Jump to content

On-ear austiņas līdz kādiem 60ls


Jeecietis
 Share

Recommended Posts

Ok, ue tf10, vsonic gr07/01, sony xba-3, utt.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • nnoname

    16

  • Kaspars12

    12

  • RudeWolf

    18

  • RHS

    20

Top Posters In This Topic

Posted Images

Esmu ticis pie kārotajām ausīm! ;) Jau vairāk kā 2 ned. lietoju un vērtēju Sennheiser HD 439. Salīdzinājumam bija HD201 un HD555. Tātad skanējums ir dzīvīgs un sakotnēji šķita par daudz basa (HD201 bez "bass boost" neiztikt), tad šīm tādu nevajag vispār, jo reizēm šķiet, ka piem. basģitāra nomāc pārējo skanējumu. Sīnī jomā HD555 bija baudāmākas. Toties pie Dubstep, RnB skaņām ir ideāli, bass dzirdams tāds, kā skan no subwoofer, tikai "nemassē" muguru un netrīc visa māja. ;) Ar HD555 nebija īsti tā.

Salīdzinot HD439 pret HD201 bez austiņu pastiprinātāja, lielas atšķirības nav, tikai kā nedaudz dzīvāka skaņa un krietnāki basi, toties ar austiņu pastiprinātāju HD439 skan pavisam citā līmenī - dzidrība ļoti tuvu kā HD555 (šis tomēr audiofilu klase un atvērtā tipa), tomēr ar lielākiem basiem.

Izvēlējos HD439, jo vairāk atbilda manām prasībām, jo ir slēgtā tipa.

Ērtuma ziņā daudz labākas par HD201 un tik pat ērtas kā HD555.

Link to comment
Share on other sites

Pa cik dabuji hd439? Zem 50ls?

Pašam ir hd595- izcili komfortablas(īpaši pateicoties velūram), vienīgi basi priekš manis pietrūkst(šajā ziņā hd25 ir super).

Gan jau hd439 kalpos dažus gadus:)

Link to comment
Share on other sites

Nu atvērtajām ar plīša spilventiņiem ir ārkārtīgi grūti dabūt augstu gaisa spiedienu, kas nepieciešams basa kvantitātei. HD25 arī bass nedaudz pazūd, ja uzliek plīša spilventiņus.

 

Man visdrīzāk pēc kādas nedēļas vai divām ienāksies elektrostatiķu sistēma, kam pie 20Hz ir -2dB un tikai kādi 0.5% traucējumu. Tad varēšu mācīties, ko nozīmē bass.

Link to comment
Share on other sites

to RHS

Gribējās zem 50ls, taču sanāca pa 52Ls. ;)

Tieši dēļ velūra spilventiņiem arī izvēlējos HD439 nevis HD449 (testos skaitās labākas), jo nesvīst, lielāka komforta sajūta.

Link to comment
Share on other sites

desenders

Sveiki, lai nebūtu jāceļ augšā jauns topiks, babakstīšu šito pašu mironi. Tātad, vēlos iegādāties IN ear austiņas līdz 20 ls.

 

Pagaidām skatos uz šīm -

www.usa.philips.com/c/headphones/sho1105bk_28/prd/en/

 

Iepriekš bija skullcandy riot, kvalitāte mani apmierināja, tā kā neko uber labu man nevajag.

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Sāc ar to, kā tu gribi lai viņas skan un kādam muzikas stilam.

Varu piedāvāt kādu no savām austiņām, kuras ir daudz labākas par tam philips. Piem. Hifiman RE0($60 jaunas), hisound pop($64), meelec a151($60). Pa letaku naudu ir ari pieejamas soundmagic e10. Visas austinas ir principa jaunas ar pilnu komplektaciju.

Bet ja gribi pirkt no neta, tad sony mh1-c tavā cenu kategorijā ir labākās. Pats sev sūtīju no amazon.co.uk.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

RHS

 

jampampiņ, pirms nākamreiz ver vaļā savu muti un sāc verbāli vemt, izlasi līdz galam kādu no aprakstiem par austiņām kuras rekomendē šeit citiem, nevis paskaties tikai uz zvaigznīšu skaitu.

