Iekapturēju no videokameras(Canon HV30)nofilmēto materiālu(HDV),ar Pinnacle 15 apstrādāju,un rakstu DVD diskā AVCHD.No sākuma viss notiek ,Writting frame-writting final file - creating disc-writting lead in- writting disc content,bet tad ir uzraksts burning failed.un nesanāk nekas. Ja kādam ir kas padomā, kur vaina meklējama,rakstiet,bet nelamājiet mani.Atpakaļ uz kasetīti kamerā var ierakstīt.
1 atbilde šai tēmai
Pievienots 10 July 2012 - 19:52
Pievienots 10 July 2012 - 21:11
Izteikšu nepopulāru pieņēmumu, ka vaina tomēr pašā Pinnaclē. Apmēram 6-7 gadus esmu cīnījies ar Pinnacle random ģenerētajām kļūdām un gļukiem, beidzot neizturēju un pārgāju uz Sony Vegas. Lai gan nestrādāju ar montāžu ikdienā, tomēr beidzot apnīk, ka filmas fragmentiem neizskaidrojami un nekonsekventi nobīdās skaņa no attēla, nevar norenderēt līdz galam, nobrūk viss timeline un to nevar atjaunot pat no projekta kopijām. Ar 15 vairs neiznāca strādāt, bet negribu ar. Strādāju ar versijām no 8-tās līdz 12-tajai.
Vienīgais, ko es ievēroju vēl senajos DVD laikos - es nekad neesmu mēģinājis rakstīt disku ar pašu Pinnacli. Tā nav diska rakstīšanas programma, pat ja šāda iespēja ir iebūvēta. Diskus raksta ar Nero, Alcohol vai ImgBurn. Ģenerējot DVD diskus Pinnacle sameta diska folderī visādu drazu, kam tur nemaz nav jābūt. Rakstot manuāli, to visu var izķert ārā (ja zina DVD struktūru, protams). Bet AVC... tas būs savādāk.
Bez tam, ja raksta ar alternatīvu programmu, tad process ir vairāk kontrolējams: Pinnacle sagatavo tikai failus, ja uz kompja faili spēlējas, tad mēģina viņus ar citu programmu iecept. Ja necepas, tad var sākt domāt kāpēc. Diskas par mazu, struktūra neatbilst vai cickas.
BTW, es glabāju MKV un H.264
Vienīgais, ko es ievēroju vēl senajos DVD laikos - es nekad neesmu mēģinājis rakstīt disku ar pašu Pinnacli. Tā nav diska rakstīšanas programma, pat ja šāda iespēja ir iebūvēta. Diskus raksta ar Nero, Alcohol vai ImgBurn. Ģenerējot DVD diskus Pinnacle sameta diska folderī visādu drazu, kam tur nemaz nav jābūt. Rakstot manuāli, to visu var izķert ārā (ja zina DVD struktūru, protams). Bet AVC... tas būs savādāk.
Bez tam, ja raksta ar alternatīvu programmu, tad process ir vairāk kontrolējams: Pinnacle sagatavo tikai failus, ja uz kompja faili spēlējas, tad mēģina viņus ar citu programmu iecept. Ja necepas, tad var sākt domāt kāpēc. Diskas par mazu, struktūra neatbilst vai cickas.
BTW, es glabāju MKV un H.264
0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)