Jump to content

Pagājuši 2 gadi VIASAT..


JuutpaudisMaigcilveeks
 Share

Recommended Posts

Neko nezinu par problēmām, bet 'tādas tiešām varētu būt.

Līdzšinējais Viasat biznesa modelis Latvijā bija balstīts uz praktiski jebkādas konkurences neesamību. Viņi vienīgie reģionos spēja piedāvāt kontentu. Tagad ir Lattelecom.

Un te nav tikai problēmas ar skatītājiem, bet arī ar satura piegādātājiem. Tie nav idioti un redz virszemes tv priekšrocības pret satelīta operatoru.

Tūlīt Lattelecom pārklās visu Latviju un Viasatam vairs nebūs praktiski nekādu priekšrocību. Sāksies smaga konkurence, kur viņi nav gatavi.

Link to comment
Share on other sites

Njā, līgumi arī tagad iet uz 3 gadiem cik saprotu, senāk bija tikai divi.

Ja arī Viasatam ir problēmas un mēs pieņemam to, ka viņi no tirgus piespiedu kārtā dabū aiziet, tad teiksim kas notiktu ar Latvijas kanāliem? Varam nedaudz paspekulēt:

Variants 1: Baltijā (Latvija ir pārāk maza, būsim atklāti) ienāk jauns operators, visticamāk no 36E vai 1W.

Variants 2: Latvijas kanāli (protams izņemot TV3 un pārējo MTG produkciju - ja tāda vēl pastāvēs) turpina raidīt no kāda uz satelītiem, tiek kodēti kautvai tajā pašā Viaccessā - kartes pieejamas kioskos ar teiksim 5-10Ls gada maksu. Tuneri arī kaut kādi pieejami, taču nav uzspiesta izvēle un gluži kā šobrīd VTV - iespējams skatīties ar daudziem tuneriem.

Variants 3: Visi SAT skatītāji tiek uzmesti un tiek piespiesti pāriet uz VTV lai turpinātu skatīties Latvijas TV.

 

Lai nu kā, dīvaini ir tas, ka Viasatam tieši problēmas sākās tagad. Laikam Latvijas (no Baltijas kopējā procentuālā skaita) abonentu daļa tajā ir ļoti liela, kura arī nes ienākumus. Latvijā taču DVB-T tika palaista tikai tagad, taču Igaunijā un Lietuvā jau 2-3 gadus viss notiek.

Es nezinu ko vairs gaidīt. 5 kanāli nost, jau tā necilā kanālu liste paliek arvien švakāka un švakāka, ja šādi turpināsies, Viasatam būs ļoti nopietnas problēmas. Tie klienti, kuri tagad lauž līgumus NOTEIKTI vairs ar Viasatu negribēs sasieties, tātad - šis klients uz visiem laikiem ir zaudēts. Un jaunu jau ar tik drakoniskiem nosacījumiem un tik sliktu kanālu paku nebūs daudz.

Labots - Dexs
Link to comment
Share on other sites

+1 tankalis

Ir vēl daži faktori kāpēc viņiem varētu būt grūtības ar jauno klientu piesaisti :D

Pirms paris gadiem kad bija viasat bums daudzi saņēmās viņus uz nereāliem līgumiem... Praktiski visiem ir kāds paziņa, draugs, rads, kas smagi iekritis ar viasat un netiek vaļā no viņiem... Tur jau nāk ltc bez līgumsaistībāmdaudz vilinošāk par viasat...

Bet domāju ka runas par viasat problēmām ir pārspīlētas viņi var mierīgi vēl dzīvot uz veco klientu rēķina, kas nemāk viņus atšūt uz pensonāriem, kam labi tā kā ir ka tik rāda, kaut vai par to pus pensija jāatdod.. Protams vēl jau paliek apmierināti klienti ar viasat pakalpojumiem, bet dzīvē tādus neesmu saticis visi ka tik ātrāk no viņiem atkratīties.

