksas kartes.


Putns.Brivais
 Share

Recommended Posts

Labasdienas!

 

 

Augstkolā rakstu kursadarbu par mobilajiem sakariem, operatoriem utt, tādēļ vēlējos painteresēties, par to, kādas priekšapmaksas kartes lietojat, kāpēc, kas ir tas kas piesaista (tarifi, GPRS cenas, pārklājums utt), kas tieši kuram, Jūsuprāt, ir labāks, kuram ir labāka klientu apkalpošana, Tehsuports, utt. Lūgums, pēc iespējas plašāk izklāstīt viedokli, jo, ar Jūsu personīgu atļauju, iespējams varētu kaut ko nocitēt darba ietvaros. Nebūtu slikti arī, ja izvērstos kaut kāda diskusija, kurā visi dalītos ar konstruktīvu kritiku par priekšapmaksas kartēm vienam vai otram operatoram. Par pastāvīgajiem pieslēgumiem šobrīd nebūtu īsti aktuāli...

 

Liels Jums paldies jau iepriekš! :)

Link to comment
Share on other sites

Hallo! rulle :)

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Lietoju vienu Okartes nr. tikko kā viņa parādījās.. varētu būt ap gadiem 10.. nedaudz mazāk.

 

Sasniegti visi maksimālie atlaižu līmeņi, ja līdz šim apdomāju pāriešanu uz pastāvīgo piesl. Tad pēc tarifu plāniem 'Gudrais, Smukais, Labais' parādīšanās, esmu pilnīgi apmierināts, par cik man ir vajadzīgs plašākais pārklājums LV teritorijā (LMT), kā arī 80% veikto zvanu notiek LMT tīklā, runāju daudz, katru mēnesi avansu papildinu par ~10 naudiņām.

Mīnuss protams viens, var beigties avanss, kad tas tiešām ir vajadzīgs. Ja domā uz priekšu un makā vienmēr stāv kāds neizmantots papildināšanas kodiņš, problēmu nav.

Link to comment
Share on other sites

Principā esmu lietojis 3.

1. OKarte. Lietoju tālajā 2003. gadā. Izvēlējos dēļ LMT pārklājuma un sakaru kvalitātes, jo samērā bieži sanāk aizšaut kaut kur uz laukiem un gribēju būt sazvanāms. Konkurentam ZZ bija ievērojami lētāks kredīts, bet Imantā 5,kas ir netālu no manis, dzīvoja daudz draugu un sazvanīt kamēr šamējie mājās grūti dēļ 9stāveņu projekta. Zona normāli turējās tikai virtuvē un poģī parasti, pēc draugu stāstīta, vispār nebija zonas. Braucot tramvajā ar ZZ runāt bija vienkārši psc, čerkstoņa un tramvajs, balsi nesadzirdēt un ik pa laikam atvienojās. LMT gāja bez problēmām, tāpēc izvēlējos )Karti un bija pārāk maz gadu, lai ņmetu pats savu LMT pieslēgumu. Tagad tas pats numurs ir pārformēts uz LMT Formula 8. Tagad īsti nez, visi praktiski `pargājuši uz LMT no "manējiem" sen neesmu izbaudījis sarunu ar ZZ, varbūt tagad upgreidojušies, hvz.

2. Vienu brīdi Biju pārgājis uz Amigo. Ļoti apmierināja, lētāks par OKarti, dārgāks par ZZ, sakari normāli, zona gandrīz pilna.

3. Toxic - pilnīgs mēsls, lietoju kad tikko parādījās, zona bija švaka, uz daudziem tīkliem nevarēja sūtīt sms, nezinu vai tagad vispār tāds eksistē un kādi šamējiem tur tagad līgumi savā starpā.

 

GPRS praktiski neesmu lietojis nekad uz neviena operatora, jo tam ir PC, pirmārais ir zvanīt un sms. Tāpēc šo nekomentēšu.

Par tarifiem: kaut arī nepelnu pats, uz tarifiem neskatos nekad, ja ir parastais, zvanu no mājas, ja mob. tad no mob. un vienalga kāds tīkls, ja sazvanīt vajag.

