Jump to content

Izdevīgākais LMT pieslēguma veids atrodoties ārzemēs?


Dexs
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Sākot ar septembri došos pusgada mācībās uz Beļģiju. Šobrīd man ir OKarte + ar mazcenas telefonu (par kuru vēl gadu katru mēnesi jāmaksā noteikta summa). OKartes komplekts (ar + 2,50 par neierobežotu skaitu SMS utt.) tas nav - es maksāju tikai par telefonu + protams, atjaunoju karti. Tā kā septembrī dodos prom no Latvijas, būtu diezgan neērti palikt ar OKarti, to visu laiku papildināt (lai arī no iBankas, tāpat...), kā arī sadzīvot ar to, ka esot kontā mazāk par 1 Ls, izejošie zvani tiek atslēgti (vismaz, tā senāk bija). Tātad, būtu nepieciešams kāds pieslēgums. Kā ir ar "Vienādo"? Vai fiksētajā maksā (piem. 4 Ls) iekļaujās arī viesabonēšana, vai arī šie 4 Ls "tērējami" tikai Latvijas operatoru tīklos?

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

LMT ir atsevišķs tarifs viesabonēšanai neatkarīgi kādu tarifu plānu tu lieto LV, tavā gadījumā Beļģijā ienākošie 0,07LVL izejošie 0,25LVL.Ņemot vērā faktu ka tu brauc uz pusgadu es tavā vietā paņemtu uz vietas Beļģijā vietējo Okartes analogu(saziņai uz vietas Beļģijā) un sakariem ar mājiniekiem atstātu esošo LV pieslēgumu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kādreiz Vienādā minimālajā mēneša maksā iekļāvās arī viesabonēšana. Pieļauju, ka tā ir arī vēl joprojām. Neaizmirsti, ka lētajiem vienādajiem (2 un 4) ir papildus ikmēneša abonēšanas maksa par numura noteicēju.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...