Link to comment
Share on other sites

Variants 3: Visi SAT skatītāji tiek uzmesti un tiek piespiesti pāriet uz VTV lai turpinātu skatīties Latvijas TV.

vissdriizaak shis varianc, savu teelu ir tik dikti sashmuceejushi ka ne atmazgaat, noslaux cik var un klapees ciet

ne velti liigumaa ir paredzeets punkts ka vinji paartraukt var bez ieprieksheeja briidinaajuma (bez liigumsoda :))

Link to comment
Share on other sites

Tas nu gan nebūtu labi ja aizklapēsies ciet tas viasats. Lattelecomam var rasties velme celt cenu maksas kanāliem, jo daudziem nebūs dižas izvēles ja grib skatīt ko citu interesantu . Ja, žel ka viasats agrāk uzvedās ka 90 gadu skūtgalvainie treņinbiksēs. Tagad jau samaitāto tēlu uzlabot būs grūti. Varēja jau to bijušo bosienie krietni agrāk izmest , nevis gaidīt ka vis ko var ir sačakarēts.

Link to comment
Share on other sites

Tas būtu pavisam slikti ja viasats pazustu, atceros kā LTC strādāja 90-to gadu sākumā kad viņiem bija monopols, par parastā telefona ierīkošanu visiem pēc kārtas neatkarīgi no darba apjoma prasija 180 Ls.

Link to comment
Share on other sites

Cik nu es pa LT esmu braukājis - bļodas īpaši pie mājām neredz (protams, tās ir, bet ne tādā kvantumā kā piemēram Polijā, kur pie katras mājas šķīvis). Lietuvā analogā televīzija/kabelis ļoti izplatīti, kā arī digitālā virszemes "uzņem apgriezienus". Par EE nav ne mazākās jausmas.

Par analogās televīzijas popularitāti vien liecina fakts, ka Viļņā pat tika izsludināts konkurss uz analogo frekvenci. (tiesa, neviens nepieteicās). Ja nemaldos - analogajā TV viņiem 7-8 kanāli Viļņā ir. Un LRT (valsts televīzija) raida no diviem kanāliem - viens metru (2.metru kanāls ja nemaldos - ļoti spēcīgs raidītājs), otrs decimetru - vārgāks raidītājs tikai Viļņai un nedaudz ap to. Un līdz 2012.gadam tā arī sola raidīt.

Lietuvas televīzijas 2.kanāls gan tika pagājušā gada beigās no analogās TV izslēgts (līdzekļu taupīšanas nolūkos) un tagad ir pieejams tikai virszemes TV un kabeļos. LT Viasatā nav.

Labots - Dexs
Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Nesaprotu, kāpēc šo kantori nevar piežmiegt darboties Latvijas teritorijā? Cik cilvēku ir apkrāpti. Mans kolēģis maksāja divus gadus un neskatījās, jo Saulkrastos bija vieta, kur Visasats nav uztverams. Viasat līgums bija tik "perfekts", ka advokāts ieteica maksāt nevis strīdēties.

 

Principā nevajag jau strīdēties ar Viasat šādā gadījumā. Ir LV tāda iestāde arī kā PTAC (patērētāju tiesību aisardzības centrs), kurā var uzrakstīt iesniegumu/sūdzību, viņi to izskatīs mēneša laikā (ja nemaldos) un, ja konstatēs neatbilstību likumos noteiktām patērētāju tiesībām, uzliks pienākumu cienījamajam Viasatam lauzt līgumu bez jebkādām soda sankcijām! Daudz tāds iesniegums nemaksāja, un, ja Viasat pretotos PTACam, tad ta jau būtu viņu problēma.

 

Savā laikā tādā veidā tikām vaļā no negodīga līguma ar vienu būvnieku, kura celtajā mājā tagad dzīvojam. Tas nekas, ka līgums jau noslēgts. PTAC var uzrakstīt iesniegumu tik un tā (protams, ir jāpameklē, kuras patērētāju tiesības ir pārkāptas, bet es ticu, ka tādas var atrast gana).

