Jump to content

HD 5870 draiveri


ManiaKsLV
 Share

Recommended Posts

Sveiki! man baigais jautājums! Kuri ir labākie draiveri prieks HD 5870? es pašlaik izmantoju 11.8 jo viens no overclock.net ieteica, bet gribu zināt šeit esošo viedokli! cik sapratu tie 12.X draiveri ir ar kaut kadām vainām vai kā tā!

Link to comment
Share on other sites

Nu pēc pieredzes lietojot 12. sērijas draiverus uz 5 sērijas HD nekādi gļuki nav novēroti. Tanī pašā Skyrim ar katru jaunāko draiveru fps tik pieauga. Var gadīties, ka tik ar kādu noteiktu draiveri videnes frekvences nepāriet no 3d atpakaļ uz 2d vai arī spēlēs nestrādā uz pilnu jaudu un sākas fps lēkāšana. To viegli pārbaudīt skatoties progu monitoringos, kā piemēram GPU-Z sadaļā pie sensors. Bet ja liek sertificētos, nevis beta draiverus, tad vajadzētu būt ok. Protams var būt arī, ka jaunākās spēlēs AMD apzināti ar draiveru palīdzību piebremzē veco sēriju, lai jāunākā izskatītos pārāka :diablo:

Link to comment
Share on other sites

ManiaKsLV

Hmm.... es ta izdariju un 12.4 neliekas labaks par 11.8 :D reali tiesam man visas speles atrak apstradajas un labak ar 11.8 prieks HD 5870 rihs man liekas ka ir taisniba par to specialo apgriesanu vecakam kartem

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...