Jump to content

Viasat caur SamsungSmart iebūvēto satelīta dekoderi


oscarhaus
 Share

Recommended Posts

Kādas ir iespējas palaist Viasat caur iebūvēto samsung smart dekoderi?

Es sākumā cerēju, ka tas būs daudz vienkāršāk, aizgāju uz veikalu un nopirku Conax CA57 CAM moduli. Ievietojot Viasat karti CAM modulī un moduli ievietojot CI televizora adapterī parādās kļūdas ziņojums: Incorrect Card.

Tad nu es tagad nesaprotu, varbūt, ka man vajag savādāku CAM moduli?

Lasīju kaut kur, ka Viasat karte strādājot tikai uz Viasat izsniegtā dekodera. Zvanīju uz Viasat apkalpošanas dienestu, viņi bija ar mieru ļaut man pieslēgties caur citu dekoderi, ja tikai es nosauktu dekodera numuru, kuram esot jāparādās uz ekrāna, bet man parādās tikai kļūdas paziņojums.

Ir kāds, kurš varētu dot man kādu gudru padomu, kā lai atrisina šo problēmu? Zinu, ka varētu palikt pie ārējā dekodera izmantošanas, bet ir vairāki iemesli, kāpēc to negribu:

1. gribu vienkāršot dzīvi, izmantojot tikai vienu pulti

2. ar ārējo dekoderi nevaru izmantot televizora priekšrocības- saglabāt sev vēlamā laikā sev interesējošos raidījumus un skatīties vēlāk.

Jau iepriekš paldies par palīdzību.

Link to comment
Share on other sites

Kas tas par "samsung smart dekoderi"? Ja runa ir par parastu televizoru, tad bez arēja dekodera tas nevarēs uztvert ne Viasat, ne jebkuru citu SAT TV programmu. To nevar izdarīt tīri tehniski, jo televizoros parasti (nekad?) nav iebūvēts SAT TV uztvērējs.

 

Hmm, a ja nu tomēr Tev tiešām ir tāds unikāls izstrādājums kā "SamsungSmart ar iebūvēto satelīta dekoderi", tad Tev vajag „NDS CAM”, nevis "Conax CAM". Nezinu kā tagad, bet pirms kāda laika, „NDS CAM” nevarēja nopirkt privātpersonas, tikai kabeļtelevīzijas operatori.

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

oscarhaus

Samsung Smart 6500 televizors, ir iebūvēts gan digitālās virszemes televīzijas dekoderis, gan satelīttelevīzijas dekoderis, bezmaksas kanālus uztveru, problēmas sagādā maksas kanāli un viasat kartes atpazīšana.

 

Paldies par info, centīšos atgriezt veikalā savu "Conax CAM" un mēģināšu tikt pie "NDS CAM" ,ceru, ka palīdzēs.

Labots - oscarhaus
Link to comment
Share on other sites

Nu tad Tev vajag NDS CAM. Tik atrast tādu kaut kur būs ļoti grūti.

Iespējams, ka der kāds no universālajiem CAM. It kā kā T-REX CAM atbalsta NDS/Videoguard kodēšanas sistēmu, tik ir aizdomas, ka tam nebūs dekodera numura, jo nav oficiāls NDS ražojums.

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

Tev tv sat antenas ieeja? Vai tikai iespraužamais kabelis. P.S. es veikalā uz kastes garam ejot šito cirku uz zīmētu redzēju,nepievērsu uzmanību.Kāds modelis?Ja nemaldos canal digital karte bij.

 

Kamēr rakstiju,visu jau pateicāt,kas interesēja.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

oscarhaus

Jā, ir atsevišķa sat antenas ieeja.

Pagooglējos, tādu NDS CAM karti tik viegli laikam nenopirkšu, būs vien jāpamet Viasat un jāpāriet uz virszemes digitālo TV, tur arī derēs mans nopirktais CAM modulis.

Link to comment
Share on other sites

Ņemot vērā vēl to, ka Viasatam kartes vēl ir arī piesietas pie tjunera ID, doma par TV iebūvētā sat tjunera izmantošanu ir jāatmet.

Link to comment
Share on other sites

Nu ja patīk sportot vari mēģināt http://www.samygo.tv/ , tad varētu varbūt laist kādu softcamu uz TV , bet man ir aizdomas ka tas viss būtu super hardkors, bet nu teorētiski visu varētu dabūt darboties. Vai es pats mēģinātu... laikam nē.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...