 

Nedaudz nesaprotu lielo naidu pret Viasat - gan Baltkomā, gan LTC interaktīvā TV visu laiku bija līdzīgas cenas, bet kvalitāte zemāka, tomēr cilvēki tik ļoti nelamājas... [..]

 

Redz, attieksme, no Viasat puses, agresīvās stratēģijas, viltīgie līgumi. Viss savācās kopā. Cik es esmu dzirdējis atsauksmes par Viasat, nevienas labas nav bijušas. Protams, arī citiem provaideriem ir līgumi uz vairākiem gadiem, bet kaut kā tas pasākums tiek nostādīts skaidrāks - maksā vairāk bez saistībām, slēdz līgumu ilgāk, lieto lētāk. Nu nezinu. Pašam ar Viasat nav bijusi saskarsme, un, cerams, ka nekad arī nebūs.

 

Es jau netaisos aizstāvēt Viasat, tikai kamēr nav reālas konkurences, visi operatori neliekas ne zinis par saviem klientiem. Tagad sakarā ar VDTV ieviešanu, beidzot atcerējušies, ka par katru klientu jācīnās.

 

Kā to ņem. Savā laikā, kad LTC bija monopolstāvoklis fiksēto telefonu nozarē, nekāda sūdaina attieksme netika novērota. Atbalsta tārlunis darbojās, bojājumus novērsa. Rēķini bija pareizi.

 

Bet runājot par kvalitāti - lidz šim gadam Viasatam tā bija labākā SD kanāliem, LTC ITV tak bija vēl švakāks par VDTV. Bet ITV HD kanālu ar ~6Mbps kvalitāti vispār grūti ar kaut ko salīdzināt...

 

Atkal jau koks ar diviem galiem, 6Mbps ir ļoti normāla datu plūsma pat ļoti kvalitatīvam 720p HD video saturam, ja izmanto MPEG4 (H.264, piemēram), nevis MPEG2. Ja izmanto MPEG2, tādā gadījumā ašākās vietās viss būs kubikos pie tās pašas datu plūsmas.

Link to comment
Share on other sites

Ja nu apmierina skatīties HD kanālus ar 6Mbps bitreitu, tā, protams, katra brīva izvēle. Tas pats kanāls kā LTC ITV HD pakā, Discovery HD Showcase - Baltkomā iet ar bitreitu līdz 21Mbps.

Link to comment
Share on other sites

Biedri dalieties pieredzee, man jau vecaaki vergoja bik vairaak par 3 gadiem pie Viasat un tagad pirms 6 dienaam atteicaas, tika veikts balss ieraksts, ka viss liigums ir lauzts, bet peec liiguma noteikumiem nav izpildiits shis punkts: ''Viasat nosūta Klientam rakstveida apstiprinājumu paziņojuma saņemšanai par Līguma darbības izbeigšanu 3 darba dienu laikā.'' Es neesmu sanjeemis neko taadu, tas noziime, ka shie atkal kraapjaas un kaasiis tik naudu?

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

"...tukša muca, tukša muca skaaaaan..." Tas par Rutuli. :sarkasms:

 

Kad tad īsti ir viņiem jāzvana vai jādodas uz Maskavas ielu? Mēnesi pirms līguma beigām?

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Jūs visi krietni pārspīlējat ar tikšanu vaļā no VIASAT.

Es pēc 2 gadiem tiku vaļā gandrīz bez problēmām - viens misēklītis gadījās, bet to atrisināja telepona zvans.

