Jump to content

Kuras austiņas labāk - AKG K328 un SkullCandy 50/50(2012)?


andza97
 Share

Recommended Posts

Sveiki

Man ir doma pirkt austiņas, esmu atradis diezgan daudzas, bet acīs iekritušas tieši AKG K328 un SkullCandy 50/50(2012) austiņas.

Man pašam ir HTC One V, ar Beats audio. Varbūt zinat un varat ieteikt kuras labākas vispār un kuras tieši būtu piemērotākas man. Varbūt ir kādas ko varat ieteikt ne tikai no manām piedāvātajām?

 

Paldies jau ieprikš!!!!

Labots - Mr.Līkrocis
Līks tēmas nosaukums
Link to comment
Share on other sites

iesaku iGrado

 

p.s.

- virsrakstu uzraksti tā, lai ir skaidrs par ko jautājums

- nesen tepat bija viens forums par ausīm

Link to comment
Share on other sites

Vislabakas butu sony mh1 austinas pa $22 no ebay- izcila skana pat ja maksastu $200. Tie akg un skullcandy daudz sudigakas.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Piekrītu @@uldiss rekomendētos iGrado. Par savu cenu izcilas un tepat pieejamas.

 

No ebay par $22 būs feiki. To gan nevajag. Vispār austiņas, it īpaši pazīstamu ražotāju populāri modeļi, iekš ebay nav prātīgi pirkt. Noteikti ne par $22. Brīnumi nenotiek, tur ir 99% feiks.

Link to comment
Share on other sites

Biedrs RHS varētu beigt visiem ieteikt feikus(vai vispār jebko), jo pats, sakot, ka ir tik pat labi kā original, acīmredzot, neko īpaši nesaprot.

Biedrs uzbāzās man iekš PM un klārēja, ka Sennheiser ie80, kas pirktas ebay par 47$, ir manta un viss pārējais (manis nopirktās ausis) ir sūds. Tā arī citu jēgu mūsu PM sarakstei nesaskatīju.

Labots - itanium
Link to comment
Share on other sites

Sony mh1 feiki neeksiste, tas ir nakusas no telefonu kastes. Nav rentabli letam austinam taisit feikus. Un mani ie80 feiki nav no ebay un skan identiski 100% originalajam ie8.

Pats varu piedavat dazas austinas nopirkt-

Piem ir soundmagic e10/30, kas ir daudz labakas par skullcandy. Varu pardot par 10ls, ja vajag. Vel ir ari meelec a151 pa 15ls utt.

Link to comment
Share on other sites

manuprat nav verts uz mazejam ausim teret vairak par latiem 30, jo ta pat sajuta klausoties nav ne tuvu ka normalam + vinas dzivojas pa kabatam, vads tiek pinkerets un plests un vairak maksat nav jegas, jo saplishanas/pazushanas gadijuma neatmaksajas. Tapec labak panem kko par latiem max20, ja gribi tiesham labu kvalitati un kad noplist, ja patika, tadas pashas jaunas, ja nepatik, tad pamegini kaut ko citu un miers, nav jegas uz kko tadu teret daudz laika un chakareties, ja ir pietiekoshi daudz iespeju pasham izmeginat vairakus variantus un noperkot tas ne pashas labakas, par to var neuztraukties, ta pat pienaks bridis, kad naksies mainit. Ar ausu tamponiem ir kaa ar matiem, nekas, ka skibi nogriezts, ataugs.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

No philips labakas ir she3590 pa 6-8ls.

Bet sony mh1 ir tapatas krietni labakas- var ari pirkt no anglu amazona. Var atvert head-fi.org un sameklet viedoklus par mh1. No ebaya pirktas ar ir originalas- dazi jau sanemusi.

 

To witamin- tiesi manuprat lielas ausis lidz kadiem $300 nav jegas pirkt, jo vinas skan tik drusku labak neka iem, bet nav ne tuvu tik ertas lietosana . Vot talak gan ir jega pirkt superdargas ausis majas lietosanai.

