Jump to content

Bites internets mobilajā


nrs
 Share

Recommended Posts

Sveiciens !

 

Nopirku jaunu mobilo, SE ELM. Tam ir UMTS, HSPA tehnoloģija. Viss ir jauki, bet problēma ir, ka internets pašā mobilajā ir ļoti lēns. Tāds iespaids, it kā izmantotu tikai GPRS. Opera mini, Google maps lēni strādā, tikpat ātri kā uz mana vecā SE K750.Iebūvētais pārlūks vispār nelietojams, > par minūti lādē lapu. Bet interesantākais ir, ka mājās, pieslēdzot pie datora, ātrums ir labs. Var mierīgi ar firefoksi brovsēt netu. Jautājums ir, kāds citiem ar 3G mobilajiem ātrs internets pašā telefonā? Vai man telefons gļukains būs?

Lietoju Biti Rīgā, Salaspilī. Iestatījumos ir atķeksēts, lai izmanto "gsm un 3g". Interneta iestatījumos norādīju tikai APN=wap.

Link to comment
Share on other sites

Uzliec režīmu 3G only un paskaties vēlreiz.

 

Man [ar ne-biti] un 2G only (tātad EDGE) Opera mini lapas virina mudīgi.

3G jāieslēdz tikai hallē, citādi pārtraukumā pie 7000 konkurentiem allhockey.ru vaļā neveras.

Link to comment
Share on other sites

Man ari Bite 3G testešanu ar HTC Diamond neiet superatri ka vini savos plakatos raksta, it ka svarigas vietas kur vazajos veselu dienu (Rigas centra) rada ka esmu 3G tikla 1-2 stabinos, ari dažreiz 5 rada, tikko piesledzos tiklai uzreizi atmet uz EDGE - tur rada visos 5 stabinos stabili - viss iet bet atbilstoši leni, meginaju mainit poziciju ka ari stavu - effekts tads pats, ar LMT-Okarte ta nebija, ari bija nepilna 3G zona bet telefons vinu tur ļoti droši.

Labots - vkwic
Link to comment
Share on other sites

Viss atrisinajas. Resetoju mobilo, palaidu, lai mekle interneta setingus. Neatrado neko. Uzliku jaunu akauntu un apn=wap. Velak mistiska karta paradijas vel viens akounts, kuram apn=banga. Ar to viss notiekas. Tagad pat youtube iet bez aizkersanas pashaa mobilaja.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...