  • Patīk 1
  • Slikti! 2
Link to comment
Share on other sites

Nezinu vai tiešām līgumu versijas atšķiras, bet šobrīd visiem vajadzētu būt spēkā tai versijai kas ir viasata mājas lapā. Šī versija stājās spēkā rudenī un ja pareizi saprotu tad PTAC viņus piespieda mainīt punktu par to automātisko līguma pagarināšanos. Vecajā versijā tiešām bija punkts kas nozīmēja, ja gadijumā mēnesi pirms līguma beigām neatteicies no viņu pakalpojuma tad klients iekrita uz nākamajiem pāris gadiem (nezinu vai tas darbojās). Jaunākajā līguma versijā ir tā, pēc līguma var skatīties un līgums it kā ir beztermiņa, bet jebkurā brīdī vari no viņiem atteikties uzrakstot iesniegumu, no šī brīža teorētiski vajadzētu vēl tikai mēnesi ar viņiem mocīties. Jaunākā līguma versija tika visiem izsūtīta pa pastu un viņa varētu nebūt spēkā taviem vecākiem tikai tādā gadijumā, ja viņi speciāli nosūtija viņiem atbildi ka nepiekrīt šīm izmaiņām.

 

@JuutpaudisMaigcilveeks

 

Tu tagad gudrs :) pēc tam kad mēs Tevi no A-Z noinstruktējām. Nebūtu man un citiem rūgta pieredze ar viņiem, tad nebūtu var jau būt arī kādu reizi, kāds pārspīlējums. Pats izbaudiju viņu viltības, tapēc punktīgi iesaku citiem kā rīkoties.

Labots - Agris 77
Link to comment
Share on other sites

Biedri, notika briinums piezvaniija man vecaaki tikko pirms stundas Viasat un pagadiijaas taada laipna operatore saakumaa gan gribeeja panjemt veel naudu par jau samaksaatu reekjinu, bet to aatri atrisinaajam un vinja pateica, jaa, ka ir viss sleegts un veel meenesi varees redzeet to Viasat Zelta paku un, ka vinja atsuutiishot to liiguma izbeigshanas kopiju(protams, to vinjai naacaas iipashi paluugt un izskaidrot, kur tas liigumaa ir atrunaats)pa pastu, nu tagad, ja liidz treshdienai man paskastee nebuus taa kopija, nu tad atkal buus jaazvana un jaabaidaas, ka Viasat atkal turpina savus ''jocinjus''.

 

P.S. Aizrakstiiju visus e-pastus no vinju maajaslapas, no sava e-pasta un veel pasham Valtam Ermansonam, kursh sevi noreklameeja ''Tautas balsī''

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nezinu vai tiešām līgumu versijas atšķiras, bet šobrīd visiem vajadzētu būt spēkā tai versijai kas ir viasata mājas lapā. Šī versija stājās spēkā rudenī un ja pareizi saprotu tad PTAC viņus piespieda mainīt punktu par to automātisko līguma pagarināšanos.

 

Visiem nav tā versija, kas tagad mājaslapā. Pirms ieviesa šo versiju, varēja mēģināt kādu mēnesi palikt pie iepriekšējiem noteikumiem. Kaut kad nesen noklīdušajā "Viasat darbinieka rokasgrāmatā", kas ir manāmi konfidenciāls dokuments, itin bieži bija, ka operatoriem jāskatās, vai konkrētajam kontam ir vai nav jaunākie noteikumi no 2009.gada septembra (vai oktobra).

Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Ja nu apmierina skatīties HD kanālus ar 6Mbps bitreitu, tā, protams, katra brīva izvēle. Tas pats kanāls kā LTC ITV HD pakā, Discovery HD Showcase - Baltkomā iet ar bitreitu līdz 21Mbps.

 

Heh. Tas jau atgādina veco stāstu ar krāniņa staipīšanu procesoru gadījumā - kuram vairāk GHz, tam lielāks. Līdz cilvēki beidzot apjēdzās un saprata, ka tīri pēc GHz vairs nevar salīdzināt.

