Jump to content

Plus HD prezentācija


Cello
 Share

Recommended Posts

Gan jau būs lētāk kaut kad. Viasatam jau ik pa laikam ir kāds labs piedāvājums, piemēram, tagad viasat gold pakai pieslēguma maksa ir 2 santīmi. Hd kastēm ir nākotne, tas ir nenoliedzami!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Šodien bija tas gods uzstādīt vienam "laimīgajam" viasat klientam HD brīnumu.

Piesledzu hd kasti pie televizoru izmantojot hdmi kabeli un 220v pie kontakta,bija japagaida 2 minutes kamer hd brinums uzstartejas.

Uz ekrana paradijas tris skandinavu valodas un anglu.Insrukcijas lapa bija paradita ari LV valoda,bet uz ekrana tas nebija.

Izvelejos anglu,ok,talak lnb uzstadijumi un atkal auzas,ta ka bukleta bija noradits nedereja (ieteicams skivi pirms tam uzregulet uz viasat ar kadu citu tjuneri)ar hd brinumu bija jazile kurs variants ir pareizs no vairakiem variantiem.

Ja nav panakts 100% signal uztverejs nepiedava turpinat instalaciju.

Pec signala nokersanas turpinot procesu uztverejs parsledzas softa ielades rezima (uz zila fona teksts lai gaida 10 minutes,kaut kas lidzigi ka vecajiem pace uztverejiem)

Nogaidiju,parstartejas,tiku pie kanaliem kuri pasi uzradas.Saraksta nebija lv kanali.Ladet manuali neko nepiedava.

Atradu saraksta viasat explorer,nolemu aktivizet karti,zvaniju uz viasat un saspiedu kartes nummuru,rezultata uz ekrana paradas uzraksts kad šī karte neder šim uztverējam.

Pec mirkla uztverejam atkal iesledzas ielades rezims no sat,nogaidiju atkal kadas 10 minutes,parstartejas,paradijas izvelne ar valodam kura bija ari LV ka bukleta.

Uzradas kanalu saraksta liste ari lv kanali,tads pats ka thomson pace uztverejiem.

Lai aktivizetu karti sanaca runat ar operatoru.

 

Pavaditais laiks spaidot pulti un gaidot aiznema kadas 2 stundas.

Link to comment
Share on other sites

Vo vellos! Laikam esi pirmais šā uztvēreja lietotājs šajā forumā ! :) Tad jau tagad varēsi atbildēt te uz daudziem jautājumiem par to brīnumu!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sveiki!

Šodien visžēlīgi atsaucos uz ViasSat bombardēšanu un nolēmu noskaidrot, ko man viņi pēdējās nedēļas laikā tik aktīvi zvana. Lieta tāda, ka nu jau vairākus gadus skaitos viņu klients un tālajā Anglijā mitinās radagabali, kas vēlas kādus nebūt lv kanālus, tad nu Viasats ir variants. Ko viņi tur skatās, man nav ne jausmas, es tik maksāju, pats nezinu cik līdz šim mēnesī (izrādās 15.5Ls). Tagad Viasat meitēns man aizgūtnēm piedāvā HD dekoderi BEZ PIRMĀS iemaksas! Paskatos - nu jā, parastajiem mirstīgajiem iemaksa 140Ls. Plus vēl viņi dod otru zelta paketi par piecīti mēnesī un trīs mēn. bez maksas tā teikt, lai vecais dekoderis nestāv bez ģēlas. Nu es tā skeptiski to visu noklausījos, HD dekodera modeli nosaukt man nevarēja, esot ar 250Gb cieto disku un ieraksta iespēju. Mēģināju saprast, kurā mirklī tieku zombēts un krāpts, bet acīmredzot šis fakts jau sen aizlaikos ir noticis, tāpēc piekritu šai štellei, par spīti visai tai "pozitīvajai" viasat aurai, kas te dominē. Iepostēju, jo varbūt gadījumā kāds no šejieniešiem ar šo dīlu ir izmantojis un var atsaukties, kā tur īsti ir. Tā kā man dekoderi piegādās pēc nedēļas, tad es jau vēl varu šos uzmest, bet acumirklī man liekas, ka darījums normāls, jo saistības pārtraukt vēl it kā negrasos. Bija doma, ka varbūt to tjūneri var izmantot arī kam citam, piem, Lattelekom virszemes tv??

 

k.