 

Manā gadījumā (šajā pašā topikā) norādīju, ka skaņaas avots būs HTC DesireHD, un tu kā vienmēr sāki bļaustīties par SonyMH1C. Ja tu būtu skolā iemācījies lasīt, tad būtu izlasījis kādā no apskatiem vai tehn. specifikācijām, ka MH1 ar C beigās NEDER lielākajai daļai citu telefonu, izņemot kā tikai Sony. Arī tagad biedram Desender tu iesaki austiņas, kas, ja tiks izmantots cits mob. telefons (kas lielākajā gadījumā ir skaņas avots) nemaz nederēs. Principā tu iesaki mantu, kas ir saderīga tikai ar noteiktām ierīcēm.

Tāpēc gaili, nākmreiz izlasi visu aprakstu/tehnisko specifikāciju un tikai tad kaut ko iesaki.

 

Administrācija, vai šito alni nevar nobanot?, lai būtu puikam nākamreiz mācība.

Link to comment
Share on other sites

Pats esi jampampiņš- es runaju par sony mh1-c nevis sony ericsson mh1. Mh1-c skan ar dajebko, iznemot dumb nokias-S30/40. Ar tam tiesi strada vecas se mh1. Uz apple iericem iespejama pauzesana un pilnas funkcijas ar jebkuru andri.

Pasu vajag nobanot par tumsonibu.

 

Pag, Tev vinas ir un uz desire hd neskan?

Link to comment
Share on other sites

Paskaties attēlos , kaut vai head-fi.org, vai kuros teh portālos Tu skaties - Sony, būs tas Sony Ericcson, lai arī daudz kur raksta tikai Sony.

 

http://www.head-fi.org/products/sony-mh1c-black-livesound-hi-fi-stereo-in-ear-headphones-earphones-headsets-head-sets-earpieces-mobile-phone-repair-part-replacement

 

Jā, man viņas bija un uz Android, (ne Sony, bet HTC Desire HD kā biju norādījis) neskanēja, t.i., skanēja tā kā azerbaidžānu celtniekiem jaunceltnē klausoties radio MW viļņos. Kā skan, varēja saprast tikai nospiežot Stop pogu, bet tā, protams, nefiksējas, un klausīties nebija iespējams.

Veikalā arī pēc tam izskaidroja, ka ar C beigās derot praktiski tikai Sony.

 

Saimainīju.

Link to comment
Share on other sites

Ū, tāds adapteris būtu labs, bet es jau samainīju pret citām. Piemaksāju, bet patīk pat labāk kā Sony, tā ka nepārdzīvoju.

 

Lai gan vispārīgi runājot in-ear phone austiņas ir riktīgs sūds, jebkuras lielās , pat ne dārgais gals, bet piem. Philpis ausis, ir tik daudz reižu patīkamākas un basiem dzīvākas. Eh. Bet staigāt ar tiem ausu sildītājiem arī negribās. Gan jau kādreiz cilvēce ko izdomās, bet visticamāk ne manā laikā.



Bļā..scjašce, izskatās, ka veikals smagi krāpies (ievērtēt latviskoto modeļa nosaukumu un ražotāja birku)

 

2edobvo.jpg

Link to comment
Share on other sites

Šķiet ka tev bija veca versija ar sony ericsson logo? Tam kuram ir vienkārši rakstits sony ir jaunais standarts. Par jaunajam es ar runāju un iesaku.

Man tiesi nepatik lielas austinas- skana nav labaka par inear, bet ne tuvu nav tik ertas lietosana. Un basi iem ir lidzvertigi ar lielajam.

Link to comment
Share on other sites

Kurām lielajām par kurām mazajām?

 

Kāds skaņas avots un jaudas pakāpe?

