Jump to content

Tele2 akcijas piedāvājumi


Shampuns
 Share

Recommended Posts

Tele2 informē par jauno akciju. Šķiet interesanti, tikai rodas jautājums vai Tele2 tiešām apmaksās visu rēķinu par 10 Ls apmērā (visus iespējamos pakalpojumus) un ja es nepārtērēšu Ls 10 nekas būs jāmaksā Ls 0.00 ? Vai vēlāk būs atkal atrunas?

 

Nemaksā rēķinu līdz pat gada beigām!

 

Tele2 visiem, kas jau ilgi pārmaksā, ir sarūpējis unikālu iespēju ietaupīt. Ar savu numuru atnākot pie Tele2 līdz 31.jūlijam, varēsiet nemaksāt rēķinus līdz pat šī gada beigām! Tele2 apmaksās Jūsu rēķinus Ls 10 apmērā, slēdzot līgumu uz 12 mēnešiem.

 

Pārnākt ar savu numuru uz Tele2 ir ļoti vienkārši. Lai kļūtu par Tele2 klientu, Jums tikai jāatnāk uz jebkuru Tele2 klientu apkalpošanas centru. Tele2 pārdevēji ieteiks Jums visatbilstošāko tarifu plānu, pakalpojumus, kā arī piemērotu telefonu tieši jūsu vajadzībām. Sīkāka informācija par numura saglabāšanu.

 

Kļūstot par Tele2 klientu iegūsiet ļoti izdevīgus tarifus, labus telefonus par zemām cenām, laipnu klientu apkalpošanu, kā arī izmantosiet tīklu ar visvairāk lietotājiem visā Latvijā!

Turklāt Tele2 tīkls ir novērtēts kā tīkls ar labāko runas pārraides kvalitāti un vienu no labākajiem sekmīgu savienojumu skaita rādītāju (saskaņā ar SPRK pētījumu „Elektronisko sakaru pakalpojumu kvalitātes pārskats par 2008.gadu").

 

Pie Tele2 ir vairāk iespēju, mazāk rēķinu!

 

Akcijas noteikumi

* Cita operatora pēcapmaksas lietotāji klienti, kuri ar savu numuru pārnāk uz Tele2 no 2009.gada 8.jūnija līdz 31.jūlijam, līdz 2009. gada beigām saņems Ls 10 atlaidi no pilnas rēķina summas.

* Ja rēķina summa uz numuru pārsniegs Ls 10, rēķins būs pilna rēķina summa mīnus Ls 10.

* Neizlietotā atlaide netiek pārnesta uz nākamo mēnesi;

* Atlaide ir spēkā, ja klients slēdz līgumu uz 12 mēnešiem.

* Ja klientam ir vairāki numuri, tad atlaide tiks piemērota katram numuram atsevišķi.

* Par līguma laušanu pirms termiņa tiek piemērots līgumsods.

* Akcijas izmantošanas laikā klients var pieslēgt un izmantot visas Tele2 piedāvātās atlaides.

* Akcija ir spēkā visos Tele2 veikalos;

* Piemērotais kredītlimits tiek aprēķināts no summas bez atlaidēm.

 

Atgādinām, ka rēķins, kas mazāks par LVL 2,50 netiek izsūtīts pa pastu, taču tas ir pieejams elektroniski, Mans Tele2 vai ja ir pieteikts e-rēķins, ka arī klientam ir tiesības to saņemt Tele2 klientu apkalpošanas centros.

Avots: tele2.lv
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Parasts

    7

  • zuicis

    4

  • Shampuns

    6

  • Fotomeistars

    4

Turklāt Tele2 tīkls ir novērtēts kā tīkls ar labāko runas pārraides kvalitāti

Te par zirgam jāsmejas..

 

Rīt jāaizbrien uz Tele2, jāaprunājās. Tīri intereses pēc. Vēl vienu pieslēgumu man uz kakla nevajag.

Labots - cash^
Link to comment
Share on other sites

Turklāt Tele2 tīkls ir novērtēts kā tīkls ar labāko runas pārraides kvalitāti

Te par zirgam jāsmejas..

