Jump to content

WebDav un Windows 7 32-bit Home Premium


Gherc
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Līdz šim izmantoju failu menedžeri FileZilla viss it kā ok, bet piegriezās 30 sec taimauts un katru reizi jāveic reconect un atkal jārokas līdz vajadzīgajai direktorijai. Nolēmu pamēģināt Windows iebūvēto "fīču" attālināto disku- WebDav un smagi aplauzos!

 

Sākumā nevarēju vispār pieslēgties- ievadot https://mansdomens.com:2078 , 3 reizes paprasa lietotājvārdu paroli un nobļaujas, ka nevar pieslēgties.

 

Plinti krūmos nemetu, jo esmu pārliecināts, ka no servera puses viss ok un uz citām XP mašīnām vis iet kā smērēts.

 

Studēju google pāris dienas, uzliku web folderu paču, kas paredzēts Vistai. Microsoft forumos http://social.technet.microsoft.com atradu info, ka problēma saistīta ar autentifikācijas šifrēšanu- "Basic" un "Digest", veicu ieteicamās izmaiņas reģistrā, atļaujot gan http, gan https un sasniedzu zināmu progressu! :spiteful:

 

Pievienojot web folderi pierasa 3 reizes autentifikāciju, pieprasa apstiprināt sertifikātu un izveido 3!? web folderus. Visu saturu redzu, bet nevaru pārvietoties pa direktorijām...klikšķinot nevar atvērt un uzejot uz faila nospiest labo peles pogu, lai rediģētu saturu. Respektīvi, ja vēlos ko rediģēt, tas japārkopē uz locālo un tad atkaļ atpakāl.. ļoti ērti! kreisajā loga daļā varu atvērt direktorijas, varu iekopēt, bet drag-and-drop neworks :wtf:

 

Kā jau minēju uz XP vis iet uz 1. reizi.

 

Līdz šim nebiju saskāries ar Windows7 gļukiem, bet man ir pamatoatas aizdomas, ka šis nu ir īstais!! :black eye: Internētā atradu tikai pāris gadījumus, kā man...bez risinājumiem

 

Varbūt kāds ir saskāries ar šo? Vai zināt kādu cienīgu alternatīvu, kas būtu maksimāli tuva Windows iebūvētajam WebDav?

 

 

Man- Windows 7 32-bit Home Premium

Sever Linux Cent OS

Cpanel 11.30.0 (build 25)

Labots - Gherc
Link to comment
Share on other sites

IIRC Win7 paprasīja - "bet uz root folderi man ir tiesības? Ak nav? Tad ej ratā - nebūs nekādu folderu".

Atšķiras pieeja WebDAVam, un visai nopietni.

 

Saprotu, ka FTP 30sek neko nedarot, liek pieslēgties no jauna? Ja tā notiek - liec, lai sūta ziņojumus ik pa laikam, tā uzturot pieslēgumu aktīvu.

Visiem normāliem FTP klientiem ir iespēja ik pa laikam sūtīt NOP komandu, tā uzturot pie dzīvības. "Keep-alive" varētu saukties iestatījumos.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

Jee hāaa :yahoo: mans ir laimīgs! Atradu ko meklēju- NetDrive maziņa bezmaksas programmele, kas izveido Win7 WebDav disku, kā tam būtu jābūt. Kaut kur

 

rakņājoties pa google vairākas reizes uzdoros tai, bet nepievērsu uzmanību. Pirms tam pamēģināju WebDaw Drive, tā prasīja licenzi pa 65$ un zaudēja manu interesi, otru ar kautkādu, kas līdzīga FileZilla`i. Pff miers..

 

Tomēr nu pa nesmuko, ka tāda elementāra lieta netiek atbalstīta. Tagad tak mākoņserverēšana modē, bet dievs a viņ...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...