1. Zelta patiesība jau ir tā, ka līdz ar iespēju vienkāršajai tautai izpausties noklapēšanu, strauji saruks jau tā sarūkošā visa portāla popularitāte.
2. Bet par to jau jādomā portāla īpašniekiem, nevis lietotājiem. Lietotājs izvēlas interesantāko.
1. "Vienkāršā tauta"? Tu pasniedz šo ieteikumu tā, it kā mēs runātu par
visu forumu ierobežošanu.. Otra lieta, kas tieši ir tas, kas Tev liek domāt, ka foruma popularitāte sarūk?!

2. Piedod, bet par šo mans uzskats ir par 180 grādiem savādāks. Forums ir ar komūna (community). Un komūna
arī (manuprāt, ne mazāk kā īpašnieki)
iespaido visu šo procesu - kā un uz kurieni virzās foruma attīstība.
Domāju, mēs varētu daudz mācīties
no šiem! 
3. Ja jāsaka godīgi, tad tagad, ja būtu man jākļūst par kāda IT foruma jaunbiedru, noteikti bootā vairs nereģistrētos. Pārāk maz motivējošu faktoru šeit palikt.
4. Protams, kārtībai jābūt. Jāuzmana forums utt. Nu tad piesaistiet jaunus moderus no jaunu lietotāju vidus! Motivējiet. Liekiet jaunatnei būt noderīgiem kaut kam! Sajust pienākumu!
5. ..esmu vairākas reizes atteicies no man izrādītā goda - moderatora pienākumiem. Arī šeit nav motivācijas. Kāpēc man jātērē savs laiks un nervi, tīrot aiz visādiem drazotājiem, ja man tas nenes itin nekādu labumu.
3. Ja nav noslēpums, kapēc tad vēl šeit uzturies? Pieradums?

4. "Motivējiet!"? Ja cilvēkam nav motivācijas, tad viņu grūti motivēt. Tu vari samaksāt vai ko tādu, bet tā nebūs īsta motivācija!
Ja vēlme nenāk no sirds, tad tā nav "īsta" motivācija. 
Kā līdz viņam pārtrauks maksāt - vsjo...
Kapēc jādara viena lieta simtām reižu, ja var uzlikt skriptu vai filtru (un tas jāizdara vienreiz) un tas visu (tās 100x) izdarīs tavā vietā? Un tad savu laiku veltīt kam nopietnākam vai vajadzīgākām lietām

5. Manuprāt, ir
2 galvenās motivācijas KAPĒC kāds ir forumā:
a. Vēlas izglītoties, uzzināt kaut ko, atrisināt problēmu vai apgūt ko jaunu.
b. Vēlas palīdzēt iepriekšminētajiem cilvēkiem.

Nevienam no šiem punktiem NAV NEKĀDA sakara ar finansiālu atlīdzibu. Ja nav vēlme vai motivācija, tad nav.
BET,
Boldrik, Tava izteiktā ideja
#7 postā ir vienkārša un ģeniāla!
Es tikai nedaudz palabošu Tavu ideju --->
Varētu kaut kā (neesmu forumu uzturējis / veidojis) uzlikt, ka obligāti jānorāda ir cenas diapazons. Un tie būtu šādi:
- līdz 100Ls
- no 100 līdz 200Ls
- no 200 līdz 300Ls
- no 300 līdz 500Ls
- no 500Ls un uz augšu
Tad forums nolasa, kurā no šiem diapazoniem ir tēma un IEKRĀSO to attiecigā krāsā. Rezultāts: cilvēki MOMENTĀ redz visas tēmas kuras ir, piemēram, no 200 līdz 300Ls! Vizuāli. Nav nekas jāmeklē vai jāskatās, jo viss ir redzams uzreiz!

Manuprāt, ideāla ideja!
Un ja šo apvieno ar ierobežojumu, teiksim var iepostot tikai no 40 postiem. Tad "Datora Komplektācijas" apakšforums būtu daudz labāks un ērtāks visiem.
Ko sakat?
Šo rakstu rediģēja Gigenieks: 20 August 2011 - 18:43