 

njā regulāri es vai kāc cits taipus klausules raustās... kvalitāte

Link to comment
Share on other sites

Shampuns
Kas vēl nav skaidrs?

TokRa, Tu domā, ka var tērēt tos 10 Ls bez ierobežojumiem? Tai skaitā uz paaugstinātas maksas pakalpojumiem vai ziedojumiem? Operatoram no tā it ka nav liela izdevīguma.

Link to comment
Share on other sites

Loģiski, ka tie paaugstinātās maksas pakalpojumi nav ietverti, sms utt.

Jebkas tiek ietverts.

Labots - 777hp
Link to comment
Share on other sites

Tomēr sajaucu.

 

 

Tajos 10Ls ir iekļauta maksa par JEBKURIEM pakalpojumiem - tajā skaitā maksas sms un datu pāraide un jebkuri zvani.

Link to comment
Share on other sites

Biju Tele2 centrā, jā, principā sanāk tā, ka, pārejot no cita operatora, pusgadu var 10Ls tērēt jebkam. Ja rēķins ir mazāks par 10Ls, tad nav jāmaksā nekas. Līgums gan uz 12 mēnešiem, bet, ja pusi tā perioda var runāt bez maksas, tad normāls dīls sanāk :)

 

Man darba numuram jau ir Tele2, aptuveni cēneri arī sanāk norunāt, tagad ir doma arī privāto numuru pārnest ar šo piedāvājumu.

 

A par sakaru kvalitāti gan nevajag lečīt tagad, nekādas lažas pāris gadu laikā nav novērotas. Protams, ja zona nav laukos, tad nav, bet kur ir, tur ir OK.

Link to comment
Share on other sites

Anzis123

Esmu Tele2 biznesa klients. Pārgāju gada sākumā no LMT. Tad, kad TELE2 (tarifi ir ok, ja noslēgts pareizs līgums) beigs apmaksāt manus rēķinus un līgumsodu, tad eju atpakaļ uz LMT, jo visnotaļ apnicis braucot ar auto meklēt zonu, lai kādu var sazvanīt. Sliktākais ir tas, ka mani nevar sazvanīt, tādejādi dzīva nauda man aizripo gar degunu. Pārklājums salīdzinot ar LMT ir ļoti bēdīgs un līdz ar to arī pakalpojumu kvalitāte ir nožēlojama. Es pats personīgi neskaitāmas reizes esmu stāvējis ceļa malā un runājis ar klientiem. Ja es esmu ceļā un man pus h jāstāv ceļmalā, lai nepazustu sakari, jo es zinu, ka pēc pus km nebūs zonas, tad man šadi bezmaksas sakari nav vajadzīgi. Tele2 pakalpojumi ir domāti pilsētas ļaudīm, kas var pieciest to, ka reizi nedēļa nav pārklājuma braucot uz laukiem. Tele2 tarifi un akcijas - cepuri nost! Cerams, ka domu var saprast.

Link to comment
Share on other sites

Arī man sanāk regulāri braukāt par Latviju, lietoju gan Tele2 mobilos sakarus, gan mobilo internetu darba vajadzībām. Jā, ir vietas, kur zonas, nav, bet šādas problēmas esmu novērojis ļoti reti. Turklāt iepriekš biju LMT klients, ar zonu bija identiskas problēmas, bet rēķini bija daudz lielāki.

Link to comment
Share on other sites

a tarifu plānu šitam mainīt var? t.i. pirmos 6. apmaksātos mēnešus lietoju brīvais kāds 7, un līdz janvārim pārslēgt uz brīvais 1? par gadu tad sanāk kopējā skāde man 6 ls. pareizi es saprotu, ja? :D

 

joperesete. te ir kāds speciālists? tātad pāreju no lmt uz t2 brīvais 1. pirmos 6 mēnešus zvanu uz sex telefoniem, kopā 60 ls, tele2 tiem sutenerim atdod 30. es kaut kad, varbūt maksāju 6 ls, ja? kāds atbildēs vai ne? :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nezināju, vai vajadzēja šo skribilēt šajā topikā, kurā pēdējais ieraksts ir bijis pietiekami sen, bet kas stāsta par tādu pašu T2 akciju. Ja vajadzēja tā, lūdzu, piedodiet, vecbiedri un pievienojiet šo vecajai tēmai.

