Jump to content

Problēma ar videokarti! ASUS radeon HD3800


AivisKrastiņš
 Share

Recommended Posts

SveikI! Beidzot arī man ir problēma! Mana videokarte sākusi niķoties! Pieliku bildes, lai jūs redzētu, kas par lietu! Es īsti nesaprotu,kas notika! Varbūt kādam kkas tāds ir gadījies un varēs padalīties pieredzē ar mani! Videokarte Asus radeon HD3800.. 256 mb, 256 bit!

Ar cieņu, Aivis!

post-91037-0-92599300-1316018995_thumb.jpg

post-91037-0-65882700-1316019115_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kas mums jāredz tajos skrīnšotos? :D Ja videokartei nobrūk video atmiņa vai procis, skrīnšotos tas nekādi neatainojas ;)

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Videokartei arii kondesatori uzpuushas, ja kas. Un ja arii notiek tevis mineetais IPMAN tad arii screenshotos to var redzeet. Autoram ieteiktu siikaak aprakstiit probleemu, kas tieshi ir noticis ar videokarti. :)

Link to comment
Share on other sites

AivisKrastiņš

Oj.. Screenshotos tiešām neko neredz !

Nu ir tā, ka videokarte itkā strādā labi.. Ieslēdzu kādu spēli, viss sāk pikseļoties un tad uzmet blue screen.. Izvilku videokarti , kondensātori kā jauni! Tad tiešām varētu būt tā, ka nobrukusi video atmiņa vai videokartes procis ?

Izdomāju, ka jāuzliek videokartes fan , lai tas darbojas uz kādiem 80 %.. varbūt videokarte vienkārši pārkarst un sāk gļukot ?

Vēl domāju, ka man baroklim kkāda vaina.. Nedod videokartei pietiekami strāvu! Jo uzsilstot videokartei , videokartes ventilātors nesāk jaudīgāk dzesēt..

Link to comment
Share on other sites

AivisKrastiņš

Viss kārtībā tagad! Es nokačāju progu ar ko var saregulēt Ventilātora ātrumu! Uzliku uz 80% un iet kā smērēts! Paldies , ka centāties palīdzēt!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...