Labots - Exiic
Link to comment
Share on other sites

Parasts

Exiic sasmīdināji par toxic :mrgreen:

nav toxic , ir BiFri un ar to viss ir ok :)

 

Ir man BiFri, kuru praktiski nelietoju pašlaik, agrāk lietoju daudz , jo bezmaksas zvani Bites tīklā ir . Tagad to pašu man piedāvā Bites pieslēgums, tāpēc BiFri vienkārši stāv, ik pa laikam pa latam papildinu

Link to comment
Share on other sites

Exiic sasmīdināji par toxic :mrgreen:

nav toxic , ir BiFri un ar to viss ir ok :)

 

 

Es jau teicu, ka īsti nezinu, kas tur tagad darās.

Labots - Exiic
Link to comment
Share on other sites

Devil_Inside

Lietoju Zelta Zivtiņu gandrīz kopš pašiem pirmssākumiem:

1. ar ilgstošā klienta atlaidēm + iespēju papildināt internetbankā un saņemt vēl papildus bonusu, mierīgi pietiek (un vēl pāri paliek) ar Ls 12,95 mēnesī pie aktīvas GPRS/EDGE lietošanas un viduvēja zvanu ilguma.

2. mans vārds provaidera pusē nav piesaistīts numuram un es nesaņemu personalizētu spamu :)

3. nebūtiskas zonas problēmas ir novērotas tikai ļoti attālos Latvijas nostūros, kur arī citiem operatoriem nebija nekāda spožā zona.

Link to comment
Share on other sites

Man ir 3 numuri:

Okarte darbam- lai darba darīšanas būtu tikai pa darba telefonu. Dzīvē- 90% uz zvanu saņemšanu.

LMT pieslēgums- numurs ko visi zin kā manu privāto numuru.

Bifri bezmaksas sarunas- stundām taršķēt ar draudzeni un nemaksāt ne santīma.

Link to comment
Share on other sites

Man ir Zelta zivtiņas priekšapmaksas karte, kuru lietoju jau vairāk kā gadu. Tarifi super, zona nevainojama, pat 200 km no Rīgas meža vidū. :) Tā ka esmu pilnībā apmierināts ar Zelta zivtiņu. Katrā ziņā, manuprāt, pozitīvākā priekšapmaksas karte Latvijā. :)

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ir viena Okarte paralēli LMT pieslēgumam. Lai neizbeigtos termiņš, tad ik pa laikam jāatjauno karte, kuru izmantoju visādu paagstinātas maksas īsziņu pakalpojumos.

 

Tarifi nav īpaši būtiski, jo izmantoju numuru tad, kad aizeju atvaļinājumā, jo ta sanācis, ka pieslēgums ir gan privātais, gan darba telefons.

 

Ta kā praktiski visi apzvanāmie ir LMT, tad nav vajadzības pēc citu operatoru kartēm un pieslēgumiem.

Link to comment
Share on other sites

Esmu lietojis gandrīz visas pieejamās priekšapmaksas kartes, vairāk vai mazāk... :D

 

ZZ - sākumā apmierināja, pēc tam visu sacūkoja ārzemes, kur SMS tomēr sūtīt nevarēja (e-mailu šie sūtīja un teica, ka varēs) + tizlie tarifi + tizlās reklāmas (tēls taču ir svarīgs)... :D

OKarte - Ir OK. Sākumā apmierināja, pametu viņu pirms lielā tarifu dropa, GPRS nebija visai izdevīgs

Amigo - starp draugiem cieņā. Daudzi draugi arī lieto Amigo tagad + labi tarifi, arī GPRS tarifs ir neslikts. Lietoju joprojām

toxic/BiFri - labi tarifi, lēts GPRS, labas akcijas. Lietoju joprojām arī ar bezmaksas sarunām uz visu mūžu.

Hallo/Urā - nepatika 1 minūtes uzskaite, nekādu akciju - pametu ļoti ātri...

Izzi - ja nemaldos izmantoja Bites tīklu. Karti dabūju par velti, nāca līdzi kaut kādam žurnālam, toreiz bija pat dārgāks nekā toxic, tāpēc ātri tika pamests...

Labots - Dexs
Link to comment
Share on other sites

Lietoju ZZ jau kādus 6 gadus. Kāpēc ZZ? Tāpēc, kad man nav vajadzīga nekā specifiska. Piezvanīt varu, SMS aizsūtīt varu, GPRS strādā. Kad vajag, tad papildinu. Patīk bonus papildinot hanzanetā, tad latiņš pa virsu :) Esmu pavisam vienkāršs lietotājs nerēķinu bonusus, atlaides utt. Vienīgi papildinu interneta bankā.

