Jump to content

TELE2 runā kā miljonārs


Pioneer
 Share

Recommended Posts

Vairākus gadus esmu bijis ZeltaZivtiņas lietotājs. Taču tas viss bija līdz brīdim, kad ZZ atcēla Mazo tarifu un zvani kļuva no 4 sant. uz gandrīz 8 sant. Palietoju ar pamata tarifu un sapratu, ka ir švaine.

 

Tad nu pirmo reizi dzīvē devos pie Tele2 ar domu kļūt par viņu klientu, jo ir spēkā akcija "Runā kā miljonārs" - 2Ls mēnesī un uz ZZ un Tele2 0 sant. zvani, 0. sant. īsziņas, uz citiem op. tikai 7 sant. zvani. Iegāju, parakstīju un esmu laimīgs Tele2 klients, tiešām laimīgs!

 

Mēnesi lietoju šo pieslēguma veidu un jāsamaksā tikai 2Ls, zvanus pārrēķinot uz parastā ZZ tarifa izmaksām iznāk, ka ar ZZ būtu jāmaksā 13Ls. :sleep:

 

Iesaku! :good:

  • Slikti! 2
Link to comment
Share on other sites

Un ja ņemam nopietni tad BITE 3.5 vislabākais variants. 350 min uz visiem tīkliem, 100 sms, 50 bezmaksas MB. Protams ja runā tikai Tele2 tīklā tad tev ir izdevīgi, bet ja runā pa visiem tīkliem un mēdz uzsist kādu SMS un palietot internetu tad šis Tele2 piedāvājums manuprāt ir garām. Pats lietotju LMT īpašo 4 1500min LMT, 500min uz citiem un 20 MB bez maksas.

Labots - *M3
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Runāju 98% Tele2 tīklā, visi tuvie ir ar šo operatoru saistīti, tāpēc izbaudu vēl līdz gada beigām. Uz LMT mēģināju zvanīt, sanāk tas pats kas ar ZZ pamata tarifu. :D Nu līdz gada beigām var izbaudīt, tad jau būs jādomā. Labi ir tas, ka beztermiņa, tikai 3 mēneši obligātie sākumā, bēgt prom nedrīkst, bet pēc tam ko gribi, to dari.

 

Taču jautājums. Ko darīt un uz ko skatīties, kad beigsies miljonāru bonusi? :D

Labots - Pioneer
Link to comment
Share on other sites

Uz LMT mēģināju zvanīt, sanāk tas pats kas ar ZZ pamata tarifu. :D

 

Sanāk daudz lētāk ar šiem PostPaid Savējiem 2. Ar ZZ Pamattarifu uz LMT tu maksāsi 27 sant./min (uzskaites tarifs).

 

 

Labi ir tas, ka beztermiņa, tikai 3 mēneši obligātie sākumā, bēgt prom nedrīkst, bet pēc tam ko gribi, to dari.

 

Tad beztermiņa vai 3 mēnešu līgums ar līgumsodu? :) Cik atceros, tad vienīgais ierobežojums ir, ka 3 mēnešus tev jānotup kā pieslēgumam, nevar tā uzreiz slēgāties PrePaid -> <- PostPaid. Portēties pie cita operatora tev aizliegts nav. Vienīgi izklausās, ka tev tas nu nav izdevīgi.

 

Taču jautājums. Ko darīt un uz ko skatīties, kad beigsies miljonāru bonusi? :D

 

Daži zvana 600 un dīc pagarināt akciju, un dabū tādus piedāvājumus, kas "ir individuāli pielasīti katram klientam", t.i., kaut kādus zem deķa piedāvājumus, lai tik noturētu klientu. Var arī lietot pēc tam tos Savējos ar standartcenu 5 Ls/mēn. un ar tiem, piemeram, ir lētāki zvani uz citiem tīkliem - 5 sant./min, nevis 8, ja izvēlies abonēšanu 2 Ls/mēn. Ja esi sens lietotājs, tad Savējiem 5 var dabūt ilglaicīgā klienta atlaides abonēšanas maksai, piemēram, ja esi 5 gadus klients, tad tev Savējie 5 abonēšana būs tikai 4 Ls/mēn.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...