Jump to content

Autoprieks- domas/Pieredze


Kaspars12
 Share

Recommended Posts

Labdien, interesē viedoklis par autoskolu "Autoprieks" ?

 

Interesē arī autoskolas mācību grāmatas, zilās CSDD grāmatas- komplekta iegāde, noteikti kādam ir zināms cilvēks, kuram tādas vienkārši stāv mājās. Labprāt iegādātos.

Link to comment
Share on other sites

versatile

tās grāmatas ik pa laikam "apdeitojas", es laikam uzdevumus pirktu svaigākos, kādi ir, bet noteikumus var izdrukāt no likumi.lv - aktuālo redakciju.

Un noteikumi ir jāpērk svaigākie - citādāk joprojām atrodas labs cilvēki, kas domā, ka velosipēdistam jābrauc 1m no brauktuves malas un mēģina pārmācīt...

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Kaspars12
versatile varbūt tevi interese atbrivošanās no tām grāmatām ? Jo veikala maksā 9ls komplekts, par ideāli labu komplektu esmu gatavs atdot 6ls. Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Uzdevumu grāmata nafig nav vajadzīga, jo iemāca tikai truli iekal atbildes. Arī CSDD mājas lapā var pildīt tos pašus uzdevumus. Noteikumu grāmatiņa tūlīt atkal būs jauna, bet tos pašus noteikumus var arī pdf formātā dabūt tajā pašā CSDD lapā.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Bet būtu nepieciešamas grāmatu komplekts, ja pats izmantotu, tad noteikti darītu pēc andza ieteikuma, bet tā kā palīdzu citai personai, tad būtu ļoti pateicīgs par grāmatu pārdošanu.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Es sāktu ar to, ka izpētītu kādus instruktorus skola ir piesaistījusi. Pats sen gāju tām lietām cauri, bet šobrīd laikam instruktori ir freelanceri. Jāpēta katra instruktora statistika, bet jo labāks nokārtojušo %, jo dārgāk maksā 45 min. Pie sievietēm instruktorēm neesot prātīgi iet.

 

Teoriju jau visur mācot +/- vienādi, kā arī pašam vien ir jāmācās. Un jāmācās no grāmatām, nevis 10x izpildīt CSDD mājas lapā testu un domāt, ka visu zina. Beigu galā tās nu reizi ir zināšanas, kur izcilība tikai atmaksājas.

Link to comment
Share on other sites

Pats liku autopriekā- paveicās ar instruktoru (bija baigi mierīgais tips, Uldis laikam vārdā) bet tas bija vairākus gadus atpakaļ. Par sievietēm instruktoorēm- tik traki nemaz nav, esot arī pāris labas

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

par viedokļiem ir kā jau ar visām autoskolām, ir kam nepatika, ir kam patika. Tagad interesē tas grāmatu jautājums.

Link to comment
Share on other sites

Par sievietēm instruktoorēm- tik traki nemaz nav, esot arī pāris labas

Labas.... Kādā ziņā? :on_the_quiet2:

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Kopsaucējs ir tāds, ka nekā daudz nav tās informācijas. Viedokļiem par instruktoriem pašā viņu mājas lapā negribas ticēt, jo to viedokli var ielikt katrs, kam nav slinkums. Pameklējot caur google nonācu pie skopas informācijas, caur kuru tikai izlobīju, ka pagaidām puslīdz sakarīgas atsauksmes ir tikai par Daini Šaicānu un Aivu Alksni. Procenti attiecīgi 69 un 90. Instruktors nepieciešams meitenes apmācībai, tāpēc varētu kāds padalīties ar viedokļiem ? Kurš ir mācījis jūs un ko varat teikt ?

 

Šo diskusiju ņemiet par pilnu, jo katram nākamajam, kas meklēs kaut kādu informācij par šo autoskolu, šī diskusija būs pamatīgs iespaids.

 

Grāmatas tā kā būtu dabūtas, paldies.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nu es uz tiem procentiem tā vis nepaļautos simtprocentīgi... esmu kāda instruktora paziņa un apmēram zinu to virtuvi. Procentu sastāda ne tikai labi, kārtīgi, apzinīgi kursanti, kuri eksāmenu noliek ar 1. reizi , bet diemžēl arī tādi, kuri visu laiku čīkst un raud, prasās uz eksāmenu, kaut arī nav vēl tam eksāmenam gatavi. Instruktors, lai izvairītos no konflikta piekāpjās kursantam palaižot to uz eksāmenu... un rezultātā čīkstulis izkrīt eksāmenā, instruktora procents sarūk...

Bet Dainis ir ne tikai labs instruktors (viens no labākajiem šajā skolā), bet arī jauks cilvēks ;)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...