Link to comment
Share on other sites

Ļoti ilgu laiku lietoju Zelta Zivtiņu, galvenokārt izdevīgo bonusu dēļ. Šobrīd ar visu numuru esmu pārgājis uz Tele2 pieslēgumu, jo vajag vairāk runāt - sanāk daudz lētāk, nekā biju iedomājies. Bonusu gan pietrūkst ;)

Link to comment
Share on other sites

Okarte

nez, gadi 5 jau būs

 

ok, senāk biku dārgāki tarifi bija, bet nu tagad jau viss ir traki lēts....itkā normāli zvanu, sms, kad nav ko darīt gprs biku, bet to, ka kredīts baigi iet, nejūt

mēnesī nu lati 7, 8 aiziet, nu labi, ne vairāk, kā 10ls

 

un tas, ko TokRa rakstīja, par to, ka var atjaunot bez kodiem, tas ir liels +

nr. piereģistrēts, un kad kautkas notiek, var dabūt atpaļ lieki nedomājot

vēl piereģistrētai okartei ir bezmksas iespēja zvans no slēptā nr., vai kā viņš tur saucas, tipa lai zvanot tavu nr. nerāda

arī dažreiz ir nācies izmantot (pārsvarā uz kādiem sludinājumiem zvanot, lai pēctam nezvana, un nemeklē tevi (mākleri piemēram ) )

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

kaut kur aptuveni 9 gadus lietoju OKarti, zona ir praktiski perfekta, piemeeram bieži sanaaca buut Kolkas pusee (pašaa Kolkaa nee, vairaak pagastaa) un tur Tele 2 nemaz nebija, vieniigais LMT. Un veel Okartes draugu grupaa kuraa tad man ir 20 cilveeki ar kuriem zvaniit 1,6 santiimi un SMS 1 santiims, pie kam tas viss ir starp visiem 20 cilveekiem, kuri tad viens otram var zvaniit un suutiit sms par taadiem tarifiem. :) nevis vienpuseeji tikai 3 draugi, kaa AMIGO vai Zivei. Tarifi protams saakumaa bija augsti, ZZ it ka izdeviigaak, bet kaa lai ņemu ja nevaru lietot. Biju domaajis par piesleegumu... bet taa kaa Okarte nometa lejaa savus tarifus, tad tagad par to vairs nedomaaju. GPRS tarifs taads padaargs. meenesii par Okarti teereeju 15 - 30 latu.

 

Ir veel otra karte - Bifri. No taas es bezmaksas zvanu un suutu SMS uz Bites tiiklu kaa arii lietoju GPRS (meenesii man pienaakas 40 MB bezmaksas, kas paarveeršot naudiņaa pie Okartes buutu ~15 lati). meenesi kaut kur 40 - 60 MB sanaak izlietot. Zona jau saak palikt OK. Senos laikos gan taa nebija, jo zona paarsvaraa bija tikai pilseetas. :clapping:

 

Tiem kuri te citeeja, ka TOXIC vairs nav. Varu teikt, diemžeel ir. Un es to lietoju. Nu principaa Toxic jau vairaak kaa relikvija maajaas staav, nu ka ir bijis taads Toxic kaadreiz. Un labi arii. Vienreiz pa Gadu ietankoju 1 latu kartee un zinu ka gadu buus ok. Kad Toxic paraadijaas, tur taaaaadus numurus vareeja dabuut... mmmm. Kaa rezultaataa tiku arii pie labas naudinas. Bija zelta laiki. Intensiivi tos numurus vareeju tirgot. :drinks:

Labots - viesturs0711
Link to comment
Share on other sites

Putns.Brivais

Super atsaucība, liels paldies! :) Man pašam ir Zelta Zivtiņa, un ir tā, ka ar zonu nav problēmu bijušas vispār... :) Jā, nu bet izskatās, ka Zelta Zivtiņa tomēr ir vislielākajā cieņā...Forši, es to atbalstu! :)

 

Klau, aizmirsu sākumā uzrakstīt, bet būtu ļoti jauki, ja varētu arī vecumu norādīt...būtu sakarīga diagramma ar vecuma grupām utt. Ja jūs vēl to izdarītu, būtu ĻOOOTI skaisti :) Katrā ziņā izpētes darbam vēl ir mēnesis, tādēļ droši komentējiet! :) Paldies vēlreiz, boot.lv biedri ir super!

