Jump to content

Tele2 akcija, zz lietotājiem internets bez maksas. jautājums.


M11
 Share

Recommended Posts

tākā vadu internets ir gaužām lēns ir gaužām lēns, tad uz nakti gribēju atstāt ~6GB failu lejupielādēties, ejot gulēt ZZ i-neta ātrums bija ap 4Mbit/s, pamožoties no rīta ir novilkts knapi 1GB...

Itkā portatīvajam uzliku lai tas neaizietu "Miega režīmā". Varbūt vēl kaut ko vajadzētu pamainīt barošanas iestatijumos, jo izskatās ka lejupielāde nav notikusi visu nakti?

2. variants ir tāds ka Tele2 nogriež kaut kad nakts vidū interneta ātrumu nogriež līdz minimumam

Link to comment
Share on other sites

prikoļnākais ir kad no rīta paskaties, ka tele2 puļķim pazudusi zona un atrums stav uz 0.00kbps, un tas viss ir noticies 20min pec tam kad aizgāji gulēt.

i pa dienu tas pats, citreiz kad steidzami vajag pat epasta nevar ieiet atrums nulle un viss, spaidi tik connect un disconnect cerībā ka aizies, pēc 30min izdodas-0 vietā parādās 7kbps, fiksi ver vaļā inbox, bet kamēr iedrukā usernami un pasu jau atkal ātrums 0

Link to comment
Share on other sites

Jan4yks - tā arī bija. Vakar noliku uz galda kur pagajušonakt. No sākuma viss ok - zona ap ~50% ātrums 3-4Mbit/s, bet paskatos pēc apmēram pusstundas - ātrums pa nullēm. Nu neko, staigāju pa istabu un meklēju zonu, beigās atstājot uz krēsla netālu no loga pareizajā leņķī un grādos ieguvu HSPA signnāla stiprumu uz 98-99% un ātrumu ap 6Mbit/s - šonakt nepazuda un novilku ap 10Gb

Link to comment
Share on other sites

Nu ja 3G tornis atrodas kaimiņu pagastā, pie tam visi apkārtējie sāks naktī kačāt - nebūs ne ātrumi, ne vispār kādi sakari - bezvadu truba nav bezizmēra :D.

Link to comment
Share on other sites

Gan jau, ka bāzes stacijas aparatūra ir nokonfigurēta tā, lai "kačātāji" nevarētu aizsist visu "turbu", tā ka vairs nav iespējams veikt balss zvanus.

Link to comment
Share on other sites

Tātad izgāju cauri šim visam kārtīgi. notestēju kas un kā, izlamājos ar Tele2 operātoriem un tehnisko dienestu.

Situācija ir sāda. Ja Tu lieto vienu zz nummuru ikdienā, un ar to pašu nr pēc 23.00 kačā failus, nākamajā dienā tam nummuram vairs nepieslēgsies datu plāns "DIENA" bet tiks novilkts viss kredīts ar ātrumu 5sant/Mb. Zvanīju uz Tele2, tur visu nolidza, un teica ka ir kļuda sistēmā . Labi gaidīju atgrieza kredītu kas tika nākamajā dienā novilkts. Un tā reizes 5as un ar DAŽĀDĀM kartēm.

 

REZUMĒ - ja Tu pēc 23.00 vilksi failus, nākamajā dienā tarifu DIENA nepieslēgsi. Viss ir hitra izdarīts un pareizi vien šeit teica nekas nav par velti. Un tā nav kartes kļuda, utt man ir 4 dažādi ZZ interneta nummuri, un ar visiem notiek viens un tas pats. Tapec ja kāds vēlas šo akciju ka nets ir bez maksas lietot jādara tā - Lieto ikdienā savu zz kartiņu, 22.55 rauj ārā no modema un ievieto citu karti kas būs izmantojama katru nakti , tikai tad nebūs problēmas ;)

 

kā arī naktī nonstopā atslēdzas internets, ja plāno ka iesi gulēt un faili lejuplādēsies, neceri pēc 20 min nets būs atslēdzies un ir jakonektē par jaunu.