 

Tas pats ir ar video materiālu. MPEG2 un MPEG4 ir fundamentāli atšķirīgas lietas, kas ir labi vienam, otram vairs nav. Es regulāri skatos 720p 24 fps video materiālus no iTunes, kodētus ar H.264 (MPEG4), datu plūsma ~ 4 Mbps. Kvalitāte ir perfekta. Un to es zinu - esmu redzējis dažādus HD video, gan 720p, gan 1080i, gan 1080p, gan relatīvi mazas datu plūsmas, gan lielas, gan MPEG2, gan MPEG4, arī tīrus Blu-Ray un HDDVD materiālus. Uj kas tik nav redzēts. Izvēle vai neizvēle, bet nevajag mānīt cilvēkus.

 

Savukārt runājot par Baltkomu - pašam mājās ir viņu digitālā TV. Nu nezinu, neesmu vēl salīdzinājis ar LTC VDTV vai iTV, bet nu gadās kubiki pat parastos SD kanālos, kā arī brīžam citādi gļuki.

Link to comment
Share on other sites

Gadās jau gan kubiki, piemēram, EUROSPORT HD ar ~10,5Mbps bitreitu.

Nezinu kas ko staipa, es runāju par pietiekošu datu plūsmu, lai nodrošinātu kvalitatīvu attēlu. Mazkustīga bilde ar labu apgaismojumu studijā ir viena lieta, bet dinamisks attēls sporta pārraidē vai kāds dabas skats ar lielu attēla detalizāciju prasa atbilstošu bitreitu. Mānīt cilvēkus tiešām nevajag, 720p 24 fps video materiāli no iTunes, kodēti ar H.264 (MPEG4), datu plūsma ~4 Mbps - kvalitāte nav perfekta :)

Labots - boto
Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Laikam jau nepārliecināšu. Bet joprojām palieku pie sava. Protams, ka dinamikai vajag datu plūsmu. Bet nu iTunes HD video ir vienu no kvalitatīvākajiem (kas pat sacenšas ar Blu-Ray ripiem), kas ir redzēti, līdz ar to ņemu tos par atskaiti.

 

Protams, ir vēl kaudze ar papildus faktoriem, kā piemēram, provaidera izmantotās kodēšanas iekārtas un to kvalitāte.

 

Tas jau ir aizgājis baigi off-topic.

 

Bet nu sausajam atlikumam vajadzēja būt, ka īpašas kvalitātes starpības starp Viasat, LTC VDTV/iTV, Baltkom tīri datu plūsmas dēļ nav.

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

 

 

Tu tagad gudrs :) pēc tam kad mēs Tevi no A-Z noinstruktējām. Nebūtu man un citiem rūgta pieredze ar viņiem, tad nebūtu var jau būt arī kādu reizi, kāds pārspīlējums. Pats izbaudiju viņu viltības, tapēc punktīgi iesaku citiem kā rīkoties.

Ja tā būtu, vai tiešām es būtu nupat rakstījis

Jūs visi krietni pārspīlējat ar tikšanu vaļā no VIASAT.

Es pēc 2 gadiem tiku vaļā gandrīz bez problēmām - viens misēklītis gadījās, bet to atrisināja telepona zvans.

??

 

 

Instrukcijas lietderība bija.. ok, ne līdzvērtīga 0, bet par 80% slimīgāk pārspīlēta kā izrādījās in real. TIeši tāpēc ir mans augstāk minētais posts, kas nupat lika atkārtoties. Jums te tieksme tāda, visas krāsas sabiezināt.

Link to comment
Share on other sites

Bet nu sausajam atlikumam vajadzēja būt, ka īpašas kvalitātes starpības starp Viasat, LTC VDTV/iTV, Baltkom tīri datu plūsmas dēļ nav.

Tā īsti nav - Baltkomā ne tikai daļa SD ārzemju kanālu iet ar mainīgo bitreitu līdz ~6.5Mbps, bet arī LNT, LMK, LZK... es neteiktu, ka tas nekādi neatsauktos uz kvalitāti... tāpat 21Mbps HD kanālam nez vai no LTC vai Viasata tuvākajā laikā varētu sagaidīt.

