Jump to content

Kur lētāk/labāk pasūtīt salokāmās durvis virtuvei?


Artanis
 Share

Recommended Posts

Laba diena biedriem!

 

Situācija īsumā tāda - draudzenei dzīvoklī iztaisīts smuks remonts, bet pēdējā palikusī lieta ir vaļējā arka uz virtuvi. Attiecīgi gribētos arkā uzstādīt plastmasas 'garmoškas' durvis, un augšējā daļā reģipša/PVC paneli. Apgrūtinājumi - dzīvoklī ir augstie griesti, augšējā arkas mala pie sienas ir ar liekumu (skatīt skici zemāk).

 

post-57565-127296719187.png

 

Kas nepieciešams - uzzināt, kur vislētāk un +/- kvalitatīvi var pasūtīt un izgatavot visu šito mašinēriju (uzstādīšanai rokas pietiekami taisnas pašam), un kādas ir aplēšamās cenas. Vislabāk būtu, ja kāds forumietis varētu iedot kādu kontaktu paziņam, kas ar šitām lietām ņemas, un varētu aizsist kādu vārdu atlaidei. :) Alu/šokolādi parādā nepalikšu.

 

Milzu paldies jau iepriekš!

post-57565-127296719187_thumb.png

Labots - Artanis
Link to comment
Share on other sites

Stepselis

Neesmu redzējis nevienas normāli funkcionējošas salokāmās durvis.

Varbūt vērts padomāt par bīdāmām?

Link to comment
Share on other sites

jarajara

kas, tāpat slikti? ko tu panāksi ar to plastmasas garmošku? nu nav viņas ikdienas lietošanai. plīst viņas nost. kā pagaidu variants ok, vai vietā, kur vinas nekustina biežāk kā reizi nedēļā, bet ne jau tur kur ašpadsmit reizes dienā jāiet. silti neiesaku. un vēl 2,40. velti izmesta nauda. piedomā pie kā cita. aizkars , uz abām pusēm veramas pusdurvis, vai vēl ko.

Link to comment
Share on other sites

osscar

tā viņš ir praksē tomēr prasās virtuves duvis, ja gatavo. Arka protams sarežģī visu...ja gribas "caurspīdīgumu" es ieteiktu koka durvis ar stiklu (matēts vai kāds cits) + augšā virs durvīm stikla arkveidīgs custom lodziņš ar arkas rāmi. cerams domu saprati.

Link to comment
Share on other sites

jarajara

beidz dzīt sviestu, nekas praksē neprasas, ne jau cūkām vāra. normāls nosūcējs , un tad arī rukšiem var vārīt. man speciāli izņemtas, lai netraucē un neaizņem vietu. citādi mans kolhozs sen būtu ar visiem rāmjiem viņas nonesis. nakādu problēmu un smaku citur, bet es mūsmājā taisa vairāk nekā pie normāliem cilvēkiem.

Link to comment
Share on other sites

osscar

katrs dara kā grib :) man vel besī ja naktīs sīc ledusskapis + trauķene .....nu ja istaba nav tālu no virtuves un gribas klusumu. Nu tas tā, katram savas vēlmes..

Link to comment
Share on other sites

Gestapo
(labots)

Moš pārdomāsi tomēr par tām durvīm, tas garmošku skats atgādina lētas strēbtuves darbinieku telpas ieeju.

Labots - Gestapo
Link to comment
Share on other sites

Konstatators
(labots)

Iraid hausā vietas ekonomijas rezultātā vienā vetā ieliktas šitās salokāmās duravas (veramās nederēja, iebīdāmās ielikt bija problemātiski) un lietojot jamās diendienā, varu slaidu žestu pasūtīt visus, kas saka, ka viņas briesmīgi plīstot un vēl sazin ko darot. Nav ko likt lētos mēslus par 20 latiem, kuriem locījuma vietās prasta pļonka. Tām, kas man, viss mehānisms ir no atsevišķiem pomiem, kas sabīdot ielokās viens otrā. Protams, var strīdēties par izskatu, izmaksām, u.t.t, bet telpas norobežošanai (vismaz manā situācijā) kalpo ļoti labi.

 

Liktas gan pirms gadiem astoņiem, deviņiem. Ceņņiks ar bija ap virs sotaka jau tais laikos.

Labots - kabinets
Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Man uz virtuvi arī ir 'garmoškas' tipa durvis. Tagad būs kādi 13 gadi, ne mehānisku, ne kādu citu problēmu nav, ja neskaita vienu suņa apgrauzto stūri.

Link to comment
Share on other sites

Artanis

Ok, liels paldies par mēģinājumiem atrunāt, bet nu šoreiz tiešām ir vēlme pēc bīdāmajām. Un, jā, viņas vairāk tiešām paredzētas aiztaisīt labi ja reizi nedēļā, kaut kādu īpaši specifisku smaku daļējai ierobežošanai. Tātad - tik tiešām vajag pavisam prastas lētas salokāmās durvis.

 

Ak, jā - augstums 2.40 ir norādīts līdz vietai, kur sākas arkas liekums. Durvis, protams, domātas standartaugstumā, un pārējo daļu ar PVC/reģipša paneli aizklāt.

 

Atgriežoties pie tēmas - tad kur vislabāk vērsties ar šo durvju ieprikšanu/pasūtīšanu?

Link to comment
Share on other sites

marciss

kur leetaak pasuutiit nepateikshu, bet +1 par skici, ljoti kvalitatiivi (saliidzinot ar 2min Paint darbiem :) )vieniigi tie milimetri ar cm sajukushi ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Atradu šo paveco, bet atbilstošo tēmu.

Man arī radās ideja uzlikt saliekamo starpsienu. Varbūt kāds nesen ir licis vai ir kāda informācija kas un kā?

Cik zinu, tad uzstāda starpsiena.lv un ripo.lv. Vai vēl kādi?


Vai arī mēģināt pašam uztaisīt. Paņemt finierētas plāksnes no šejienes http://www.attelsr.lv/lv/platnu-materiali/finieretas-platnes

un vadotnes, eņģes no šejienes http://www.dkveikals.lv/lat/furnitura/bidamas_sistemas/salokamo_durvju_sistemas

Ir kāds pats licis, taisījis?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ir pieredze ar šāda tipa ermoņikām un arī bīdāmām durvīm. Bez kārtīgām sliedēm augšā un apakšā šitā būšana normāli nestrādās. Bet pirms sāc plānot, apskaties to cenas. Lielākā problēma ir šeit konstrukcijas svars un jo lielāka masa, jo pamatīgākas vajadzēs sliedes ar riteņiem, jo lielāks cipars jāizdod. Finieris ir pietiekami smags un parasti to nelieto un tā vietā izmanto PVC, kas arī nav no lētajiem materiāliem.

 

 Ja kaut kur kļūdīsies, šāda konstrukcija nekalpos ilgi un būs lieki izmesti līdzekļi. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...