Link to comment
Share on other sites

viasat hd ir sat uztverejs (dvb-s)

ltc vajag dvb-t

viasat kste stada tikai ar viasat kartem, reāli to kasti var izmantoto tikai fta un viasat maksas kanāliem,

pa to naudu ko turpmāk izmetīsi par "bezmaksas" abonēšanu varēji ieguldīt un panemt kkadu citu HD kasti no veikala ar kuru daudz maz vairak varetu izdariit

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Viktors

Man, šonedēļ, klienti atnesa divus tādus HD resīverus, tipa lai uzinstalejot kanālus. Nekas nesanāca. Man diseqs ir ar 4 iejām, bet tā kaste saprot tikai ar 2 iejām. Ar kuru vietu viņi domāja, kad šai kastei softu rakstija. Tas nozīmē, kad vairāk par 2 pavadoņiem nevar uztvert... :fuck:

Link to comment
Share on other sites

Kas tas vispār par modeli tāds ir? Kaut kur figurē ka kaut kāds Pace izstrādājums. Tas ir kā, vairāk par diviem pavadoņiem neuztvert? Vienlaicīgi vai vispār? Cik tad tas patreizējais Tompsons uztver? Viņu lapā rakstīts, ka "Uztver Astra satelīta kodētos un nekodētos kanālus". Man pa lielam vajadzētu tā, lai rāda to viņu sūdīgo zelta paku un miers.

Link to comment
Share on other sites

viasat hd ir sat uztverejs (dvb-s)

Vispār jau DVB-S2

P.S. kopš neseniem laikiem, Sirius pavadoni (Viasat) sauc par Astra4A 4,8°E

Tas tā, zināšanai :whistle3:

Labots - wilz
Link to comment
Share on other sites

Tam agregātam nemaz parasto SAT galviņu nevarot pieslēgt, vajadzīga speciāla ar divām izejām. Pa vienu ieeju H-polariczācija, pa otru V-polarizācija.

Link to comment
Share on other sites

Ir likts tas viasat HD aparāts. Un teikšu tā,ka pilnīgs murģelis. Ar parasto galvu pieslēgt neizdosies,obligāti vajadzīga Twin galva( divas izejas)- tātad no šķīvja līdz tjūnerim būs jāvelk 2 kabeļi. Nekādus daisekus pieslēgt nemūžam neizdosies- ne 2nieku,ne 4nieku ne 10nieku,jo daisekus viņš nesaprot. Lai gan šamajai kastei ir kautkāds speciāls daiseka paveids,bet par cik neko konkrētu nezinu,tad neizteikšos.

 

Man gan jāsaka,ka paveicās,ka nebija no sat jānolādē softs. Viss jau bija iekšā. T.i izvēlies "Latvija" un visi kanāli automātiski parādās sarakstā. Kanālu skanēšana nekāda nenotiek,kā softā salikts,tā arī būs. Loģiski trūkst vesela čupa ar brīvajiem kanāliem.

 

Ja tjūnerī nav iebāzta karte,tad nerāda arī brīvos kanālus. Piemēram TV5 ir tikai skaņa,bilde parādās ieliekot karti. Nu pagaidām funkcijās neesmu iedziļinājies ( Time shifts,ieraksts utt.) un nav nekādas vēlēšanās to darīt. :)

 

P.S aparāts nav man lietošanā- sev to nenovēlētu :)

 

 

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Kaimiņš savā naivumā tādu paņēmis bija.Iestatīšana nekādai loģikai nepadodās.Twin LNB vajag utt.Vispār jābūt pašam netikai stulbam,bet HD stulbam,lai ar šādu dzelzi un Viasat savu turpmāko dzīvi saistītu. :shifty: Vismaz tādas ir manas sattv amatiera domas.

Labots - jacobs
Link to comment
Share on other sites

Tagad es saprotu, ka esmu debīls "visos galos" kā teiktu Kombuļu Inese, bet citas iespējas redzēt LV kanālus iekš UK nav. Muterītei jau pofigs, cik tur vadi nāk no galviņas. Ja paketē paredzētos kanālus rāda, viss bumbās. Katrā ziņā paldies par lietas atspoguļošanu pareizos toņos!!

 

k.

Link to comment
Share on other sites

Silverblue

Kungi! Lietpratēji un 'zaļie gurķi'!

 

Viasat HD Plus PVR pamata funkcija - nodrošināt vienas programmas skatīšanos un vienlaicīgi citas programmas ierakstīšanu. Tāpēc ir 2 ieejas.

Viasats piedāvā vienkāršāku (protams lētāku) risinājumu - piegādā twin galviņu un iesaka ievilkt 2 kabeļus. Ar diceq šis aparāts nedarbojas!!!