 

P.S. Tiešām šādai diskusijai šajā tēmā nav jēgas, Viasats ir apstājies savā attīstībā ne tikai satura, bet arī kvalitātes ziņā, kaut gan šā kantora aiziešana no LV par labu arī nevienam skatītājam nenāks - pašreiz vismaz kaut kāda konkurence operatoru starpā notiek.

Link to comment
Share on other sites

No Viasat vienmēr ir grūtības sagaidīt operatīvu atbildi. Ja jautājums ir būtisks, iesaku rakstīt uz MTG. Tikko es vienā vakarā uzrakstīju uz MTG - konkrēti - par netaisnīgiem līguma punktiem, kas salīdzinājumā ar Zviedrijas Viasat klientu Latvijas Viasat klientu nostāda zemcilvēka stāvoklī, jau nākamajā rītā uz karstām pēdām man tika piezvanīts no Latvijas Viasat. :) Savu problēmu gan nāksies izklāstīt angliski : http://www.mtg.se/en/Contact/

Link to comment
Share on other sites

@ JuutpaudisMaigcilveeks

 

Man prieks ka Tev veiksmīgi izdevās tikt vaļā no viņiem. :drinks: Katram situācija ir savādāka, arī manējā atšķiras no Tavējās, es biju spiests vēl trīs mēnešus pēc līguma beigām viņiem maksāt un deviņas reizes zvanīt, izbaudiju pilnu viasata viltību buķeti. Kā jau rakstiju iepriekš, neizslēdzu ka izrādīsies ka ir kāds pārspīlējums, jo šeit jau visi dalās ar saviem "piedzīvojumiem" un tā veidojas kopsavilkums kuru vēlams ielāgot.

Link to comment
Share on other sites

Savulaik man bija 2 komplekti Viasat - arī laukiem. Kārtējā kampaņas reizē, kad t.s. jaunajiem klientiem bija atkal atlaides, bet vecos klientus turpināja slaukt, piegriezās - no viena komplekta atteicos. 2 gadu termiņš jau bija pagājis. Iesniegumu un karti pats vedu uz Maskavas ielu, iesniegumā biju ierakstījis, ka pievienoju karti Nr. tāds un tāds un vēl vietu šiem, kur parakstīties, ka manu karti saņēmuši. Pat zīmogu uzlika ;).Problēmu nebija.

Tagad nolēmām atteikties arī no otrā komplekta. Izrādījās, ka faktiski neviens to Viasatu mūsmājās tā arī neskatās. Kvalitāte pabēdīga, kanāli iet mazumā un īstenībā pat Sport Baltic nekā prātīga nav. Pa šiem gadiem sagribējās vairāk normālu kvalitāti un blakus Viasatam nu man ir šķīvis uz Platforma HD. 10 HD kanāli (1080i, bitreits ap 10 mbps). Mēnesī iznāk 7 ls. ja blakus tam ņem SD paku (18 Krievijas kanāli - daži no tiem tīri nekas), tad 8 ls mēnesī. Un tam visam vēl klāt Lsttelekom kaut vai pilnā virszemes paka - kopā 15 ls. Pie tā arī palikšu turpmāk un par Viasat negribēšu vairs neko dzirdēt :)

Link to comment
Share on other sites

Heh. Tas jau atgādina veco stāstu ar krāniņa staipīšanu procesoru gadījumā - kuram vairāk GHz, tam lielāks. Līdz cilvēki beidzot apjēdzās un saprata, ka tīri pēc GHz vairs nevar salīdzināt.

boto tāpat kā poručikam Rževskim viss uz vienu tēmu noreducējas. Tikai Rževskim uz citu...

Link to comment
Share on other sites

Zvanīju šodien uz mīļo kantori, lai beidzot atteiktos no mokām, bet aizņemtās līnijas mūzikā noklausīju ~10 minūtes, kamēr apnika.