Pie lietas: jau atkal T2 gaisā laiž portācijas atlaidi, kas pēc savas būtības ir "mīnus Ls 10 no pilnās rēķina summas", bet kas uzliek līgumsaistības ar T2 vismaz uz vienu gadu. Links uz T2 mājaslapu

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
dzhonsons

Nezinu vai pareizajā topikā, bet...

 

Moš kāds ir redzējis to Tele2 reklāmu, kurā skaidri un gaiši pasaka, ka "mums ir labāki sakari kā LMT"? Kas jamiem par to draud? Bet nu sasmējos pamatīgi, izdzirdot šo. Parasti tak konkurentus "vārdos" nesauc?! :)

Link to comment
Share on other sites

Ja viņi var pierādīt, ka viņiem ir labāki sakari kā LMT, tad nekas nedraud :)

Labots - Sky_High
Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka nekas nedraud. Tā ir agresīva klientu piesaistes metode.

Turklāt, viņi neizsaka savu viedokli, bet atsaucas uz SPRK. :)

Link to comment
Share on other sites

noslēdz līgumu ar sms firmu un sūti sms uz savu kontu, tiesa gan tikai ~50% dabūsi, bet tomēr kādi 50 Ls pa visu akciju

Link to comment
Share on other sites

Perfomance

RAPIDSHARE vai ko veel labaku nevar papildinat? Virszemes televiziju? Sarosaas idejas vajadzigas... :jester:

Link to comment
Share on other sites

Ja es labi zinu Tele2, tad šajos 10 Ls paaugstinātās maksas zvani, sms, viesabonēšana - netiek iekļauti. Tikai zvani, parastie sms, un GPRS (par to gan varu kļūdīties - agrāk bija, tagad piem. Brīvais minimālā lietošanas maksā GPRS netiek iekļauts)

 

Un par "Tele2 sakari ir labāki par LMT" - tik tiešām, nekas nedraud. PTA likums prasa, lai būtu atsauce uz pētījumu, kas šādas ziņas apstiprina. Tele2 reklāmā atsauce uz SPRK ir - viss OK.

Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

Neticu par to Tele2 kvalitāti - pat pilsētā regulāri raustās sarunas un zona. Bieži ir tā, ka zvana cilvēkam un saka, ka viņa telefons ir izslēgts vai atrodas ārpus zonas. Pēc sekundes pārzvani - uzreiz aiziet. Un ne jau telefonā vaina (novērots ar 3 darba un 2 privātiem telefoniem). Ārpus Rīgas bieži vispār ir pizģec... Rādās, ka zona ir (~2-3 no 5 svītrām), bet sarunas raustās vai vispār netiek savienots / pēkšņi atvienots. Protams, cena saldāka. Ņemt kādu Biti vispār, šķiet, būtu tagad sviests. Ir jārēķinās, ka ļoti lielai daļai cilvēku ir Tele2 vai tomēr LMT, nu Bitei tak nepieder tik liela daļa lietotāju - savā starpā jau bazarēt var (teiksim, skolēni / studenti, visi sapērk BiFri un bazarē nah), bet normālam cilvēkam tas variants neder, jo uz neBites tīkliem tie tarifi vairs nav tik draudzīgi. Gribēju teikt - kāda jēga no tām bezmaksas sarunām Bites tīklā, ja astoņiem no desmit cilvēkiem, ar kuriem kontaktējies, ir Tele2 vai tomēr LMT.

 

Tele2 arī urodi. Vot bija Bite kantorim, rēķins 100+Ls. Paņem Tele2 - 22ls. Ir starpība? Protams, pārejot iedeva bonusā 50ls atlaidi katram numuram. Pa to laiku, kamēr atlaide vēl iet, tiek paņemti vēl jauni telefoni (līgums biznesam 24mēn.), a kad atlaides beidzas...

