Jump to content

mysql linka identifikātora iegūšana


DMG
 Share

Recommended Posts

Tātad lieta ir tāda, ka ir fails, kura sākumā tiek izsaukta funkcija mysql_connect. Šī faila beigās tiek pievienota klase, kurā es vēlētos uzzināt iepriekš izsauktās mysql_connect funkcijas linka identifikātoru. Un jautājums kā to izdarīt? Zinu, ka var darīt vienkārši un izmainīt kodu uz $link = mysql_connect..., bet man vienkārši ir interesanti vai ir kaut kāds veids, kā šo identifikatoru iegūt nezinot neko par iepriekš izpildīto kodu? Galu galā kaut kur tak šis identifikators tiek saglabāts, jo vēlāk izsaucot šis mysql funkcijas identifikatoru var arī nenorādīt.

 

Atradu, ka ir tādas funkcijas kā rename_function un override_function, taču to izmantošanai nepieciešama papildus instalācija, kas nebūtu vēlama.

Tāpat atradu, ka izsaucot otru reizi funkciju mysql_connect var iegūt iepriekš definēto identifikatoru, bet tad rodas jautājums vai ir kāds veids, kā var uzzināt kādi mainīgie tika padoti iepriekš uz šo te funkciju mysql_connect, lai nezinot neko par iepriekš izpildīto kodu varētu korekti pieslēgties datubāzei?

Link to comment
Share on other sites

php failiņš ar php kodu. Visu šo te situāciju gribētos atrisināt ar tām iespējām, kuras piedāvā php bez papildus bibliotēku instalēšanas. Ja vien tas vispār ir iespējams.

Link to comment
Share on other sites

marrtins

man vajag iemācīties izlasīt rūpīgāk jautājumu :TBS:

Labots - marrtins
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...