Un ja kas labi iemi kalpos vairakus gadus, un daudzam ir mainamie kabeli, kas maksa sakot ar 15ls.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

IEM vadi ātri vien nobeidzās un atstiepjās. Nopirku pa 100$ iem, novilka 4 mēnešus+ 2 mēnešus pēc pārlodēšanas. Mikrofons pirmajās nedēļās atteicās. Nopirku pa 80 Sennheiser HD380Pro, gadu iet. Ērti protams nav, it īpaši, ja gribās ņemt kabatā līdzi ausu pastiprinātāju.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā, ja mikrafons un sliktāka kvalitāte kabelim, tad pat dārgas austiņas ātri nobeigsies. Paziņām atsevišķas austiņas jau pari gadam strādā lietojot ikdienā.

Link to comment
Share on other sites

Nopirku pa 80 Sennheiser HD380Pro, gadu iet. Ērti protams nav, it īpaši, ja gribās ņemt kabatā līdzi ausu pastiprinātāju.

 

kas tam modelim nav ērti? gabarīti?

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12
šīs arī ļoti labas par neadekvātu cenu, pamatīgs bass un var arī dzirdēt visu pārējo - sony mdr-xb500

 

Sūds es teiktu nekas vairāk tās xb-500. Tur ir tikai pārspīlēti uzbāzīgs bass, kas nomāc visu pārējo. Varbūt dizains vēl ir ok, bet ne skaņas ieguvums pa tiem ls.

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

to RHS - muļķības, rekur labas austiņas par 120Ls (LV veikalos) http://www.amazon.com/Beyerdynamic-770-PRO-80-ohms/dp/B0016MNAAI viss ko vajag tiešām kārtīgam mūzikas baudītājam, un ne tuvu nav vajadzīgs tērēt vairāk par 300$. mic kopā ar ausīm ir vienk feils, ja neskaita geimeru ausis. Es vienk nesaprotu kāda jēga tērēt lielu naudu uz tamponiem, kuri tā pat izjuks, vai tērēt naudu uz kaut kādiem maināmiem vadiem un čakarēties, ja tā pat tiek klausīts no telefona, kas skan nekā, un, ja visi tie maināmie vadi un pārējā laža tikai sarežģī visu procesu un beigās tā pat nojūk tik pat ātri, vai, ja pat noturas divreiz ilgāk, tad jebkurā gadījumā nav tās naudas vērts, jo Tu maksā 3 reizes vairāk, lai tādas iegādātos.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Vienmēr prātā ir jāpatur price/performace ratio , par kuru pa lielam WitaminC runā.

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Man pasam ir gan lielas gan mazas kuras ir vienas no labakajam price/perfomance lidz $300, un lielas lietoju tik 2% no muzikas klausisanas laika. Iem skan 98% no lielajam, bet ir 500% ertakas lietosana. Un nav nekada pinkeresanas.

Pats tikko pasutiju sony mh1 no anglu amazona par £16. Izsutija jau pec 2h.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

WitaminC, tāpēc, ka ir čūmojs, kas ērti nēsājas apkārt. Un var just atšķirību. Spēcīgu.

Nav jau tā, ka tiek klausīti empētrīs.

Link to comment
Share on other sites

Nez, mani māc pamatīgas šaubas par to, vai staigājot kaut kur apkārt ir nepieciešama baisā detalizācija. Tāpat mikrodetaļas noēdīs, ja ne ārējie trokšņi, tad noteikti skaņas, kas tiek novadītas pa skeletu liekot kājas pie zemes. Un valkāt lielos Beyerus staigājot pa āru... Man pašam personīgi derdzās Beyeru skaņa, bet ok- katram savs. Jautājums, kur tu to ietaisi liksi? Nēsāsi līdzi pelican keisu? Ir tak n-reizes labāks variants par to pašu cenu- Senn HD25-II. Laba izolācija, tērauda vadi (maināmi) un neizskatīsies, ka uz ausīm nēsā kokosriekstu čaulas.

 

Autoram iesaku drīzāk Vsonic GR02. Es pats drīzumā domāju no savām HD25-II atvadīties par labu IEM, ja kādam ir interese 60LVL diapazonā, tad PM.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...