Jump to content

[ Pieprasījums ] Kā pagatavot samu ?


Cepums89
 Share

Recommended Posts

Šorīt izcopēju 6kg smagu samu, atvedu mājās un nezinu ko lai ar viņu dara. Pirms kāda gada biju vienkārši cepis un nebija garšīgs. Varbūt kāds zin kādu labu recepti ? Cik izmeklējos pa receptes.lv tad tur nekā nav, izņemot vienu recepti, kas neliekas diezgo garda.

 

:drinks:

Link to comment
Share on other sites

sams jebkurā gadijumā nebūs īpaši garšīgs... pat labi pagatavots garšo pēc lašu vēderiem, tāds taukains un bez garšas īpašas...

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Kūpināts sams ir labs alus pagarinātājs.

 

Vītināts arī ir ēsts, tā.. so so.. bet šams jāsagriež, savādāk sapūst, jo par treknu un 'neizžūst' kārtīgi.

No vītinātām zivīm līnis ir best of the best :>

Labots - JuutpaudisMaigcilveeks
Link to comment
Share on other sites

Cepums89

Jūtpaudi aha līnis labs, labs vēl manuprāt ir zandarts :shifty: ..

Varētu mēģināt šamo sakūpināt, bet esmu jau Rigā .. vajadzīga kāda recepte kuru var pagatavot dzīvoklī.

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Moška kaut kur pagrabā aizķērusies uz gāzes plīts liekamā kūpinātava? Es tā gatavoju pirms remonta, tagad vairs nevar atļauties tādas orģijas :D

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...