Jump to content

problēmas ar PC un TV savienošanu


tenim
 Share

Recommended Posts

Ir stacionārais PC ko pie TV savienoju ar Component 3RCA. TV sony bravia HD ready video karte šķiet(neesmu pie mājas kompja) Geforce 8600GT. Kompī uzliku klonēt ekrānus. Problēma tāda, ka uz TV bilde rādās ārpus ekrāna robežām. Bildes kvalitāte perfekta. Mainīju rezolūciju, bet neizdodas iedabūt ekrāna rāmjos. Kādi varētu būt varianti? Vai ir vēl kādi varianti kā iedabūt TV rāmjos bez rezolūcijas mainīšanas?

Link to comment
Share on other sites

Nu gan tu sarežģī lietas. (RCA vadu es domāju) Nav tak DVD pleijeris! Savieno tak ar VGA vadu. Vai DVI ->HDMI vadu. Un būs tev laime :)

Link to comment
Share on other sites

Nu gan tu sarežģī lietas. (RCA vadu es domāju) Nav tak DVD pleijeris! Savieno tak ar VGA vadu. Vai DVI ->HDMI vadu. Un būs tev laime smile3.gif

 

 

VGA vads ir jūtami sliktāka kvalitāte. Takā ir doma skatīties HD kvalitātes video tad RCA ir ok. Diemžēl PC atrodas tādā atālumā ka neder šis vads DVI ->HDMI. Tiešām nav nevienam nekādi varianti kādēļ nevaru iekļaut televizora rāmjos bildi? Ja kompi restartē tad sākuma bildi ar Windows uz TV rāda normāli rāmjos, bet līdz ko ieslēdzas bilde ar zilo ekrānu un log on tad bilde iziet no rāmjiem un rādās apmēram sestā daļa no visa ekrāna uz TV. Ir versijas? Tā varētu būt TV vaina?

Link to comment
Share on other sites

Par rezolūciju - pilnīgi normāli, ka Tev uz TV nerāda visu bildi, jo TV izsķirtspēja ir mazāka nekā settingos uzstādītā izšķirtspēja!

Link to comment
Share on other sites

Ja slēdz caur VGA tad ar rezolūcijas palīdzību var pieregulēt pie TV ekrāna rāmjiem, bet kā slēdz caur RCA tā neko vairs saregulēt neizdodas :( Kā ir ar šito štelli kādēļ tā?

 

 

  • Ja kompi restartē tad sākuma bildi ar Windows uz TV rāda normāli rāmjos, bet līdz ko ieslēdzas bilde ar zilo ekrānu un log on tad bilde iziet no rāmjiem un rādās apmēram sestā daļa no visa ekrāna uz TV.

Vai var būt tā, ka pats TV neļauj regulēt?

Viena lieta vēl pirms kāda laika man izdevās salēgt tā ar TV ka uz datora palaižot filmu tā uz TV parādās, bet uz kompja to var nomest uz palodzes un darīt ko citu. Kā ir ar šo iespēju kur to var uzlikt? Vairs neizdodas atrast :( Video karte man tomēr ir GeForce 6600GT.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ok izmēģināšu extendēt. Esmu gan diezgan skeptisks vai tas varētu ko mainīt, bet jāizmēģina ja nu :)

Varbūt vēl kādi varianti? :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

HD kvalitātes video tad RCA ir ok. Diemžēl PC atrodas tādā atālumā ka neder šis vads DVI ->HDMI.

Un cik, tad, j anav valsts noslēpums, ir dators tālu no TV ? Kvalitatīvs DVI - HDMI kabelis strādās pat 15 metru garš.

Link to comment
Share on other sites

Ir viss ok sanāca mans pesimisms uz Rik0 ieteikumu bija lieks. Extendēju un viss ideāli arī kvalitāte kā jau biju gaidījis takā paldies!!!!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...