Jump to content

Kā lai skatās BBC iPlayer no Latvijas?


ediots
 Share

Recommended Posts

Cilvēkam ir interese paskatīties dažus BBC raidījumus bez ilgas gaidīšanas kamēr tie parādās citvalsts vietējā televīzijā vai torentos.

Tātad, kā varētu skatīties BBC iPlayer no Latvijas vai citām ne UK valstīm? Varbūt kāds jau tā dara. Būtu lieliski, ja pietiktu ar kādu atvērto web proxy, bez papildu interneta pārlūka konfigurēšanas. Ja ir kāds risinājums, būtu labi, ja tas ir pārbaudīts. Pats nevarēšu.

 

Nav ideju? Derētu arī kāds proxy, kas ir jāieraksta IE konfigurācijā.

Tā kā es esmu UK, varbūt es pats varu palaist proxy serveri uz sava datora?

Link to comment
Share on other sites

Es tieši tā arī daru - izmantoju prokšus. Ieeju piemēram hidemyass.com, atrodu svaigu, ātru UK proxy un iemetu savas mozillas settingos, pieņemu, ka ar IE ir līdzīgi. Viss strādā, tomēr interneta ātrums no prokša izmantošanas manāmi cieš un vajag pacietību, lai ļautu izvēlētos raidījumus ielādēt.

Labots - Utinsh
Link to comment
Share on other sites

O, pladies. Varūt ir iespēja pārbaudīt vai http://www.bbc.co.uk/iplayer/ rāda video caur , piemēram, 93.189.5.138 8080. Pats pamēģināju, it kā bremze ir mazliet, bet viss notiekas. Vienīgi pats esmu UK, nezi, vai tam šajā gadījumā ir nozīme. Man vajadzētu, lai strādātu no Vācijas. Droši vien iestatījumi būs analogi kā tam, lai strādātu no Latvijas.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

5min TopGear paskatījos izslēdzu, 

Baigi buferēja un ja ir pierasts pie HD tad šis tāds miglu attēls 

Link to comment
Share on other sites

Vajag izmantot to unblock us servisu. Tur bremzes praktiski nav - tikai tik daudz, cik provaideris ar uk spejigs atrumu uzturet. Tas hola, cik saprotu, ir kaut kas lidzigs.

Labots - auzijs
Link to comment
Share on other sites

Tas unblock us ari ar iplayer darbojas. Vienigi jamaksa, ja ne gribas katru nedelu taisit jaunu epastu un izmantot trial versiju. Ja par hulu premium vel varetu samaksat ar lv kartem, tad tv nevajadzetu nemaz. Vispar vislabakais likas tas overplay dns serviss, jo tam bija crunchyroll un vel paris interesantas lapas pieejamas. Jaunas lapas ari pievienoja dienas laika pec epasta sanemsanas. Vismaz ta bija agrak.

Labots - auzijs
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...