Jump to content

Kā iepirkties iekš ebay


Lapins
 Share

Recommended Posts

Labdien, biedri, beidzot esmu nopircis to ilgi kāroto skaņu plašu atskaņotāju. Konkrētāk vācu firmas Dual HS 132 ar iebūvētu pastiprinātāju. Gribētu nopirkt rezervē adatiņu šim konkrētajam aparātam. Zinu ka šim Dual HS 132 ir pjezo tipa adatiņa. Diemžēl adatiņu var atrast tikai iekš ebay. Konkrētāk ebay.de. Ar ebay man pieredzes nav nekādas, neesmu neko tur pasūtījis. Un tāpēc gribētu pajautāt zinošiem cilvēkiem ar ko man sākt un kā pareizi pasūtīt iekš ebay. Kāda ir pieredze ar ebay? Cik ilgi un kādā stāvoklī prece atnāk? Vai der parastā bankas debetkarte? Man ir tikai Hansabankas parastā Visa. Varbūt Latvijas teritorijā kaut kur arī var dabūt adatiņu priekš šitā Dual HS 132? Oriģinālo.

Labots - hacker1984
Link to comment
Share on other sites

ebay nav veikals ar konkrētu adresi, līdz ar to atbildes uz "kādā stāvoklī un cik ilgā laikā" nav!

Standarta situācijā pircējs piereģistrējas ebay un arī paypal

pēc tam ebay atrod preci un nopērk. Caur paypal samaksā.

Preci atsūta sākot no dažām dienām līdz dažiem mēnešiem. Atkarīgs no piegādes veida un piegādātāja valsts.

Ķīna - 20-30 dienas. Vācija 3+ dienas un t.t.

Labots - mullja
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Atliek tikai pievienoties Gestapo ...

Link to comment
Share on other sites

Vai der parastā bankas debetkarte? Man ir tikai Hansabankas parastā Visa.

Parastā šwedbankas Visa Classic der lieliski.

 

Vācieši parasti spiež uz bankas pārskaitījumu, bet ir arī iespējams norēķināties caur Paypal (ar VISA Classic).

Kādi ir precei pieejamie norēķinu veidi, apskaties pirms solīšanas/pirkšanas.

=====================

Ja nu pēkšņi Tev ir Visa Electron, tad ir iespēja dabūt Visa Classic iekš Privatbank. Nav jāmaksā nekas. Tiesa, kredītlimita arī nebūs.

Atruna: ar Privatbank karti vēl neesmu veicis nevienu pirkumu.

 

Kredītkarte "Universālā"

Labots - VIL
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Labanakts!

Var būt kāds ebay aktīvs lietotājs varētu pāris vārdos , uz pirkstiem ,paskaidrot , kā funciklierē ebay fīča - make offer . Nē nu ... es saprotu , ka tā ir piedāvājuma izteikšana , kuru pārdevējs var apstiprināt un var arī neapstiprināt  . Interesē , vai , kad izsaku piedāvājumu , to redz tikai pārdevējs , vai arī uzreiz apakšā ģenerējas saraksts ar piedāvātājiem un tas automātā skubina uz piedāvājumiem citus? Tāpat ... cik saistoši pārdevējam ir pārdot labākās cenas piedāvātājam . Mož negrib un nepārdod ?

Situācija ir apmēram tāda , ka vienam pārdevējam ir divi piedāvājumi , attiecīibā uz mani intresējošo ... atšķiras tikai skaits . Un nez .. vai nu viņš tur kaut ko mudījās , spēlējas vai pēta , taču skaitliski lielākajam piedāvājumam , par vienu vienību, cena ir divas reizes lielāka , kaut pēc būtības abi piedāvājumi ir identiski . Un zinot cenas , teiksim tā - tā lielākā cena ir stipri vien pārspīlēta . Taču es labprāt nopirktu abus šos punktus ... protams par adekvātu cenu . Un domāju , ka būtībā pārdevējam būtu jāpiekrīt ...Bet mani tirda diplomātiskas pārdomas - kā lai nesastreb karstu un tā neizgāžu visu ...

Vienkāršāk protams būtu spiiest pogu ar make offer, un miers . Bet , kā jau minēju - es īsti neesmu ar to saskāries un nezinu , kā viņa darbojas . Iespējams labāka un saudzīgāka ir vecā labā sarakste ...sēžu un šaubos . Un gari sarakstīties arī slinkums :D

Ai ... labi - atmetu slinkumu , uzsāku saraksti . Vecās metodes tomēr drošākas un pārbaudītākas . Vismaz man tā šķiet ...redzēs , kā būs

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

es ar savu lielo ebaja pieredzi - offeru izteicu tik vienreiz dārgai un retai precei, Pārdevējam piedāvāju - 200 EUR zem viņa cipara. Jams noraidīja offeru un tekstā uzrakstīja tipa davai 100 eur dod mazāk, zemāk viņš nevar. beigās vienojāmies par 150EUR atlaidi :) tas tipa tā kā kaulēšnās. šad tad noder.

Link to comment
Share on other sites

Lai nebūtu jādzēš lots, reizēm pārdevēji precei, kura viņiem šobrīd nav krājumā, uzliek neadekvātu cenu.

Link to comment
Share on other sites

Empīriska pieredze rāda, ka ir divu veidu 'offer', vismaz .de.

Viens variants- osscar aprakstītais.

Otrs- automātiska cena, pie kuras piedāvājums tiek akceptēts. Piemēram BIN cena ir 100 naudas, ja piedāvā 90, neakceptē, bet 95 akceptē. Kā pārdevējs ielicis.

Varu arī kļūdīties

Link to comment
Share on other sites

 

 

kā funciklierē ebay fīča - make offer

 

tev ir 3 iespējas piedāvāt pārdevējam cenu un tos piedāvājumus citi neredz!

 

pārdevējam ir 24 stundas lai piekristu tavam ciparam vai lai piedāvātu savu - uz kuru atkal tev ir jāatbild(pirkt/piedāvāt savu ciparu/ignorēt) diennakts laikā!

 

ja gribi abas mantas - ieteiktiu sazināties ar pārdevēju un informēt par savu nodomu..tas iespējams darīs patīkamāku vienošanos par cenām!

Link to comment
Share on other sites

Paldies ! - nooderīgas informācijas druskas . Es aizrakstīju . Tieši tā - beigās izpunktierēju , ka tā būs labāk .l atbildes gan vēl nav

Link to comment
Share on other sites

Tā ir kaulēšanās iespēja. Pārdevējs var apstiprināt un var arī neapstiprināt vai iesūtīt pretī savu piedāvājumu. Ja pārdevējs apstiprina, tad klientam ir pienākums pirkt (nu tāpat kā buy it now vai solot).

Praktiski neiepērkos, ja nav make offer vai izņēmumgadījumos ļoti salda cena. Izmantoju šo fīču ļoti agresīvi - ir bijuši gadījumi $3000 uz $500, kad arī $3000 +/- būtu OK :grin:

Link to comment
Share on other sites

Mhm - paldies ! šobrīd kaulējamies uz nebēdu :) , caur pastu . Tur gan ir pulka blakusnoteikumu , tapēc nav tik vienkārši . Bet kas gan šai dzīvē ir vienkārši? :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...