Jump to content

vai unlocked iPhone no ASV darbosies Latvija?


leegah
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Jau ieprieks atvainojos, ja sis temats ir apspriests foruma, bet es parskatiju Apple iPhone sadalu, un neatradu to, kas mani interese.

Tad nu te ir mans jautajums.

Atrodos ASV, pec diviem menesiem atgriezisos Latvija un velos seit nopirkt iPhone, lai to lietotu Latvija. Domaju pirkt unlocked iPhone no Apple store. Apple majaslapa sikaja druka ir detalizeti aprakstits, kados tiklos vins darbojas, bet tas ir parak sarezgiti prieks manis (neesmu tehniku parzinos virietis, esmu meitene, btw). Tad nu ceru, ka kads seit ir tik laipns un varetu man paskaidrot, vai ir jega pirkt so iPhone prieks lietosanas Latvija? Vai tas darbosies?

Lasiju seit - http://store.apple.c...iphone/iphone4s , ka “The unlocked iPhone works only on supported GSM networks, such as AT&T in the U.S. When you travel internationally, you can also use a micro-SIM card from a local GSM carrier. The unlocked iPhone will not work with CDMA carriers such as Verizon Wireless or Sprint.” Vai musu Latvijas operatori ir “GSM networks”, vai varbut “CDMA carriers”?

Vai labak so jautajumu uzdot LMT, Tele2 u.c operatoriem Latvija?

Paldies! :)

Link to comment
Share on other sites

LMT ir GSM tīkls. Paņem microsim un lieto vesela.

Latvijā ir viens CDMA-2000 tīkls, ko pazīst ar Triatel zīmolu.

Link to comment
Share on other sites

martinno

Kā jau minēja - LV visi tīkli strādā GSM :)

 

Triatels vipsār nav uzskatāms par ņemā vēramu operatoru :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

leegah

Liels paldies par atbildem! Ta ka esat tik atsaucigi, pajautasu, kadu pieslegumu vai prieksapmaksas karti jus man ieteiktu? Vienmer esmu bijusi apmierinata okartes lietotaja, bet tagad bus jaiegadajas jauna sim karte (veca nestrada). Majas man bus wifi, bet sad tad gribesu internetu iPhone izmantot arpus majas, bet ne daudz, jo tagad daudz kur ir pieejams wifi. Tiesi interneta zina interese, kadu operatoru jus ieteiktu, zvanisanas/sms zina pati varesu izveleties.

Link to comment
Share on other sites

Леший

Ja nebrauksi uz kādiem ļoti tāliem laukiem, tad vari ņemt Biti, internets tiem ir ļoti stabils, ja ir zona. Bitei nav zonas tikai ļoti tālos laukos.

Ja zonu vajag visur, tad ņem LMT.

Link to comment
Share on other sites

Kādu vēl biti? Ja okarte patīk, tad to arī lietojam.

SIM apmainīšana nozīmē aiziet pie dīlera un esošo lielizmēra SIM karti apmainām pret mazāka izmēra SIM karti, ko var ietūcīt aparātā.

Numurs saglabāsies vecais.

Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

pieziime ka CDMA versija ieksh LV neies. Jo amerikaa neizmanto cik zinu CDMA2000. Bet GSM tev straadaas visos tiiklos kas ir eiropaa un arii ieskaitot otrpusdiikka.

Link to comment
Share on other sites

Nu paldies velreiz! iPhone ir iegadats, tagad tikai jaizdoma, ko vina ieksa liksu Latvija, bet, nemot vera, ko rakstijat, laikam to pasu okarti. Uz laukiem sad tad braucu, ta ka zonu vajag labu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...