Laba diena!
Padzirdot, ka apspriests tiek mans auklējums, nolēmu beidzot piereģistrēties. Paldies visiem par viedokļiem un Viru Koris par pozitīvo novērtējumu!
par tooway runājot - jā, tas nav salīdzināms ar optiku. Tas arī nav mūsu mērķis. Latvijā ir bezgala daudz vietu, kur internetu nepiedāvā vispār (vai piedāvājums ir vairāk nekā draņķīgs, lai piedod man kolēģi). Rīgā vai citā pilsētā sēžot tas šķiet riskants un pārdrošs apgalvojums, bet tā nu tas ir. Iespējams, ka pilsētu iedzīvotāji un pilsētās strādājošie ir pieraduši pie ātra un pastāvīga pieslēguma, ko nebūt nevar teikt par lauku iedzīvotājiem.
Mūsu mērķis nav arī nodrošināt pieslēgumu visiem geimeriem un torrentu kingiem meža vidū - tādam nolūkam satelītkomunikācijas ir patiesi nepiemērotas un nav paredzētas. Bet stabilu un drošu pieslēgumu mēs nodrošināt varam un lietotāju skaits aug.
Par šajā sarunā izskanējušām neskaidrībām:
Jā, teorētiski pastāv aizture, tomēr velns nav tik melns, kā viņu mālē. Pavisam normāls ikdienas lietotājs to praktiski nemana.
Jā, laika apstākļi VAR ietekmēt signāla stiprumu, tomēr tas nav obligāts nosacījums. Esam raduši risinājumu, lai šo laika apstākļu iespaidu mazinātu līdz minimumam.
Interesanti būtu uzzināt, kur Bruketajs šo mūsu tehnoloģiju ir testējis
Un noslēgumā - kungi, ja Jums ir kāds jautājums vai neskaidrība - mēs labprāt atbildēsim un paskaidrosim (lai nerastos "ķņigu ņečital, no mņeņije imeju" situācijas). Neapsolu, ka pastāvīgi čekošu šo topiku, bet meils ir minēts mūsu mājaslapā, darbojas un es priecāšos kliedēt neziņu.
btw, attēlā redzamā nav mūsu antena, tas ir vecās paaudzes SAT-I-NET.