Jump to content

ASUS K53E-SX2128V vs ACER AS5749


raitispaitis
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

 

Nopirku ASUS K53E-SX2128V http://www.rdveikals...ais-dators.html

 

Bet jau pirmajā dienā līdz ko 'iemieg' tā nevar dabūt pie dzīvības, tikai izslēdzot un atkal ieslēdzot. Ka arī pa retam viss uzkarās ar dīcošu skaņu - uz peli un tastatūru nereaģē un tikai ieslēgt/izslēgt atgriež pie dzīvības.

 

Izvēle?: Varu gan nest uz garantiju vai vispār no pirkuma atteikties (internetveikalu 14 dienu likums) un ņemt citu portatīvo. Turpat ir ACER AS5749 http://www.rdveikals...ais-dators.html , kas ir nedaudz dārgaks.

 

Dators: Ikdienas lietošanai. Vienīgā spēle ir FIFA ar ko paniekojos. Svarīgi, lai tur baterija un dažus gadus kalpo godam.

 

Ja ir kādi ieteikumi būšu pateicīgs.

Labots - raitispaitis
Link to comment
Share on other sites

Asus kompjiem ar Asus softu "bonusā" pēc noklusējuma ir tāda štelle:ja kompis nav pieslēgts 220v tīklam(darbojas ar aķīti),tad pēc samērā īsa brīža tas iemieg-to var pamodināt ar peles kustību jeb taustiņa nospiešanu.tomēr pēc mazliet ilgāka laika tas jau hibernējas-atmodināt var tikai ar ieslēgšanas (power) pogas īsu piespiešanu.šos uzstādījumus var mainīt pie Power Options (Start>Control Panel>(System and Security)>Power Options)..

Link to comment
Share on other sites

raitispaitis

Ok paldies, šo vēl paskatīšos. Bet tas neatrisinās jautājumu, kad vienkārši verot piem. kādu interneta adresi vaļā (t.i. situācijās, kad nav laika kompim iemigt) kompis uzkarās un rada dūcošu skaņu un tad gan neko citu nevar padarīt, kā off/on. Domāju problēma nav liela, bet varbūt tomēr ir vērts no tā vispār atteikties un paņemt to Acer.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...