Jump to content

[Pieredze] ASUS T101MT


D.D.D
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

 

Tātad pāris nedēļas atpakaļ iegādājos ASUS T101MT netbook/planšet datoru.

 

Par iegādes procesu - iegādājos šo datoru D.CITI "ūķī", cena bija lētākā balstoties uz salidzini.lv sniegtās informācijas. Kāpēc ūķis?? Tāpēc ka, kantoris nožēlojams un pārdevējs absolūti stulbs un dzīvo savā pasaulītē. Pirkšanas process aizņēma ap puss stundu, jo redz šie kartes nepieņemot, lbas i stiepos uz ORIGO pēc čaukstošā. Atnācu atpakaļ, šie man sniedz parakstīt garantijas talonu (vienu eksemplāru, kuršs turklāt paliek man) - atteicos, jo sevis parakstīto kopiju varu pakārt uz nagliņas. Nākamais par ko ieķēru izbīli ir tas, ka mans nupat izpakotas datoriņš ir nolīmēts ar neizteiksmīgām uzlīmēt, "Eto štobi garantilovalo, što tehņičeskaja obsluživaņija proizvelasj u nass (tulk. tas tāpēc lai tehniskā apkope, tiktu veikta pie mums)" - Nu gan iedomājušies no sevis autorizēto dīleri. Sabļāvu lai no mana īpašuma tiktu novāktas visas plombes un ja es vēlēšos veikt apkopi, frizētavā pie tjotjas Mašas, tad tā ir mana izvēle, pēc patērētāj tiesībām. Par šo joku un laika kavēšanu pierunāju nolaist cenu par 5LVL. Tālāk sekoja fantastiskākais - paprasīju šeku uz ko saņēmu atbildi, ka garantijas talons ir čeks. Nu es neizturēju [censored],[censored],[censored],[censored],[censored],[censored], labi, ka pats esmu bijis dator tehnikas pārdevējs un ir gadījušies neapmierināti klienti, tad arī pēc vārdiem kabatā nemeklēju. Beigās saņēmu skaistu stingrās uzskaites kvīti, jo redz kases automāts servisā.

 

 

Tātad ASUS T101MT

 

 

Specifications

Operating SystemGenuine Windows® 7 Starter (Manā gadījumā)

Display10.1" LED Backlight/ Resistive Multi-Touch Panel(1024x600) CPU & Chipset Intel® Atom™ N450 MemoryStarter: 1GB DDR2

Memory door for upgrade (Up to 2GB) Wireless Data Network802.11b/g/n @2.4GHz

Bluetooth2.1 + EDR*

Hybrid Storage160GB HDD + 500GB ASUS WebStorage (Starter)

*Complimentary one-year 500GB ASUS WebStorage trial. Please visit www.webstorage.com for more details. Specifications are subject to change without prior notice.Camera 0.3M Pixels AudioHi-Definition Audio CODEC

Stereo Speakers

High Quality MicInput / Output1 x VGA Port (D-sub 15-pin for external monitor)

3 x USB 2.0, 1 x LAN RJ-45

2 x Audio Jack (Head Phone / Mic-in)

Card Reader: MMC/SD supported SDHC capacity up to 32GB SDXC, in High Speed (HS) and Default Speed (DS) modes, and max. capacity up to 2TBBattery6.5 hrs, 35Wh Slim and Eco-friendly Li-polymer Battery

*Operation lifetime subject to product model, normal usage conditions and configurations. For more information, please visit here. The estimated maximum battery life in Windows® 7 is measured with MobileMark® 2007.Dimensions264mm(W)x181mm(D)x31mm(H) Weight1.3 Kg (2.86lbs) InfusionBlack

 

eeepct101mtpost13.jpg

 

Iespaidi līdz šai dienai.

 

- komplektā nenāca līdzi somiņa/ādiņa pārnešanai, paldies dievam pirmskrīzes komplektācijas tādas bija t.i. izmantoju 1000HD komplektējošo.

- Lādētājs nāca ar amerikāņu form faktora kontakt dakšu, nācās darbā meklēt saderīgu eiro modeli un sameklēju.

- Pasmags kā planšetnieks.

- Lietojot kā planšetnieku, piezogas paranoja, ka tik neizslīd no sasvīdušās ķepas.

- Saulē ekrāns ļoti blāvs.

- Stilus - bakstām kociņš, manai rokai gandrīz par mazu, tuklāt teleskopiskā sistēma varēja arī būt cietāka, vai arī ar atsper mehānismu kā pildspalvām.

- Batereja, tur ilgi, bet nav sajūta, ka viņa turētu vairāk par 4h.

- kārtējais fail ar labo SHIFT pogu, ? zīmi, pierastā veidā ar labo roku ar pirmo reizi nekad nav sanācis izsaukt.

- LAN ports aizmugurē - aklajā iespraust pagaidām sagādā grūtības.

- Neesmu pagaidām atradis programmu ar kuras palīdzību es varētu ielogoties datorā, piemēram parakstoties uz ekrāna - līdzīgi pieņemot kurjeru sūtījumus.

- Lai norotētu ekrānu man izdevīgā leņķī, ASUS izstrādātā poga, man jātur gandrīz 10 sekundes.

- Lai nomainīt HDD, pēc entuziastu instrukcijām, nāksies atskrūvēt 20 skrūves, pārplēst ražotāja plombes un vairākos momentos pastāv risks, kautko nolauzt.

 

+ Sakarā ar to ka šis nav mans pirmais ASUS netbook, izmantoju iespēju lādēt viņu gan darbā, gan mājās un baroklis nav jāstaipa līdzi.

+ izmēģināts - spēlēt FLSH spēles, kā fermu un citas, ideāli, var bakstīt uz nebēdu.

+ Vakar veicu darbā tīkla inventarizāciju, ieekonomēju aptuveni 3 stundas, jo varēju datoru novietot jebkurā plauktā starp serveriem un nevajadzēja rakstīt uz papīra un pēcāk pārrakstīt datorā.

+ WiFi darbības zona, lieliska, labākā no pašreiz zināmajiem laptopiem.

+ Nesilst un netrokšņo

+ Enģe ekrānam vieš 100% uzticību.

+ Ražošanas kvalitāte - "jej bogu" 1000+EUR vērtie biznes laptopi, liekās, ka šķobās vairāk.

 

Verdikts: Lielisks dators, ja vien izmēram ir nozīmes tavā dzīvē.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Piekritīšu par to kantori, ir gadījies remontēt pie viņiem kompi, pārlodēs videočipu. Gaidīju1 mēnesi, jau biju izbesījies, tad prasīju atpakaļ lapsi, kad atveda, braucu pakaļ. Un te šie pirms atdot lapsi paprasīja 15ls, lai gan viņi to pat skrūvējuši vaļā nebija. Labs ne? Nu labi, beigās ļāvu mēnesi viņiem vēl palabot, bet tad jau biju tik ļoti izbesījies, ka atnācu ciemos pie viņiem katru dienu (biju nodarbojies ar breakdance un tieši pēc treniņiem sanāca ienākt ciemos, gaidot transportu :D). Beigās šiem palika kauns un atdeva to kompi bezmaksas :D. Tad pasūtīju jaunu mātesplati, sanāca gaidīt tikai 3 dienas un tad pats salaboju to lapsi tikai par 20 ls dārgāk :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...