Jump to content

Gribu nopirkt tumbas, cd&mp3&vinila atskaņotāju, pastiprinātāju


ambient
 Share

Recommended Posts

Neredzu jēgu šitā upurēties laikmetā, kad mašīna ar apskati maksā lētāk par normālām tumbām. Vai tad nav neviens paziņa ar auto, kurš Tev varētu izlīdzēt?

Link to comment
Share on other sites

Nu, ja pārdevējs tiešām atrodas Strautu ceļā (kā minēja Tornis), tad tur no stacijas (un arī no mikriņa) ir paliels gabals. Kājām neaiziesai a autobusi Jelgavā nekursē tā kā Rīgā. Es gan pēdējo 20 gadu laikā kādas 2-3 reizes (laikam) esmu izmantojos sabtransa pakalpojumus, bet man ir nojausma, ka viņi ar katru gadu paliek nedraudzīgāki klientam. Tas nozīmē, ka autobusu var nākties gaidīt stundu vai ilgāk.

Bet gan jau ka var pierunāt pārdevēju atvest tās tumbas līdz stacijai.

Link to comment
Share on other sites

Man arī gribas pie tā Tannoy pārdevēja aizbraukt pa brīvdienām paskatīties. Visticamāk, gan tikai svētdien pēcpusdienā es tiktu.

"Nezinīc", es Tevi varētu paķert ar auto līdzi, tomēr gaidīt svētdienu, ja tik ļoti deg tās tumbas, es neuzņemos ieteikt.

Link to comment
Share on other sites

Viss, basta- par vēlu. :(

 

Vakar pa dienu zvanīju- tumbas bija, šodien- jau nopirktas. Žēl, biju jau sacerējies, ar vecākiem braukšanu arī sarunāju, pie tam uzmontēju AT 95E galvu un tieši šodien atnāca Hugh Laurie "Let them talk" plate. Nu ko, gaidīšu, kad vēl kaut kas labs sludinājumos rādīsies. Un tomēr..žēl. :(

Link to comment
Share on other sites

Saprotu Tevi. Gan jau reiz tiksi pie cita labuma, varbūt pat vēl labāka. Ir jāmācās pacietība :)

Man ir gadījies tā, ka pa dienu sarunāju, ka vakarā braukšu pakaļ precei, zvanu vakarā, ka nu dodos pakaļ un man saka, ka jau pārdevis citam. Tāpēc secinājums, ka ja solīji kādam, tad kaut vai cits dod vairāk, priekšroka ir jādod pirmajam.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Nepiekritīšu uldim.

 

Pats šo to esmu tirgojis un tādu krānu, kas apsolās ņem 100% ir bijis daudz. Tādu aizrunātāju dēl atsaki pāris reāliem pircējiem un pēc dienas tas 100% ņēmējs ir pārdomājis.

 

Ne velti ir teiciens: "Kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ! "

Link to comment
Share on other sites

Nu dalēji var piekrist Kasparam, mums jau te forumā arī tādi kadri ganās, kas sola un sola pirkt... par laimi zinu tik 1 tādu;

Bet citādi parasti tomēr daru tā, ka ja manta aizrunāta, tad tā ari pasaku nākamajam pircējam. Galu galā, ja nepaņem, tad ir iespēja atzvanīt un pateikt, ka prece ir pieejama.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

es teiktu, ka shaadu gadiijumu pamataa ir primaari naudas/ iespeeju truukums. buusim reaali, ne jau cilveeki, kas uzreiz ir gatavi izlikt 100 vai 200Ls par preci, primaari to peerk boot sludinaajumos vai ss.lv . taa tas ir. briidii, kad kaads, kas kraajis kaadu naudinju, ierauga sludinaajumu, uzreiz meegjina pietiekties, jaa, man vajag, bet reaali naudinjas / iespeejas ta nav. Domaaju, tas ar cilveeku skaitu , vai konkreetu cilveeku loku nebuus saistiits ...

ja neziniic nebuutu naudas probleemaas , tad buutu sarunaajis kaadu chomu pa maksu, da kaut taksi, kas tai pashaa dienaa aizved liidz tam tigonim un atpakalj .... tas nav kaa paarmetums, vienkārši --- dziives realitaate...

Link to comment
Share on other sites

Es jau nevienu nevainoju- kas pirmais brauc, tas pirmais maļ. Ja nebūtu tas otrs cilvēks, būtu reāls pircējs -nauda ir un vienīgā problēma bija transports un laika trūkums, bet ne jau tās tumbas pirmās ne pēdējās. Gan jau vēl būs kāds labs piedāvājums. :)

 

Tikai riebj tagad s-90 klausīties, tannoy plauktiniecas nācās aizdevējam atdot.

