Populārs ieraksts saimnieks Ierakstīts Februāris 2, 2010 Populārs ieraksts Share Ierakstīts Februāris 2, 2010 Sastāvdaļas: 1kg kāposta 1/2 paciņa sviesta Mīklas sastāvdaļas: 6 ēd. karotes milti 5 ēd. karotes skābā krējuma 3 ēd. karotes majozēzes 3 olas 1 tēj. karote sāls 2 tēj. karotes cepamā pulvera Smalki sagriež kāpostu. Katliņā izkausē 1/2 paciņu sviesta un pārlej pāri kāpostiem: Sajauc visas masas sastāvdaļas un pārlej pāri kāpostiem: Liek 200C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30min. LABU APETĪTI! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lapins Februāris 2, 2010 Share Februāris 2, 2010 Jābūt baigi garšīgi. Mēli var norīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Februāris 2, 2010 Share Februāris 2, 2010 Ir tik grūti ielikt normālus linkus bez reklāmām? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstatators Februāris 2, 2010 Share Februāris 2, 2010 Reklāmas netraucē tik ļoti kā tas, ka bildes hostā samet pa taisno no fočuka 2,5 mb izmērā. Bildēm ir "apmēram" informatīvs raksturs lai var redzēt vai tu olas pieliki 5 vai 10 un ar 800x600 ir atliektiem galiem. Nevienam neinteresē macro palagā skaitīt cik autoram uz galda virmas naža iegriezumu... Bet nu par receptēšanas kustības atbalstu, pļus 1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
321 Februāris 2, 2010 Share Februāris 2, 2010 Pasham kaaapostam nekaadas garshas vielas klaat neliec, pat ne saaali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimnieks Februāris 2, 2010 Author Share Februāris 2, 2010 Nē, visa garša jau rodas no mīklas, kur ir sāls, majonēze un ar to arī pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefistofels Februāris 2, 2010 Share Februāris 2, 2010 Izskatās garšīgi, rītvakar varbūt uztaisīšu. Tikai nedaudz modificēšu recepti - pirms mīklās uz kāpostiem uzmaukšu kādu pus kilogramu salami šķēles Link to comment Share on other sites More sharing options...
=tiger= Februāris 26, 2010 Share Februāris 26, 2010 Izskatās dikti apetītlīgi! Bet ja baltās kāpostgalviņas vietā piešautu sarkano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igelkott Februāris 26, 2010 Share Februāris 26, 2010 Un ne druskas gaļas.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saimnieks Marts 8, 2010 Author Share Marts 8, 2010 =tiger= Pa to ka varētu piešaut sarkano nezinu nēsmu mēģinājis, bet varētu pamēģinat. Labu ideju pameti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiic Marts 8, 2010 Share Marts 8, 2010 Un ne druskas gaļas.. Man ar shitam maltaa galja gribeetos klaat. Bet izskataas un noteikti garsho labi taapat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Marts 8, 2010 Share Marts 8, 2010 Nu pag pag, te jau jāvelk paralēles ar mazajiem pīrāgiem - ir speķa, ir buljona (maltā gaļa) un ir ar kāpostiem! Kur ir redzēti pīrādziņi ar speķi un kāpostiem? P.S. pārāk nelamāt - ir jau arī ar olu un spinātiem, gan jau vēl kaut kādi iraid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiic Marts 8, 2010 Share Marts 8, 2010 (labots) Vienkaarshi iedomaajos kapostu tiitenjus. Kaaposti un galja ir vienkaarshi ahuuni garshiigs pasaakums. Jaa nav taadi piiraagi, bet neatteiktos no kaapostu piiraaga ar malto galju Vispaar kaads vareetu ielikt kaadu labu kaapostu tiitenju recepti. Labots Marts 8, 2010 - Exiic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Marts 8, 2010 Share Marts 8, 2010 Exiic! http://www.artstudio.lv/fotoreceptes/titeni.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiic Marts 8, 2010 Share Marts 8, 2010 O, tnx, biju kkaa palaidis garaam, jaashauj uz veici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts