Jump to content

TasEsmuEss
 Share

Recommended Posts

Ir (ne)liela problēma ar Okartes modemu pa 9 Ls. Modelis E173, atbloķēts ar kodu, nepāršūnot nekādus FW un vēl sazin ko, viss uz stock, nav mests, kritis utt.

Lietoju kādus 2 mēnešus, stāv ieslēgts 10/7 un dažreiz arī pa nakti.

 

Tā šoreiz nebūs LMT problēma ;)

 

Pēkšņi sākusi pazust zona - 1 svītriņa Windows taskbarā, signāla stiprums zems, internets apstājas, pie connections signāla indikatori vispaŗ tukši. (LMT programmu nelietoju, izmantoju Windows tīkla verķus)

 

Uzsit ar knipi, saspiež rokās, tad kādu brīdi signāls ir atkal tā, kā bija agrāk.

 

Iemesls iespējams ir skaidrs, bet ko darīt?

 

Tika atbloķēts un lietota ZZ pa nakti, dzīti cauri simtiem gigabaiti, visticamāk ir pārkarsis un iekšējā antene sakususi vai kaut kas tāds un nav kontakta. (no rīta tam modemam pieskarties gandrīz nevarēja, cik karsts bija, kad visu nakti uz full speed kaut kas tika vilkts no interneta). Atskrūvēt nevaru, jo nav tā dīvainā skrūvgrieža, garantiju atteiks, jo esmu viņā licis citu SIM karti, nevis lmt pieslēgumu un okarti.

 

Tā jau verķis labs, Windows pats atpazīst kā Mobilais platjoslas savienojums, pats piekonektējas, nekonektējas ja uztvēris kaimiņvalstu tīklu un tā, ātrums arī labāks nekā vecajam, nekādu gļuku ar citu usb ierīču nestrādāšanu paralēli nav, ar wifi puļķi viņu var nosārēt un lietot arī no androida. Bet tie prieki ir beigušies.

 

O, pašlaik vispār ir atvienojies nost no tīkla. Sākumā šķita, ka USB kabelis vecs un beigts, nopirku jaunu, tas pats.

 

Gribas tomēr zināt, vai ir modems kidrik vai datoram/konfigurācijai iekš windows kidrik. Nav cita kaste, kur notestēt Bija izļurinājies viens usb ports, bet citā tas pats. Baroklis ķīniešu noname 400W nāca ar keisu, windows 7 ultimate, plate asrock g41m vs3 r2.0, rams 2x2 gb kingston, procis e8200 bez overclock, videne nvidia 8400gs silent ed., tv karte, bezvadu pele, wifi puļķis, usb klaviere, usb modems. Var jau būt, ka to visu nepavelk baroklis, bet prasiju veicī, teica ka tā nevarētu būt.

Link to comment
Share on other sites

Citas SIM kartes ielikšana garantiju nebojā. Aiznes uz remontu un pagaidi, ko teiks.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...