Link to comment
Share on other sites

nu tā ir - viss rodas no salīdzināšanas, ja klausās tikai s90 - tad nav ko salīdzināt. Salīdzini un izvēlies to kas patīk.

Link to comment
Share on other sites

... varu pažēlot un nopārdot Phonar Laser 100 plauktinieces vai Laser 200 grīdinieces :lol: pieļauju ka 200 būs par Tannoy M3 labākas, par tām otrām - jāsalīdzina būtu, bet nav ar ko.

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

Paldies, bet nē. :D

 

Tomēr gribu ar trīs joslām, jo plauktiniecēm basa bija pamaz, džezam un regejam īsti neder. ;)

Link to comment
Share on other sites

beidz, 2 josliniecies labi skan - bass jau no tilpum ar atkarīgs, ne no joslām.esmu phonar grīdiniecies klausījies, man patika. Ok, varēja biku jūtīgākas būt, bet kopumā par basu nevarēja sūdzēties. Man pašam arī ir grīdinieces 2 joslinieces - nekāda vaina.

Link to comment
Share on other sites

"Tādu aizrunātāju dēl atsaki pāris reāliem pircējiem un pēc dienas tas 100% ņēmējs ir pārdomājis."

 

nav jau jāatsaka, vienkārši ir jāinformē par rindas kārtību.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Guest kBarabanovs

"Tikai riebj tagad s-90 klausīties, tannoy plauktiniecas nācās aizdevējam atdot."

 

S-90 neskan slikti, it īpaši, ja klausās rokmūziku, bet džezs un regejs arī slikti neskan. :)

Labots - kBarabanovs
Link to comment
Share on other sites

hmm... man radās tāds pats jautājums kā Uldim... ;) Par tām Laser 200...

 

kBarabanov- es arī ilgu laiku tā domāju, līdz paklausījos labākas ;) Uzliec kādu klaviergabalu, kaut vai Cat stevens "morning has broken" ievadu (labā kvalitātē, protams), kropļus pīkstulī nevar nedzirdēt.

Labots - nezinīc
Link to comment
Share on other sites

+ Oscar, lētā gala akustiku labāk ņemt divu nevis 3 joslu, parasti tā ir labāk uztaisīta un ar labāku AFR. Trīs skaļruņus labi salāgot ir grūtāk.

Link to comment
Share on other sites

1. par to, ka 3 joslu salaagot gruutaak --- piekriitu. par to, ka 2 josla buus pareizaak salaagota --- nepiekriitu. ja ir leetais gals, tad ir, tad gan komponenshu izveele, gan filtreeshanas principi attieksies arii uz 2 joslaam taapat kaa 3 joslaam. Koks ar 2 galiem

2. par to ka s90 skan labi --- katram ir sava latinja ar sajeegu [ njemot veeraa to, ko katrs ir dzirdeejis ] , taapeec ir a/b testi, nevis vienkārši -- kautkur aizgaaju, kautkur kautkas skaneeja , un pienjeemu to par objektiivu patiesiibu

3. neziniic un oskars tur saaka par 2 joslaam un 3 joslaam .... Nu -- paskatiisim -- P30 kastei ir skaljrunis aizmuguree [ ar portu ] , reaali tas noziimee to, ka tas speelee tikai zemo galu. Es teiktu -- kautkur liidz 100Hz, max 120hz, ne augstaak [ nu vismaz nevajadzeetu buut augstaak ] . Liidz ar ko --- frontaa esoshais speelee vai nu pilnu joslu, vai arii no tiem 100-120hz. Liidz ar ko es uzskatiitu, ka tas P30 driizaak ir subs+ 2 josla , nevis klasiska 3 josla. Klasiskai triisjoslai [ saliidzinot jaudas/ juutiibas kautvai ] , buutu jaabuut, vai taa vareetu buut vismaz par vienu izmeeru mazaaka , teiksim 5'' vai pat 4'' shaadaa kastee. Tur vispaar buutu interesanti papeetiit to konstrukciju+ filtrus, jo --buusim reaali-- pasiivs LPF/HPF uz 100Hz [ korekts ] tomeer sanaak diezgan padaargs ...

Link to comment
Share on other sites

Atbildēšu publiski - ņemot vērā to, ka tos Phonar Laser 200 pats ikdienā vakaros klausos, tad būtu gatavs šķirties no tām par 139Ls (par pāri). Ja kādam liekas dārgi, ir tiesības nepirkt. :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...