Jump to content

Acer Aspire ONE 725


čaks
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Tā kā tuvojas bakalaura darba izstrāde/rakstīšana, sāku domāt par portatīvo datoru vārda tiešā nozīmē - viegli pārnēsājamu.

Manu uzmanību piesaistīja šis Acer Aspire ONE 725.

Tātad viņš man vajadzīgs klejošanai interneta plašumos, MS Office, MATLAB, iespējams, arī kam citam. Vislielākās bažas ir tieši par MATLAB, jo nevēlētos, lai pēc koda palaišanas kompītis sastingst un procesors sāk kūpēt. Ar fotogrāfijām vai 3d objektiem nespēlējos, spēles nespēlēju.

Vēlos jūsu viedokli par šo ierīci. Palasoties apskatu, liekas, ka nekas labs nav sagaidāms, bet tur gan ir mazliet vecāks procesors. Varbūt kāds ir darbojies ar tieši šādu?

Paldies!

Labots - čaks
Link to comment
Share on other sites

Bija iespēja paspaidīt tādu ar atomu 2600. Ar to arī pietika.

2010 ofiss uz šāda instalējās pusstundu. Riktīga bremze.

Link to comment
Share on other sites

Un 2600. atoms skaitās labāks par AMD C-60. Skaidrs, nekāda aršana nebūs.

Bet uz ko citu man skatīties? Pašam lētākajam galam visiem ir Celeron, pret kuru pat man ir alerģija. Tad seko Packard Bell ar Pentium B980, bet laikam labāks variants būtu Asus X55C vai Samsung 300E5X. Hmm...

Labots - čaks
Link to comment
Share on other sites

Kekša dotais Acer izskatās tīri tā neko, vienīgi mazliet biedē gan zīmols, gan īsais garantijas termiņš, kā arī diskdziņa trūkums, kurš tomēr reizēm noder.

lawful, tajā samsungā mani vienīgi biedē jaudīgā videokarte, kas noteikti patērē vairāk elektroenerģijas un arī izdala siltumu. Nav tā, ka šams dikti karst? Pārējais tiešām izskatās ļoti labi.

Link to comment
Share on other sites

Jāsaprot, ka šādam Aspire One ir vājš procesors, bet tas nenozīmē, ka šis dators neder pamatuzdevumiem - weba pārlūkošanai, darbam ar dokumentiem, vienkāršākiem video un mūzikai. Lietoju vecu Aspire One kadu laiku un man patika. Nevajag šajā datorā instalēt Office 2010, pietiek ar optimizēto/kompaktu Office 2003 ar Compatibility pack. Tāpat es uzliktu Windows XP Windows 7 vietā.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Izgaisa. Man jau nav grūti staipīt apkārt liekus pāris kg. Tas tāpat netiktu darīts katru dienu. Bet ar lēndarbību gan nespētu sadzīvot, taču kompaktam un jaudīgam līdzekļu trūkst.

Link to comment
Share on other sites

Autor!!! Lūdzu linkus neaizstāj ar vārdiem šis vai vēl vienu .Jo nepatīkami klikšināt un skatīties uz ko nezināmu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...