martinno Ierakstīts Jūnijs 22, 2012 Share Ierakstīts Jūnijs 22, 2012 (labots) Ātri vajag padomu piegdienā ēst gribēsies Kuras desas būs labākas manam kunģim un būs labākas un kvalitatīvākas par šo naudu un garšotu gan man gan visiem pārējiem Ja kaut ko sakat tad ar komentāru kāpēc tās ir labākas par otrām Cenas vienādas tāpēc es pats nevaru šo jautājumu izlemt un man vajag Jūsu palīdzību P.S. Lustīgu Līgošanu Labots Jūnijs 22, 2012 - DAFUQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaplis6 Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 "Mārtiņa" desas ir ļoti labas, man vismaz garšo. Par otrām nezinu - neesmu ēdis.. Plus tam visam - "Mārtiņa" desas vairāk sanāks par to pašu ciparu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mõbijs Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Protams desas, nevis cīsiņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Desa no gaļas nevar maksāt zem 5 ls kg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezavecis Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Ja grib normālas desas bez daudziem ĒĒĒ, tad jādodas uz tirgu. Citādi iesaku pieturēties pie klasiskās vērtības - gaļas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Jūnijs 22, 2012 Author Share Jūnijs 22, 2012 Kas Jums visiem šodien, ka tik nopietni? Darba daudz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Nav daudz, otrais alus jau iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexterlabs Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 vienas domātas apstākļiem kad maz vietas garumā otras kad maz vietas augstumā. ja telpa liela bet zemi griesti tad jāizvēlās pirmās bet ja telpa šaura un griesti augsti tad otrās.ja ir gan šauri gan zemi griesti tad jāizvēlas ,,tīģerīši,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonis Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 kā teiktu Fredis: "ar kečupu pat trauku lupatu var apēst". Paskaties kura sastāvs tev mazāk ščebina un ņem tik ciet, bet pieļauju, ka tās "desiņas" uz grilla varētu labāk garšot Link to comment Share on other sites More sharing options...
marixxx Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 + Mārtiņa desām, otrās neesmu garšojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abuser Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 (labots) Desa no gaļas nevar maksāt zem 5 ls kg. Tapēc jau tās arī ir desas, ka tur nav obligāti jābūt gaļai, gluži tāpat kā vājpienā meklēt naftu. +1 par mārtiņa variantu. Labots Jūnijs 22, 2012 - abuser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilx- Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Nopērc abas, un pamēģini? Šaubos, vai Tava kuņģa reakcija atšķirsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@R$$ Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 a kur latviešu nacionālais ēdiens - šašļiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ju Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Tas rīt, tagad ar desām jāiesildās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Iedod sunim noprovēt. Ja šis ēd, izdzīvosi arī Tu. Protams, gadās superrijīgi egzemplāri, tādam nav jēga grūst luņķi pie purna. Vēl var mēģināt desu noskalot ar kādu brendijiņu. Tas palīdz sagremot. Bet t.s. gremotājs jāuzņem ~20...30 min pirms desas uzņemšanas. Ieteicams tukšā dūšā gramus 150 vai 200 ieņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 a kur latviešu nacionālais ēdiens - šašļiks Šašliks? šitas sakarīgs zellis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodgerz Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Uz grilla neaizmirsti alu tām desām uztecināt! Der tikai Apinīša 7% brūvējums - piešķirs desām izcilu aromu! Priekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexterlabs Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 (labots) 7% apinītis ir alus??manuprāt viss kam vairāk par 4,5% no alus ,,stipri,, tālu.visgaršīgāk var uzcept tikai uz ugunskura vajag tikai garākus iesmus.vismaz es tos grillus ciest nevaru. Labots Jūnijs 22, 2012 - dexterlabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Der tikai Apinīša 7% brūvējums Ko tu muldi? ir provēts gan ar optima linija, gan ar euro - viss ok ar aromu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domugrauds Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Kāpēc tik stulbs topika nosaukums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidro Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 (labots) "ja desa maksā zem 3Ls par kilo tad gaļas tur nav" šito teica kkāds tur gaļas kombināta pārstāvis Labots Jūnijs 22, 2012 - hidro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzhonsons Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Es izvēlētos Lido sardeles :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 (labots) Cepamdesas 100 gramus svarīgākas, kuņģis būs pateicīgs!!! Labots Jūnijs 22, 2012 - itanium Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 es desas un šāšlīku vair sen necepu - apnikuši ja var atļauties : labākā izvēle cūkas gabali uz restēm , vai lopa steiki. Vēl ļoti tīk svaiga zivs uz restēm cepta. da jebkāda. Aizvakar gribēju jāņu līdaku/zandartu noķert - skuju...jāskatās laiks, moš rīt no rīta ieskriešu ezerā. gribu zivi. p.s. letās sardeles un cīsiņi sastāv no sojas + maltas cūku ādas + biku faršs. zinu, esmu skolas laikos praksē Rīgas miesniekā strādājis pie ražošanas šancējis. Vienīgās desas kam ir gaļa : Doktora, Bērnu ar siera un krējuma cīsiņi. Bet tas vis ir augstā gala produkts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Cik kruti ir būt veģetārietim : gaļas cīsiņi : "dārgā" gaļa + soja, kas padara šamos lētus. sojas cīsiņi : sastāv tikai no sojas un maksā 5.56 ls/kg (pie Zinātņu akadēmijas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 atceros tā soja nāca 50kg maisos, riebīga bezgaršīga, es viņu paklusām stiepu uz mājām un jaucu kokteilīšos pēc treniņa = studenta proteīns mazbudžetnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 tajos cīsiņos laikam vēl kas klāt bez sojas piebāzts, garšo tīri labi(kā īsti lētie cīsiņi). Hotdogiem ideāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinno Jūnijs 22, 2012 Author Share Jūnijs 22, 2012 Gan jau ka kartons vai avīžu papīrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 tās cūku ādas piedod smeķi - tādas samaltas granulās - kad ved vannītē - trecelējās kā tāds želejas blāķis Link to comment Share on other sites More sharing options...
janka71 Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Es tikai par īstu gaļu, pats sagriežu no puscūča, baigi patīk ribiņas ar treknumiņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 nu skaidrs, ka svaigā galā spēks bet ir tak pietiekoši daudz ļaužu, kuriem piem. auto un dārgs mobilais ir svarīgāks par labu paiku - labāk ieekonomēs uz paiku, un iepirks klāt optimas alu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruzz Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Ar roltonu jebkura desa ir dieviiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexterlabs Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 (labots) nu ja gribas gaļa tad gaļa arī jāpērk,kur teikts ka desā jābūt gaļai??? taisītu desas no tīras gaļas kā psrs arī tagad stāvētu rindās kā tajos laikos pēc desām. komunisti nemācēja ,,šķaidīt,, visa tā herņa par to ka pieprasījums rada piedāvājumu ir piknīgs gavno,ar tīru gaļu pasauli nepabarosi. vēl viena lieta ko komunisti nemācēja bija lopu ,,uzpūst,,.tāpēc nav jābrīnās ka pasaule aptaukojas ja dzen lopiem iekšā tos uzpūšamos un pēc tam tie uzpūšamie nonāk homo gigantusā. Labots Jūnijs 22, 2012 - dexterlabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
janka71 Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Dexterlabs pikniko tu katru dienu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexterlabs Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 kāpēc tāds jautājums??domā es visu gaļu apriju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aigars Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 (labots) tās cūku ādas piedod smeķi - tādas samaltas granulās - kad ved vannītē - trecelējās kā tāds želejas blāķis Vai ādas bija ar spalvām vai bez? Labots Jūnijs 22, 2012 - Aigars Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 neatceros tik smalki - domāju ka bez pēc loģikas :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BROKS Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Martiņa desiņas cepšanai , gardas Frankfurtes (normal , garshigas vārīšanai) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Alus tomēr labāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexterlabs Jūnijs 22, 2012 Share Jūnijs 22, 2012 Nav nekā labāka par šņabi bez ,,krāsvielām,,otrā dienā ne galva sāp ne sūdīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts