Ok, ja pacēli augšā tēmu, tad ierakstīšu ar:
viens jaunbiedrs no valmieras puses atrakstija PZ:
"Sveiks, varu piedāvāt palietotu z2300. Ja interesē vairāk informācijas, saki. Atrašanās vieta Valmiera, cena 30 - 35 lati (atbilstoši subja nolietojumam)"
uzprasiju, lai atmet kādu bildi, un pēc kāda laika tās arī tika atsūtītas(te tik kopskats):

ar tekstu:
"Basu skaļrunis laika gaitā pamocīts, bet ne nojāts, skrūves nomainītas uz seškanšu skrūvēm, no otras puses pievilktas ar uzgriežņiem..Nepatīkamākais defekts - aplauzts gaisa inverters, skaņu ietekmē (basa dobjums nedaudz zudis), bet ciešami..NEorģināli pīkstuļi (kaut kādas random centriņā tumbas), bet skan diezgan labi..Pīkstuļu aizmugures - ir caurumi (tur, kur nāk ārā vadi), kurus derētu aizpildīt ar silikonu..Kopumā tumbas skan labi, pilnai laimei derētu vien izskatu savest kartībā. Piedāvāju pa 35 ls"

nagi protams niezēja, bet tomēr atteicos..
(edit pēc 3 mēnešiem):
nepamaniju ka biedrs 30tajā jūlijā atsūtija vēl1 PZ:
Sveiks, saprotu, ka mans greizais sludinājums tev iespējams atstājis dziļi emocionālu traumu, ļoti atvainojos.
Viss jau jauki, bet tā vietā, lai tu saviem draugiem forumā nodotu to visu izsmiešanai, tu varēji pamācīt jaunbiedram, ko viņš dara nepareizi (to es domāju nopietni)
Saproti pats, es arī tomēr nemetos kaut kur rakstīt, ka "lielie" boot biedri vēlas zelta kalnus par lētu samaksu vai uzskata, ka jebkāda tehnika būtu nekam nederīga, ja uz tās būtu kaut viena skramba.
Saprotu, ka esmu vēl nemākulīgs un arī nespēju pielāgoties šī foruma standartiem.
Šo rakstu rediģēja j@nis: 28 October 2012 - 18:35