Link to comment
Share on other sites

Devil_Inside

Lietotāju profilā ir iespēja norādīt dzimšanas gadu. Liela daļa šejieniešu neslēpj savu īsto vecumu.

Link to comment
Share on other sites

Putns.Brivais

Liels paldies! :) Droši, turpiniet rakstīt, jo vairāk, jo labāk! :)

Link to comment
Share on other sites

Mr. Nejēga

Lietoju ZZ, iemesls vienkāršs - numuru un karti iegādājos jau n-tos gadus atpakaļ, un negribas mainīt, lai nav čakars ar numurmaiņu..

 

Turklāt, viss, ko vajag, strādā - sms, zvani un GPRS priekš e-pasta un pāris lapām lai uzmestu aci..

Pie tam, tā kā esmu tāds mini-zvanošs un biški-runājošs lietotājs, man pilnīgs pofigs uz tarifiem, ka vajag runāt, tad nauda pietiek.

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Ne pa tēmu, bet kāds lūdzu var atgādināt, starp kurām kartēm ir neierobežotas bezmaksas sarunas savā starpā?

Vajag 2 numurus, kuriem savā starpā būtu bezmaksas sarunas :>

Link to comment
Share on other sites

Parasts
Lietoju ZZ, iemesls vienkāršs - numuru un karti iegādājos jau n-tos gadus atpakaļ, un negribas mainīt, lai nav čakars ar numurmaiņu..

 

ir pieejams numura saglabāšanas pakalpojums, mainot operatoru( gan uz pieslēgumu, gan priekšapmaksu) :)

Link to comment
Share on other sites

Ne pa tēmu, bet kāds lūdzu var atgādināt, starp kurām kartēm ir neierobežotas bezmaksas sarunas savā starpā?

Vajag 2 numurus, kuriem savā starpā būtu bezmaksas sarunas :>

 

LMT VIP, Biznesa un korporatīvie klienti.

Link to comment
Share on other sites

Parasts

Tokra iesaka labu variantu - Bite Parunāsim. Pie tam tagad ir akcija, ka pirmais gads par 2Ls mēnesī un līgums uz neierobežotu laiku(protams, ja neņemt telefonu)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ZZ tagad visi atjaunošanas kredīti dubultā, ja pāriet no cita operatora līdz 30. aprīlim. Normāls dīls.

Link to comment
Share on other sites

toties ejot uz bifri, ar bites tīklu sarunas uz mūžu bezmaksas + sms sūtišana(neierobežota) uz visiem tīkliem bezmaksas lidz gada beigām...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Kuriem no sobrid pieejamajiem prieksapmaksu katsu operatoriem ir viss lielakais ienakoso + izejoso zvanu termins (kredits nav svarigs)?

Link to comment
Share on other sites

@@Rs84, tu domā sākumkomplektu?

 

ZZ sanāk 30 d / ienākošie 2 mēnešus

Visiem LMT Okartes komplektiem ir 60 dienu avansa derīguma termiņš un 60+60=120 dienu lietošanas termiņš.

Amigo - 30+60d

Link to comment
Share on other sites

Ja sakuma komplekts.

 

Sanak Okatre viss ilgak?

 

Kas ar biti + varbut ir kads vel kads maz zinams operators?

Link to comment
Share on other sites

Bitei nav minēts nekur par sākumkomplektu ir tikai termiņi papildinot.. tā kā, tur jāskatās uz vietas kādā Narvesen, Latvijas pastā vai kur citur, kur pārdod..

Link to comment
Share on other sites

Pirms kādiem x mēnešiem BITEs priekšapmaksas starta komplektus varēja nopirkt tikai BITEs salonos. Nepainteresējos toreiz vai pasākums maz ir anonīms! Nez' kā ir šobrīd..

Link to comment
Share on other sites

Ir viena okartes interneta sim karte un viena zz. Ja nu kādam vajag.

Labots - Klusu
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...