Link to comment
Share on other sites

Es runaju pa austinam ka tadam. Nav tā ka visām lielajām ir lielāki basi- tiesi lielaka dala iem ir basigi. Tik vien dazam lielajam ir bijis basa daudzums virs videja. Bet jaatzist ka esmu dzirdejis tik kadas 15 lielas austinas.

Link to comment
Share on other sites

Nu skaidrs, ka mazajām austiņām būs daudz lielāka iespēja nodrošināt augstu skaņas spiedienu, jo tās gandrīz hermētiski noslēdz auss kanālu. Cita lieta, vai šis bass ir kvalitatīvs. Nez, es varbūt par maz esmu klausījies mazās austiņas, bet tembrālās precizitātes ziņā tām ar tādām lielajām ausīm, kā labi piedzītu HD650 būs grūti sacensties. Pieļauju, ka pie vainas ir mazajām austiņām (IEM) raksturīgais augstais traucējumu līmenis (īpaši BA) kritiskajā 1kHz apvidū un salīdzinoši piesardzīgais augšu atskaņojums.

 

Tiesa, IEM pašlaik strauji attīstās, kamēr lielajām dinamiskajām austiņām... Būšu bezkaunīgs un teikšu, ka kopš astoņdesmito gadu beigām pamatā nekas nav jūtami uzlabojies un lielākoties jaunie modeļi tikai vecos niķus iemaina pret citiem. Jā, diafragmas kļūst it kā plānākas un magnēti spēcīgāki, bet lielos vilcienos tas pats HD580/600/650 ir pasaules klases produkts. Redzēs, kur novedīs orto/izo-dinamiskās tehnoloģijas renensanse, jo tur arī ir problēmas.

Link to comment
Share on other sites

Nu hd650 vai hd600, kuras joprojam ir lieliskas neesmu dzirdejis. Labakais ko esmu dzirdejis ir HD25- skana tiesi tada kada patik- balanseta ar kartigiem basiem un bez griezigam augsam. Vienigi lietot vinas vairak ka 30min man ir nereali. Labam iem basi ir loti kvalitativi-dzili, bet kontroleti un skaidri. Piem. Senn IE80, Audio technica cks77/ckm500. Vel loti patika tf10.

Ieprieksminetas iem mierigi izliek labas lielas ausis- piem. tas pasas hd595, hm5, 668b.

Iem piedava tadu pasu dzidrumu, detalizaciju, skanu skatuvi ka ari vairak zemas frekvences un portativitati.

Nakotne planoju nopirkt kadu ciem( cosmic ears ir labas un samera makam draudzigas).

Link to comment
Share on other sites

Eh, arī es esmu domājis par CIEM, bet beigās nodomāju, ka man tāpat nav tik kvalitatīva pārnēsajama signāla avota. Plus vēl BA austiņām mēdz būt problēmas ar fāzu salāgošanu draiveriem.

 

P.S. Nupat savam TF10 uzliku Comply švammes uzgaļus, diena pret nakti. Vispār nejūtu, ka kaut kas būtu ausīs. Skaņa arī patīkama. Nezinu, cik daudzi to apzinās, bet pareiza IEM ielikšana var ļoti ietekmēt komfortu un skaņas kvalitāti. vienkārši tupa iespiežot to ausī izveidojas augsta spiediena kabata, kas izliec bungādiņu un arī austiņas diafragmu. Tāpēc arī rodas tas "mucas" efekts un diskomforts. Švammes sākotnēji neizolē vispār un pēc pāris sekundēm izplešoties sakļaujas ar dzirdes kanālu. Redzēs tik, cik ilgi izvilks.

Labots - RudeWolf
Link to comment
Share on other sites

Itka comply var lietot 3 mēnešus. Man vini naca lidzi Miles Davis Tribute. Man gan vini isti nepatik- gruti tirit un vienmer pirms ieliksanas jasaspiez. Man ar parastajiem uzgaliem nav nekadu problemu dabut fit.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...