Ir radusies vēlme mēģināt veikalā ieviest lojalitātes kartes.
Kartes kā tādas jau labu laiku ir uztaisītas un numuri klientiem strādā jau sen, bet... magnētiskā josla uz aizmugures ir, bet tukša. Tā kā labajāsmantās lasītājus tirgo par pārdesmit latiem spainī, tad ir vēlme pašiem tos numurus ierakstīt joslā un lietot to visu padarīšanu.
Protams, zinu, ka ir IDCS, Bis un vēl daži kantori, kas ar to nodarbojas, tikai kautkā nav pienākusi vēlme atbalstīt viņus - kautkā nav tās sajūtas un laikam nekad nebūs... sevišķi Bisiešus...
Vēlamā cena būtu ap 5Ls/dienā noma (kopsummā ir kāda 20kartes apgrozījumā, no kurām varētu tikt ierakstītas kādas 10)
Tiem, kas bļaus par kredītkaršu klonēšanu - nē, netaisos, un iekārtu, kas rakstīs 3. celiņu man arī nevajag.
[nomā] Magnētisko (atlaižu, id, *ne-kredītkaršu*) writekli
Tēmu uzsāka
Bruketajs
, Jul 25 2012 10:44
8 atbildes uz šo tēmu
Pievienots 25 July 2012 - 10:44
Pievienots 25 July 2012 - 11:12
Tas writers maksā diezgan labu summu. Diez vai atradīsi pliku writeri - neviens normāls kantoris tādus nepērk - karšu printeris + kodētājs ir prātīgāks combo...
Un no personīgās pieredzes - magnētiskā jolsa nav pats labākais risinājums - drīzāk derētu paskatīties uz svītru kodu pusi - skaneri ir visos veikalos un tas nozīmē, ka nevajadzēs papildus ieguldījumus lasītājos. Šobrīd Tev tas neko nedos, jo Tev kartes ir jau gatavas, bet nu nākotnei
Un no personīgās pieredzes - magnētiskā jolsa nav pats labākais risinājums - drīzāk derētu paskatīties uz svītru kodu pusi - skaneri ir visos veikalos un tas nozīmē, ka nevajadzēs papildus ieguldījumus lasītājos. Šobrīd Tev tas neko nedos, jo Tev kartes ir jau gatavas, bet nu nākotnei
Šo rakstu rediģēja DAFUQ: 25 July 2012 - 11:13
Pievienots 25 July 2012 - 11:14
Kas skaitās "diezgan laba summa"? Ebayā kaut kādi par ~100 Ls atrodas...
Pievienots 25 July 2012 - 11:27
Ebay'ā neesmu pētījis - prasīju vietējiem izplatītājiem - pazīstama ražotāja verķis nāca virs 200Ls (bez PVN) pagājušā gada beigās. Samērā neadekvāti, ja par aptuveni 500Ls (bez PVN) jau var paņemt printeri ar kodētāju.
OK, daudziem tas printeris nav vajadzīgs, bet man tieši tas bija primārais, tāpēc arī tās cenas galīgi neiet kopā un pliks koders laikas kosmosa cenā
OK, daudziem tas printeris nav vajadzīgs, bet man tieši tas bija primārais, tāpēc arī tās cenas galīgi neiet kopā un pliks koders laikas kosmosa cenā
Pievienots 25 July 2012 - 12:18
Nu, tas, ka pie "vietējiem" ir tādas cenas, kādas tās ir, ir pirmais iemesls, kāpēc nemeklēju vietējo "tirgotāju" kantori. Un nopirkt rakstītāju 20 kartēm nav interesanti.
Nākotnē tiešām ir plāns no Čehiem sūtīt smukas un izturīgas kartes ar sekvenciāliem svītrukodiem un nomainīt visu šo murgu pret labu lietu.
Pie "vietējiem" arī svītrukoda skanera kabelis maksā 30Ls.
Nav jau arī tā, ka mēģinu piesmiet kapeiku, bet nu jūtos atbildīgs par savu jomu uzņēmumā un negribu plītēt naudu, kas man nepieder.
Nākotnē tiešām ir plāns no Čehiem sūtīt smukas un izturīgas kartes ar sekvenciāliem svītrukodiem un nomainīt visu šo murgu pret labu lietu.
Pie "vietējiem" arī svītrukoda skanera kabelis maksā 30Ls.
Nav jau arī tā, ka mēģinu piesmiet kapeiku, bet nu jūtos atbildīgs par savu jomu uzņēmumā un negribu plītēt naudu, kas man nepieder.
Pievienots 25 July 2012 - 12:29
Nu tas pats, kurš ebayā ir starp lētākajiem (~100 Ls), Latvijā atrodams par 250 Ls...
Bruketaj, par to "plītēt naudu" - reizēm der arī salīdzināt to cenu ar laiku, ko patērē izdevīgākā darījuma meklēšanā...
Bruketaj, par to "plītēt naudu" - reizēm der arī salīdzināt to cenu ar laiku, ko patērē izdevīgākā darījuma meklēšanā...
Pievienots 25 July 2012 - 15:42
binary: Nu, pērkot no Ebay, es patērētu, teiksim, 10Ls uzņēmuma naudas, bet iegūtu 150Ls un nesekmētu slaistu biznesu - izklausās gana labi priekš manis. Taču, es vēlos vēl lielāku laimi - iznomāt no kāda šo devaisu, lai nav testiņiem iegādāts devaiss par 100Ls.
Iepostot forumā jautājienu pagaidām nemaksā gandrīz neko, izņemot 10 minūtes darba laika.
Iepostot forumā jautājienu pagaidām nemaksā gandrīz neko, izņemot 10 minūtes darba laika.
Pievienots 25 July 2012 - 21:40
Kam no vietējiem esi prasījis?
Pievienots 26 July 2012 - 08:41
Tiktāl kkad agrāk prasīju Bisam un IDCS, bet idcsā sākās smīnēšana par karšu viltošanu un cietumu, bet nu Bisā uzreiz bija piedāvājumi nopirkt to un šito... Tālāk jau atmetu šo ideju, jo tie, kam tā ir maize, pretī nenāks...
0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)

Šī tēma ir slēgta