Lapa 1 no 1
Interneta problēma.
Pievienots 29 July 2010 - 22:23
Sveiks visiem.
Tātad , daudz neko nesaprotu no kompjūteriem, tākā lūdzu bez nicināšanas.
Atnācu uz šejieni, jo esmu dzirdējis te gudras galvas ir.
Problēma ir tāda, ka internets pats no sevis ir, un rāda 100Mpbs, bet negrib konektēties nepievienas lappas, kas varētu būt pa vainu?
p.s tagad rakstu no vecā pc.
Tātad , daudz neko nesaprotu no kompjūteriem, tākā lūdzu bez nicināšanas.
Atnācu uz šejieni, jo esmu dzirdējis te gudras galvas ir.
Problēma ir tāda, ka internets pats no sevis ir, un rāda 100Mpbs, bet negrib konektēties nepievienas lappas, kas varētu būt pa vainu?
p.s tagad rakstu no vecā pc.
Pievienots 30 July 2010 - 00:02
Nicināt nenicināsim , kaut gan tavs problēmas apraksts ir stipri miglains , gan jau , ka ņemot talkā stangas un kristāla bumbas vajadzīgo info no tevis dabūsim . Pašlaik no tava apraksta es liktu uz to , ka tavs provaiders sasaista tava datora tīkla kartes MAC adresi ar tev izsniedzamo IP adresi . Ja tik tiešām problēma ir šāda , tad to var risināt , pazvanot savam interneta pakalpojumu sniedzējam un pastāstīt par savu radušos situāciju . Ots variants ir noklonēt MAC adresi . Varbūt tev ir iespēja kādu specu pie sevis ciemos uz alu ataicināt , kas pie vienas reizes tavu problēmu atrisinās - jo , ja tavas zināšanas šajā jomā ir pavājas , tad gudrus padomus attālināti dodot problēmu varam arī neatrisināt ?
Pievienots 30 July 2010 - 00:19
Grossmeister, 30 July 2010 - 00:02 teica:
Nicināt nenicināsim , kaut gan tavs problēmas apraksts ir stipri miglains , gan jau , ka ņemot talkā stangas un kristāla bumbas vajadzīgo info no tevis dabūsim . Pašlaik no tava apraksta es liktu uz to , ka tavs provaiders sasaista tava datora tīkla kartes MAC adresi ar tev izsniedzamo IP adresi . Ja tik tiešām problēma ir šāda , tad to var risināt , pazvanot savam interneta pakalpojumu sniedzējam un pastāstīt par savu radušos situāciju . Ots variants ir noklonēt MAC adresi . Varbūt tev ir iespēja kādu specu pie sevis ciemos uz alu ataicināt , kas pie vienas reizes tavu problēmu atrisinās - jo , ja tavas zināšanas šajā jomā ir pavājas , tad gudrus padomus attālināti dodot problēmu varam arī neatrisināt ?
Nu jā, tev taisnība, runājot par to, ka pazvanīt vajag, Es viņiem zvanīju, pastāstīju savu problēmu, pastāstīšu viņu tev , lai viss saprotamāks ir...
Teicu to, ka es nopirku jaunu kasti, pieslēdzoties pie jaunā Pc, es saliku visus ip kurus vajadzēja, bet internets kā nav tā nav, viņi man paprasīja ip un pateica, ka pēc 2 stundām itkā jābūt internetam, bet nav, varbūt tāpēc, ka es atkal pieslēdzos pie vecām ip un viņš nepaspēj tur apstrādāt kaut kādus datus?
Runājot par "MAC" man nav nekādas nojausmas par, ko tu runā, atvaino.
vispārēji, pateikšu to, ka man ir nemainīgā ip.
Šo rakstu rediģēja boot user: 30 July 2010 - 00:20
Pievienots 30 July 2010 - 00:35
Jā , varbūt tiešām pasteidzies . Labi , dari tā - tā kā IP parametri tev ir salikti , tad rītā pieslēdz jauno PC , zvani provaideram , saki , ka vakar kaut kas neaizgāja , lai viņi visu taisa jaunu , PC vairs vietām nemaini , pat ja pēc tām x stundām neta vēl nav , tad pagaidi vēl kādu pustundu un zvani atkal , un tā turpini kamēr sataisa .
Pievienots 30 July 2010 - 00:37
Grossmeister, 30 July 2010 - 00:35 teica:
Jā , varbūt tiešām pasteidzies . Labi , dari tā - tā kā IP parametri tev ir salikti , tad rītā pieslēdz jauno PC , zvani provaideram , saki , ka vakar kaut kas neaizgāja , lai viņi visu taisa jaunu , PC vairs vietām nemaini , pat ja pēc tām x stundām neta vēl nav , tad pagaidi vēl kādu pustundu un zvani atkal , un tā turpini kamēr sataisa .
Labi, paldies, darīšu tā, varat topiku slēgt ciet, varbūt nākšu pie jums atkal pēc palīdzibas, ja būs problēmas
Pievienots 30 July 2010 - 00:46
Pieslēgt vari pats , tik pirms uzraksti mums vēlāk , vai problēmu izdevās atrisināt un kā .
Pievienots 30 July 2010 - 17:10
Problēmu neatrisināju, tikko ar viņu runāju, viņš man teica, ka man jābūt viss ok, to ka rāda viņiem manu ip un itkā internets ir. Nezinu, varbūt manā kastē ir problēma, aizmugurē kur pievieno interneta kabeli? Itkā aizmugurē mirgo visu laiku gaismiņa un rād 100mpbs.
Tākā nav jēga jauno pc turēt pieslēgtu pie interneta, vaina ir kaut kur citur , bet reāli nevaru atrast.
Tākā nav jēga jauno pc turēt pieslēgtu pie interneta, vaina ir kaut kur citur , bet reāli nevaru atrast.
Šo rakstu rediģēja boot user: 30 July 2010 - 17:10
Pastāstīt par šo tēmu citiem:
Lapa 1 no 1

Palīdzība