Link to comment
Share on other sites

Леший

Windā dsl konekcijai var pieregulēt redial mēģinājumu skaitu.

M11, man ir aizdomas, ka esi kaut ko nepareizi izlasījis rtfm'ā, vai nepareizo apn esi pieslēdzis. Šonakt laikam notestēšu šo netu.

Link to comment
Share on other sites

zz internets visām zz no plkst. 23 - 7 ir bezmaksas, nekāda DIENA nav jāslēdz. un tas ka sakari var atslēgties ir taisnība, jo protams primāri ir balss zvani, un citi maksas pakalpojumi.

Link to comment
Share on other sites

M11 - nezinu, priekš modema nopirku jaunu ZZ sim 0,99Ls vērtē, pieslēdzu vienu no mobilā i-neta plāniem (konkrēti DATI), protams automātiski noslēdza šai sim zvanīšanas opciju. Tikko pulkstens ir 23.00, atslēdzu WiFi, iespraužu kompī modemu un kamēr iet EURO2012 2.puslaiks novelku kādu filmu - ātrums ~6mbit/s, ir bijuši arī vairāk par 7Mbit/s. Vienu reizi atstāju arī uz nakti - rezultātā novilku vairākus Gb, tikai nācās atrast istabā attiecīgo vietu kur HSPA signāls būtu stabils.

Link to comment
Share on other sites

gribējās pajautāt, ko var novilkt, ja naktī 10gb ir nieks, tā jau visu internetu var pa vasaru mājās pārcelt. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Protams ka 10 gb ir neiks, ja neatslēdzas nets dēļ švaka signāla.

Ar LMT tiešām bija nieks šonakt novilkt 12+ gb ar sādu ātrumu:

2007772111.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
termalais

Man šonakt vispār torentam no 5gb novilka tikai 7,3 % un viss ! Bet nesaprotu kapec jums tik lieli atrumi man pilna 3g zona Pat 3g turbo ,bet nav tads atrums ! Meiģināju gan caur telefona modemu gan zz modemu ! Un zinasanai lai lietotu netu datorā nav vajadzigs nemaz modems pietiek ar normalu telefõnu . Es pats lietoju n95 kā modemu caur nokia pc suite un ir normal !

Link to comment
Share on other sites

Nevajadzēja gulēt, bet bija jāsēž pie datora un jātaisa reconnecti.

 

P.S. Ja lielveikalos sabārsta atlaižu kuponus, vai arī tad cenšaties visus tos izmantot?

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Pameklējam Google: cidial

Tas automātiski taisīs rekonektus, ja pārtrūks savienojums.

Viss ļoti elementāri.

Jau kaut ko prasa profilam, tad dati ir:

internet.tele2.lv

user: wap

pass: wap

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

Necepšu lieku topiku, pieslēdzu okartei to 3dienu testu, laigan mana vajag uz 15 min šo to notestēt,

Lūdzu, ievēro:

  • ja dienā iztērēsi vairāk kā 30 MB, tad attiecīgajā dienā interneta ātrumu palēninās. Ātruma ierobežojums atcels nākošajā dienā;
  • kamēr lieto pakalpojumu OInternets tests, nevari pieslēgt pakalpojumus OKartes internets par MB vai OKartes internets dienai;
  • kad pakalpojums beigsies, Tev automātiski pieslēgs OInternets dienai;
     
    Ko sanāk pēc 3dienu testa man vēl pieslēgs uz vienu dienu? Ka var nokancelot pēctam to 3dienu testu lai man kautko mistiski nevajadzīgu neslēdz klāt?

Link to comment
Share on other sites

TasEsmuEss

Ja neveidos savienojumu ar netu (pat nemēģinās telefons to darīt), tad neko nepieslēgs, ja nē, tad 0,25 Ls katru dienu, kad ieies netā.

Ja gribi maksāt par katru megabaitu (5 sant) tad nosūti pēc tā testa beigām G uz 1688. Tā arī būs tā "atslēgšana"

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...