 

Kā ir ar braukšanu pie viņiem uz Maskavas ielu? Var tā vienas ciemošanās reizē sadarīt visu, kas tur darāms (iesniegt atteikšanās pieteikumu, atdot visu, kas jāatdod) un dīvānā tikai gaidīt to brīdi, kad tikšu atbrīvots no važām? :)

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Jebkurā gadījumā jābrauc, jo pa telefonu tak to atteikšanās papīru ar savu parakstu nenodosi.

Link to comment
Share on other sites

Bet var to visu sadarīt vienā apmeklējuma reizē vai būs vairākas reizes pie šiem jāciemojas?

 

Tāpat pārmētājot acis pāri jau šeit sarakstītajam izdomāju atrast un pārlasīt līgumu. Pēc stundu ilgas meklēšanas tiku pie papīra un pārlasot to bažas rada šis līguma punkts:

 

Klienta līgums stājas spēkā no tā noslēgšanas brīža un ir spēkā līdz īpašajos noteikumos norādītā Abonomenta perioda beigām (manā gadījumā 2009. gada aprīlis). Ja vēlākais 30 dienas pēc klienta līguma termiņa beigām neviena no Pusēm rakstiski nepaziņo otrai Pusei par citādu gribu, Klienta līguma termiņš tiek uzskatīts par automātiski pagarinātu uz tādu pašu termiņu.

 

Tā tiešām ir, ka līgums man no 2 gadiem ir pārvērties par 4 gadu līgumu tikai tāpēc, ka uzreiz pēc līguma beigām neskrēju atteikties no Viasat?

Labots - vertigo
Link to comment
Share on other sites

DreamMuca

"Ja vēlākais 30 dienas pēc klienta līguma termiņa beigām..."

 

es to saprotu taa: ja liigums beidzaas apriilii (30. apriilis), tad 30 dienas peec to var lauzt. taatad jaapazinjo liidz 30 maijam.

kautgan vinjiem iespeejams ir cita logjika. close_tema.gif

Link to comment
Share on other sites

Man termiņa beigu datums bija 2009. gada 24. aprīlis, takā jau gadu par vēlu gribu pamest Viasatu.

Bet vai tiešām var būt tik slims līguma punkts? Kur kaut kas tāds redzēts?

Ja tiešām šis līguma punkts tā darbojas, tad tiešām pie Viasat kā ķīlnieks, kuram ir dots neliels laika posms, kurā var aizmukt, ja palaidi garām pats vainīgs.

Link to comment
Share on other sites

Ja beidzas 30. aprīlī līgums, tad līdz 29. aprīlim, es domāju, var braukt pie viņiem ar iesniegumu 2 eksemplāros, uz iesnieguma norādot, ar kuru datumu atsakies no šamo pakalpojumiem - sanāk ar 1. jūniju, piemēram. Tāpat noādi, ka iesniegumam pievieno viedkarti/es Nr. tādasuntādas un vietu viņiem zīmoga un paraksta uzlikšanai, ka iesniegumu un viedkartes saņēmuši attiecīgajā datumā. Ja aizbrauc pie viņiem, viss notiek samērā viegli un uzreiz. Droši vien piedāvās pārslēgt uz 3 gadiem ar vieglākām važām <img src='http://www.boot.lv/forums/public/style_emoticons/default/smile3.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Labots - elivarz
Link to comment
Share on other sites

nē, man liekas, ka likumdošanā ir punkts, ka pēc šī pirmā perioda, ja dabojās esošais līgums, un jaunu tu neesi parakstijis, tad pagarinās termiņš, bet ne visa atbildība, ligumsodi un tādi punkti.

Link to comment
Share on other sites

Cik sapratu no tā, ko man viņi savulaik teica pa tālruni, atteikties var ar katru nākamo tekošo mēnesi, tātad jābrīdina 30 dienas iepriekš.

