Jump to content

huawei b260


kapis
 Share

Recommended Posts

Labdien!

Izmantoju LMT internetu ar marsutetaju Huawei b260a ,bet ir radusies problema-ka saku tecinat medutinu ta ik pa laikam modems atvienojas, tas notiek tikai 3g tikla, 2g medus tek bez problemam,teiksiet stropa vaina ,bet ne, esmu testejis kadus 12 stropus un uz visiem viena vaina, ik pa paris min partrukst savienojums,varbut kads lieto sadu modemu un kadi iestatijumi modema menju japielabo,lai medus tecetu bez problemam?!

vai ari LMT tas nets nav stabils un tecinot medu rodas isi atslegumi,kam mazak ticu...vairak aizdoma,ka modemam vajag citu softu,vai ari LMT nav stabils 3g,kas trauce medutinu tecinat?!

Ceru,ka kads vares palidzet ar kadu padomu!

Labots - kapis
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Visticamāk, ka nav stabila 3G zona un lēkā no 3G uz 2G, kamēr pārslēdzas starp režīmiem, tikmēr arī pauze varbūt? :meeting:

 

Pārslēdz modēmā 3G only.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

hm, dzīvoju erīgas rajnā un šādas problēmas neesmu novērojis. es tikai esmu ielicis b260 menu lai uztur konekciju visu laiku, jo man tracināja ka verot kādu webu pagāja laiks x kamēr modems iezvanijās, bieži pat izmeta message ka nav neta, bet f5 un nets bij jau. tad nu to es apgāju uzliekot lai tur konekciju visu laiku. 3g/2g izvēles menu pat neaiztiku, defaultais palika.

mans rajons ir visai mazapdzīvots, proti, arī tīkla noslodze nav liela, tapēc neesmu novērojis pat ka man būtu uz 2g pārmeties b260 ka'dreiz bijis. 3g paliek lēns, jā, bet ne tik švaks ka uz 2g jāpārmetas.

 

piespraud antenu, uzlabosies zona. itkā šiem ir vesela kaudz ear antenām pieejamas.

pacel pašu modemu "otrajā stāvā/bēniņos" un nevis zem galda pagarbā turi, ar uzlabos skatu uz dzīvi ja zona slikta.

 

b260 ir interesants modelis, paša hujaveja saitā es šo enatrodu, izskatās ka firmwares ar jaunas neražo vai nav uzražojuši. arī lmt tagad piedāvā globesurferi visiem un b260 ir maliņā palicis. iespe'jams ka b260 apjūk tavā krajā, nespēj izlemt ar kuru torni un kādās attiecībās stāties ... .

Link to comment
Share on other sites

(labots)

man ir uzlikts 3g only un pluss ara antena(signals 100%)!ka to korekciju uzlikt?

Labots - kapis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...