 

Man šis risinājums nederēja, jo tikai viens SAT kabelis ir 'ieguldīts' sienā un otru ievilkt bez lielā kosmētiskā remonta nebūtu iespējams.

 

Pastāv vēl viens risinājums, kuru Viasats piedāvā saviem skandināvijas klientiem - SatCR galviņa (viena!!!) ar Unicable sadalītāju (splitter). Vairāk informācijas: http://www.inverto.tv/products/product.php?id=120&typ=21

 

Tad ir iespējams izmantot tikai vienu kabeli un nezaudēt visas HD Plus PVR funkcijas.

 

Bet vispār, tā ir taisnība - neko citu kā tikai VIASAT piedāvātos kanālus ar šo aparātu skatīties nevar!!! Tagad atslēdza daudz krievu kanālu un peidāvā itkā pieslēgties citam pavadonim. Bet ar HD PVR uztvērēju šo lietu realizēt nevar...

Link to comment
Share on other sites

Paturpināšu šo sāgu. Varbūt uzrodas vēl kāds konstruktīvs komentārs, kas ir kas. Tātad nupat saņēmu Super-duper HD plus VIAsat komplektu:

1) Aparāts Pace TDS855NV

2) Galviņa GT-QDC40, Universal Compact Quad 40mm LNBF. Ko tas nozīmē nezinu, bet piespraust tur var četrus kabeļus.

3) 25m melns kabelis :D

 

Cik uzmetu aci, pamācībā ir uzzīmēts arī variants, kad no galviņas iet tikai viens kabelis (taču nezinu, vai tas der konkrētajai galviņai), bet tuvāk aparātam ir kaut kāds sadalītājs un aparātā, protams, ieiet 2 kabeļi.

Kā tas viss darbojas kopumā, nav ne jausmas un visticamāk arī nebūs. Komplekts ceļos uz UK, kur to arī pieslēgs.

Link to comment
Share on other sites

Priekš kam tev tas Viasat HD uztvērējs bija vajadzīgs??? Vai tad viasatam ir daudz HD kanālu? Ja jau tik ļoti gribās Latvijas kanālus skatīties, būtu ņēmis šamo Nebūtu ar viasat nekādu saistību. Bet katrs jau dara kā viņam labāk. :on_the_quiet2:

  • Slikti! 2
Link to comment
Share on other sites

Ņēmu tāpēc, ka Viasats deva par brīvu. Plus, bonusā otru Zelta paketi par 5 Ls. Tas nozīmē, ka ir divi pilnie pieslēgumi, plus, vēl šitas verķis pa 20Ls mēn. Bez nekādām pirmām iemaksām nekā(!). Man nu jau kā divgadējam Viasat klientam tas ir kā cūkai apelsīns. Es saprotu, ka Latvijas kontekstā šis dīls ir absurds, bet tas ir vienīgais variants, kā lūrēt Latvijas TV kanālus UK. Es neesmu ne TV, ne SAT fans, taču uzmetot acis porgrammām, šķiet tīri ok. Tur vēl ir, par ko varētu maksāt, atšķirībā no Lattelekom virszemes TV, kur tāds kanāls ir varbūt viens(?).

Nu ok, gan jau būs ok. Ja kaut kas neies, iepostēšu cilvēku zināšanai, tā teikt. Var jau būt, ka nafig tas HD tuneris vajadzīgs, bet ja reiz dod pa brīvu, nav vēl tie paši 50+ Ls jāizmet. Neviens no tiem cilvēkiem, kas viņu lietos, ar advancētu SAT hakerēšanu tāpat nenodarbosies, galvenais, lai rāda to, par ko maksā. Ja nerādīs, tad arī ies bakstīs līgumā un sabrēks.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Vai kāds ar citu uztvēreju (ne viasat hd) piem. DM800 ir palaidis viasat hd kanālus izmantojot viasat karti?

Link to comment
Share on other sites

 Vispār forumos(tigekala no Sat-Digest) ziņas bija, ka zināms skaits nu jau veco Viasat karšu iespējams izmantot ViasatHD skatīšanā ar citiem uztvērējiem.

 

 Bet nevienam ar drīmiem to ViasatHD par velti :) nevajag, pietiek citu satelītiem, kur HD kanāli iet arī ne tikai angļu valodā utml.

 

 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

A kas Tev liedz skatīties angļu Premier League HD no 10.0E,piedevām bisā.No problems.It sevišķi,ja kāda galva mētājas uz 9.0E.

Labots - MaskaV
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...