Labots - BASS
Link to comment
Share on other sites

NormaalsCilveeks

BASS

 

neaizmirsti ka zituācijas gadās visādas

man visētākās sarunas ir no BiFri

jo numuram ir ienākošo izejošo attiecība 20:1 kas būtībā dod ikmēneša izmaksas apm +2 līdz -2 saņi par minūti dauzjebkādu tīklu

jā sakari brīzīem nobrūk ar "aizņemts tīkls" un momentā pārzvanot vis ok

bet būsim reālisti tas gadās visiem operatoriem nu nav neviens ideāls ...

 

problēma ir tur ka tautiņa pati nedoā un iekrīt uz temiņlīgumiem + paņem vēl "pa lēto" subsidēto un tad galu galā sarēķinot cipars ojojoj ...

Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

Roka neceļas pirkt trubu pa 150ls veikalā + GeMONEY nedod = sex ar Tele2. A ko darīt???

A par vienkāršiem termiņlīgumiem ar visādiem bonusiem - parakstīšu tādu tikai tad, kad būšu vismaz gadu attiecīgā pakalpojuma sniedzēja klients un zināšu, kas un kā. Savādāk būs kā ar VIASAT, jebal...

Labots - BASS
Link to comment
Share on other sites

NormaalsCilveeks

BASS

 

mans mobilā pirkuma lietderības novērtējums ir elementārs :

truba ir jāņem tāda - kuru tu vari tur pat bodē izšķaidīt pret sienu un paņemt jaunu vietā ...

 

šis pirkums arī ideāli atbildīs cilvēka spējām un vajadzībām - un visādi gēmoņī var iet nach ...

Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

Nu es tā nevaru... Redz, nauda ir, bet izmest 100+ls uz trubu roka neceļas, galīgs lētucis neder (nu vajag zolīdu trubu + WiFi (savam mazajam biznesam tagad baigi vajag)). A ko darīt? Jebal! ;(

 

Mans E51 nobeidzās, pašlaik staigāju ar vecu Nokia kluci ar mazu displeju un ~4k krāsu displeju (viens no firmas telefoniem). Nu nevaru es ar tādu sadzīvot!!! :D

 

Ok, nah šito offtopiku

Link to comment
Share on other sites

Ir domas sievas ZZ pārlikt uz kādu pieslēgumu, kas te pašlaik ir izdevīgākais? Runā maz. bija doma LNT vienādais 4 ņemt, tāpat vidēji 1.3h mēnesī izejošie, bet tam + 1.55 numura noteicējs, kopā sanāk 5.5Ls min..laikam šo tele2 akciju nokavēju. kav vēl izdevīgs ir?

Link to comment
Share on other sites

Nu es tā nevaru... Redz, nauda ir, bet izmest 100+ls uz trubu roka neceļas, galīgs lētucis neder (nu vajag zolīdu trubu + WiFi (savam mazajam biznesam tagad baigi vajag)). A ko darīt? Jebal! ;(

 

Mans E51 nobeidzās, pašlaik staigāju ar vecu Nokia kluci ar mazu displeju un ~4k krāsu displeju (viens no firmas telefoniem). Nu nevaru es ar tādu sadzīvot!!! :D

 

Ok, nah šito offtopiku

ja nu mazais bizness, tad jau kaa juridisks klients? es saaku paardomaat kapeikas iesipshanu un saakt vazaaties ar paaris numuriem apkaart. Visi piedaavaa paarnaakot 5-15Ls meenesii katram numuram uz pusgadu atlaidi, tele2 piedaavaa nosegt mazcenu sodus. Tak action starp operatoriem buus vienmeer. Citaadaak lmt izlaidies - negrib piemeerot cita kantora atlaizhu liimeni - vajagot vienu uun to pashu personu kaa valdes locekli (nekas, ka iipashnieks viens). naaksies iet prom un tad naakt atpakalj un izmantot akcijas piedaavaajumu. Aprunaashos veel ar sveeto govi naakamnedeelj,l panjemshu rezevei sauju mazcenu un laikam migreeshu beidzot.

