Jump to content

Nepieciešama palīdzība austiņu iegādē līdz 90ls


Zin...
 Share

Recommended Posts

Tātad ir vēlme iegādāties austiņas lietošanai pie datora . Austiņas paredzētas mūzikai (nekāda klasiskā, roks vai džezs, vienkārši mainstream mūzika ja tā va teikt), spēlēm un vēlos vakaros kādu filmu paskatīties, skaņaskarte ir standarta iebūvētā un datora lietotājs citu neliks iekšā, vēl lietotāja vēlmes ir, lai būtu jūtams bass, ērtas un tiktu slāpēti apkārtējie trokšņi (in-ear bik par traku ar to slāpēšanu), mikrofons var arī nebūt, domājams, ka var arī kādu vienkārši uz galda nolikt, lai ir spelēm un skaipam... Domaats tiek par Logitech g35 vai Steelseries 7h USB, tas taa, ko potencialais lietotājs uz ātru roku netā atradis, vai tomēr no tā 7.1 nekādas jēgas nav un njemt parastās pa kādiem 50-60ls un dzīvot laimīgs?

Labots - Zin...
Link to comment
Share on other sites

Lieotājs neatrodas Rīgā, tā kā jaiztiek ar ieteikumiem, lai lietotājam ir iespēja pasūtīt kādā i-neta veikalā :)

Labots - Zin...
Link to comment
Share on other sites

PlayingTheSaint

Ja man būtu 90 lati austiņām, tad pirktu Grado. SR80i vai piekrājot 9 latus -> SR125i

 

Svarīga izolācija .. nevermind then

Labots - PlayingTheSaint
Link to comment
Share on other sites

nav jau tur vajadzīga tāda izloācija kā in-ear, bet gan, lai nedzird kā piemēram otrā istabas gala sarunājas, bet skaļāk uzbļaujot tomēr austinju valkatājs sadzird, ka vinju sauc (in-ear ir jākliedz)

Link to comment
Share on other sites

Grado, AudioTechnica, Sennheiser (HD800 neielīdīs budžetā laikam). Beyerdynamic, AKG. Tak ražotāju pills.

Link to comment
Share on other sites

Tā pats sāku skatīties, jo brīvāks laiks vakarā :) Bet kā i ar to 7.1 vai 5.1, nekad dzīvē nav nacies tādas ausis dzirdēt, spēlēs to var just? Tāpat tiks klausīts pārsvarā tas, kas skan parasti pa EHR + kāds Bob Marley, RHCP, MGMT tad varbūt pierunāt, lai nemaz netērē tādu summu tām ausīm, bet panjem kvai http://www.1a.lv/datortehnika/datoru_austinas/sony_mdr-xb700/4052295/ , jo izskatās, ka tādām basi varētu būt kā arī kkāda izloācija :)

Link to comment
Share on other sites

ja mūziku caur iebūvēto skaņaskarti un ticamākais ka mp3 vai neta radio,tad pilnīgi pietiks ar austiņām līdz 30ls

tie paši philips,lētākie akg,tagad vot yoursound.lv ir izpārdošana.

Link to comment
Share on other sites

PlayingTheSaint

Tās Soņkas ir XB .. extra bass .. galva rībēs, bet, ja ir atkarība no basiem, tad labs pirkums imo

Grado ir cita fīča saistībā ar izolāciju, visu to, ko dzirdi Tu, dzirdēs blakus esošie.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Ja obligāti vajag iztērēt tādu summu par austiņām, tad es ieteiktu HD 380 Pro no Sennheiser. Skaņas izolācija ir laba, bet šitām vajag normālu skaņas karti vai arī pastiprinātāju. No laptopa skan pasūdīgi, pie pastiprinātāja ļoti labi. Skaņas izolācija arī laba. Vads ir maināms.

 

Bet, ja tiks spēlētas spēlītes, tad var dabūt daudz piemērotākas austiņas priekš tā. Un daudz lētākas.

Link to comment
Share on other sites

Tie bija griesti, nevis obligāti iztērējamā summa, pats arī apšaubu tādas summas nepieciešamību, tā kā domājams rīt cilvēkam apstāstīšu par tām sony, jo cik lasīju ārzemju forumos, tad ir ļoti poztīvas atsauksmes, ja tiek klausīts vienkārši pops, elektroniskais, rnb un tiks ietaupīti 40ls ar ko var atzīmēt tās austinjas :diablo:

Link to comment
Share on other sites

UN kamdēļ, tad prasi padomu ? Tik pat labi varēji arī uzreiz tās 7ch Logitech, vai sazin ko tur pirkt... Ja jau sony ar HB, tad sony ar HB.

Link to comment
Share on other sites

vienkārši tad nebiju pie datora, un domāju pa to laiku varbūt kāds būs kko pateicis par to 7.1 un vai vispār vērts ir tik dārgi kko pirkt... par 7.1 neko tā arī neatbildēja un vairaki cilvēki jau teica, ka īsti nav vērts tik dārgi, tad pats vēlāk sāku skatīties un atradu tās sony austinjas... kkaa taa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tur pāris tēmas zemāk ir tēma bezvadu ausis, kur ir apmēram izklāstīts kādas tās G930 ir... tā 7.1 skaņa ir laba, skanējums ir tāds telpisks, man patīk. palietojot šīs ausis varu uzskaitīt mīnusus, jālādē batareja, ausis tajās vietās kur kustās plastmasa ar plastmasu saskaroties krakšķ mazliet. tākā ēdot kopā ar ausīm neērti paliek klausīties to plastmasas kraukšķoņu :)

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Nū, es jau teiktu, ka bez pastiprinātāja nav ko bakstīties.

 

Bet tas tāpēc, ka zem linukša nesuportē nevienai labajai skaņas kartei iebūvēto pastūzi :>

 

 

7.1 skaņa ir vipendrons orgānu fizisko izmēru palielināšanai, reāli effekta nekāda nav. Izcilu telpisko skaņu var dabūt arī no stereo, galvenais ir tikai tas, kā tiek "miksēts"/radīts avots. Tā kā mēs dzirdam ar divām ausīm, nevis 7.1, neko vairāk par divām nevajag.

 

Bet protams, spēļu izstrādātāji domā, ka ja skaņa nāk perpendikulāri spēlētājam no labās puses, kreisā auss paliek kurla.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...