Jump to content

DVBVIEWER un recording service


it.kroplis
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

Tātad ir HTPC ar DVBViewer + PCI DVB-T karte.

Vajag sasniegt šādu rezultātu:

 

Izolēt skatīšanos no ierakstīšanas. Lai atdalītu tika pievienots USB DVT-T puļķis. Tika ieslēgts recording servis. Un pateikts tam izmantot tikai AF9015 BDA Filter (2). Un Priekš skatīšanās attiecīgi tikai AF9015 BDA Filter (1). Bet ir problēmas. Pārsvarā nesāk ierakstīt pārraidi, iesmērē ~15MB bet no tā nekādas jēgas. Ir kādam pieredze šajā lietā?

Link to comment
Share on other sites

Vajag sasniegt šādu rezultātu:

 

Izolēt skatīšanos no ierakstīšanas.

lai sasniegtu tādu rezultātu, neredzu iemeslu tik strikti nodalīt - skatīties tikai caur šo tūneri, rakstīt tikai ar otru. recsvc ir lokanāks, tas var paskatīties kurš no tūneriem nav aizņemts un, ja kanālu grupa atbilst, lieto viņu. Ja gadās ieraksta laikā pa pirmo tūneri skatīties to pašu frekvenci, tad pat vispār lietos tikai vienu tūneri.

Ko rāda log files? Defaultā recsvc to izveido katram ierakstam.

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Man rodās iespaids, ka vainīgs būs kas cits. Piem biju sataisījis dažus taskus ierakstīt no TV6 un no LTV7 (hokeju). LTV7 nostrādāja un ierakstīja , bet TV6 nē. No mana viedokļa vienīgā starpība starp tiem ir kodēts / nekodēts. Varbūt tas DVBVIEWER recording servis nesaprot kā atkodēt to kanālu. Pašam DVBVieweram atkodēšana notiek caur plaginu uz cardsharing serverīti. Ja recording servis nemāk paņemt atslēgas, tad no tā liekas nekāda jēga nebūs. Sataisīšu testam pa taskam no daudziem kanāliem un apskatīšos kāda būs dinamika.

 

Biju meklējis kādu alternatīvu ierakstītāju ar unicod EPG, bet man neveicās. Moš ir zināms kāds alternatīvs variants kurš derētu. Man zināms tikai šis ProgDVB bet tam nav (nevaru atrast) ērti lietojamu krakoto versiju.

Labi strādāja DVB dream bet tam liekas joprojām nav unicod un palicis par maksu (atkal jāzog :Z)

Link to comment
Share on other sites

Ja vari tad pamēģini ar WMC, viņam automātiski vajadzētu atrast dvb-t usb puļķi un tv-karti un ja ar vienu saliksi recording taskus, lai ierakstītu - tikmēr ar otru varēsi skatīties.

 

edit: sorī neizlasīju kārtīgi tēmu :read:

Labots - Rainy
Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

DVBLINK for dvbviewer neatrisina visu šo lietu? Idejiski laikam strādā tā.

Ustādam DVBLinkserveri konfigurējam virtualo tyneri(sabakstu cardsharing plaginu klāt. Cerams to atbalstīs). Tad laižam DVBLinkDV sajūdzam kopā ar DVBvieweri. Rezultātā laikam iegūstam tvtyneri kurā jau ir atkodēti kanāli. Un pašam DVB playerim pienāk jau atkodēts signāls.

 

Pārbaudīju kā strādā. DVBLink for DVBvieweri versiju 2 es neatradu, bet izmēģināju priekš WMC. Kopumā ja neskaita ka tas ir WMC, strādā labi. acamd strādā lieliski. Domājams ierindas HTPC dvblink izmantošanai DVBLink+WMC ir laba izvēle. Jāsameklē DVBLink for DVBvieweri tad varētu man noderēt.

Labots - it.kroplis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...