 

Ok, viens numurs ir taads, ko nu mainiit starp operatoriem ir gemarojs.

Link to comment
Share on other sites

Ja es labi zinu Tele2, tad šajos 10 Ls paaugstinātās maksas zvani, sms, viesabonēšana - netiek iekļauti. Tikai zvani, parastie sms, un GPRS (par to gan varu kļūdīties - agrāk bija, tagad piem. Brīvais minimālā lietošanas maksā GPRS netiek iekļauts)

 

Šajā portācijas 10 latu atlaidē "Nemaksā rēķinu līdz gada beigām Lieldienām" tiek iekļauts absolūti viss.

Vai Brīvā minimālajā maksā tiek iekļauti mobilie megabaiti, jāskatās ir konkrēti kuram Brīvajam; piem., vieniniekam nav iekļauti, astoņpadsmitniekam ir. Smuka tabuliņa lappuses apakšējā daļā.

 

Ir domas sievas ZZ pārlikt uz kādu pieslēgumu, kas te pašlaik ir izdevīgākais? Runā maz. bija doma LNT vienādais 4 ņemt, tāpat vidēji 1.3h mēnesī izejošie, bet tam + 1.55 numura noteicējs, kopā sanāk 5.5Ls min..laikam šo tele2 akciju nokavēju. kav vēl izdevīgs ir?

 

Ja sieva runā/ sūta SMS riktīgi ar lielu pārsvaru T2 tīklā, tad jāņem Savējie; ja pa visiem tīkliem, tad kāds no Brīvajiem. Ja ļoti daudz SMS sūta ne T2 tīklā, bet runā galvenokārt T2 tīklā var pat pamēģināt paskatīties ZZ Pēcmaksu lauciņā. Bet ar ZZ Pēcmaksām jābūt ārkārtīgi uzmanīgam, ka sarunas minūti ne T2 tīklā ir 15,4! (piecpadsmit, komats, četri) sant./min. Žēl, ka Zelta Zivīm nepiedāvā sarunu detalizāciju, tā varētu piedāvāt konkrētāk.

Link to comment
Share on other sites

SyncMaster

es dziivoju paris simts metrus no torņa.. un tapat ieejot majas man Tele2 tiklam zona praktiski pazūd.. savu mūžu neņemšu Tele2 pieslegumu,. jo reali zinu cik sudiga ir zona.

Link to comment
Share on other sites

Hi tauta,kur ir viskrutaakas vietas kaa tos 10Ls atsist atpakal? Draugiem statistiku neskaitot? jester.gif

 

 

Man LMT ir 3 numuri,vienu pārcelšu uz T2 un 4us mēnešus uzlādēšu Piezvani man (tur par ienākošajiem bonusi nāk un nav jāmaxā par mazcenu),un vēlāk pārslēgšu uz brīvais3...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lūk arī Tele2 galvenajai lapai jauns mūsdienīgs dizains. Tepat arī sīkāka informācija par jauno tarifu plānu "Meteorīts".

Varēja arī kādas 100 īsziņas bezmaksas piedāvāt, tad būtu vispār labi, bet nu uz kaut kā rēķina tad pelnīt? :pardon:

 

5xck3wjw56o1qt4ea4bd.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
_dunduks_

Ievērtējiet Meteorīta divu dienu piedāvājumu.

Meteorīta abonēšana tikai 4 ls/mēnseī turpmāko vienu gadu

 

Domāju, tas ir ļoti spēcīgs piedāvājums.

 

Gatavojies...Jau pavisam drīz.

Tikai divas dienas - 28. un 29. novembrī varēs pieslēgt tarifu plānu Meteorīts

un zvanīt bez maksas uz visiem tīkliem Latvijā tikai par Ls 4 , nevis Ls 9, mēnesī veselu gadu!

Lūk tas ir patiess spēks! Nenokavē!

 

© http://www.tele2.lv/tarifi/meteorits.html

Labots - _dunduks_
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...