Viasat forumā Viasat raksta: Ja nav pieejams tālrunis, jebukuru jautājumu var uzdot sūtot e-pastu uz viasat@infomail.lv – lūgums rakstot e-pastu norādīt klienta numuru vai personas kodu. Savukārt līgumsaistības var izbeigt divos veidos, kas atrunāti līgumā – zvanot pa tālruni 67 060 504 vai sūtot rakstisku iesniegumu pa pastu – Jums tiks nosūtīts apstiprinājums par konta slēgšanu un informācija par bilanci atslēgšanas brīdī. Cik zināms, šis ceļš neder, jo vēstules nezin kāpēc tiek ignorētas, sazvanīt nevar, ja izdodās, uz mutisku atteikumu pa telefonu netiek reaģēts un rēķini turpina pienākt. Citi saka, ka darbojas iesnieguma nosūtīšana ierakstītā vēstulē ar paziņojumu par saņemšanu, kuru tad nevar tik vienkārši ignorēt. Bet drošāk ir braukt pie viņiem.

Labots - elivarz
Link to comment
Share on other sites

Tev rudenī tika piesūtīta vēstule, kur bija līguma izmaiņas. Jaunajā radakcijā tagad sanāk ka vari atteikties pēc līguma beigām jebkurā brīdī, pēc atteikuma mocīsies vēl tikai 30 dienas. Šī jaunā līguma versija uz Tevi varētu neattiekties, tikai tādā gadijumā ja Tu nosūtiji viņiem atbildi ka nepiekrīti izmaiņām. Ja pareizi saprotu, šo nežēlīgo punktu izmainīt viņus piespieda PTAC. Šeit jau kaut kas rakstija ka tā arī esot izdarijis, ieradies pie viņiem, uzrakstijis iesniegumu un nodevis karti. Vēl gan samaksāsi par vienu mēnesi, bet karte būs atdota un nebūs jāatbid uz viņu "pierunātāju" vairākiem zvaniem.

Link to comment
Share on other sites

<br /> Šeit jau kaut kas rakstija ka tā arī esot izdarijis, ieradies pie viņiem, uzrakstijis iesniegumu un nodevis karti. Vēl gan samaksāsi par vienu mēnesi, bet karte būs atdota un nebūs jāatbid uz viņu "pierunātāju" vairākiem zvaniem.<br />
<br /><br /><br />

 

Jā, tas biju es, kas tā darīja.

Link to comment
Share on other sites

Pareizi, bija tas paziņojums par izmaiņām līgumos, kurš nebija jāparaksta, bet tikai jābļauj, ja kaut kam nepiekritu.

 

Ok. Tad būs jāaizbrauc ciemos pie mīļajiem Viasatiešiem. Tik žēl, ka aizvedot karti mēnesi dzīvošu bez Viasat bildes televizorā, bet jāmaksā būs.

Link to comment
Share on other sites

Tad sanāk, ka pēc obligātā termiņa beigām pēc tam jebkurā mēnesī var beigt maksāt? Viasata forumā arī šitas jaut. ir, bet neatbild... Nez kāpēc? :sarkasms:

Labots - Dexs
Link to comment
Share on other sites

Nu gan jautājums :)

Tur, ja atbild, atbild tikai ar standarta frāzēm no reklāmrullīšiem... ;))

Un neērtos jautājumus un komentārus piedevām dzēš ārā...

Viduslaiki....

 

Vertigo, Tu būsi ieguvējs. Tā saldā brīvības garša ir to pārdesmit vai cik latu vērta :) Un vēl jau paliks "lēvenis" :) bezmaksas kanālu, ko reklamē Viasat :)

Link to comment
Share on other sites

Vakardien visai neracionāli Viasats ar sportu rīkojies.

KHL Fināla 7.spēle gāja gan pa Viasat Hockey, gan Viasat Sport Baltic.

Kāda jēga no tā? Tajā pašā laikā E.Gulbja fantastiskā spēle (nu protams, neviens nevarēja prognozēt, ka brīnums notiks, bet nu rādīt vajadzēja tāpat) netika rādīta tiešraidē dēļ hokeja, kurš vienlaicīgi gāja abos kanālos.

Labots - Dexs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...