Jump to content

Portatīvais dators 400Ls vērtībā


sigi
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Ļoti sen neesmu interesējies par portatīvajiem, tādēļ sāku to palēnām. Nolēmu pajautāt ekspertu viedokli. Mans budžets portatīvajam ir 400Ls. Cik saprotu man sanāk Dell inspirion, Accer vai Asus (pārējos laikam nav vērts izskatīt, izņemot varbūt HP, bet man vini liekas smagi utt.).

 

Daoru skatos ar standarta abola ekrāna izmēru (laikam kādas 15" bija) un klaviatūra patīk, kur starp pogām ir atstarpe (arī abola un sony vaio klaviatūra). Cik saprotu, tad standartā viniem nāk i3 procesors un 4GB RAM.Atmiņas gan svārstās no 500GN līdz 1TB.

 

Neesmu students, bet, datoru izvēlos, it kā būtu, tas ir, notebookam jābūt: vieglam, ar labu izskatu, bet tai pat laikā jaudīgam utt. Spēles nespēlēju uz portatīvā, bet bieži ir atvērtas ļoti daudz dažādas programmas vienlaicīgi, tādēļ tam ir jābūt jaudīgam. Tāpat ar labu interneta atbalstu, jo bieži klausos interneta radio, kamēr sēžu daudz un dažādas interneta lapās.

 

Liels paldies jau iepriekš!

 

Man šobrīd ir DELL inspirion 6400.. tas ir kalpojis godam.. vājās vietas: lūztoša batereja un videokarte nobrūk pēc ilgāka laika. Dators man tiešām ir kalpojis godam.. tikai tas ir tāds pasmags un, cik saprotu, domāts vairāk mājas lietošanai. Latitude vairāk ir biznesa klases, līdz ar to dārgāka, bet ērtāka pārnēsāšanai. Tā ir mana līdzšinējā pieredze ar portatīvajiem..

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Tev Lenovo nepatīk?

Link to comment
Share on other sites

Tam Samsungam kaut kas nav ar procesoru.. nezinu, kas, bet man liekas, ka sūdīgs :D Cik saprotu, tad uz Samsungiem un Lenovo utt., skatīties pat neiesaka.. lai gan, varbūt tagad jau viss ir mainījies.. šķiet lieākais vinu mīnuss bija lielā karšana, kas rada citas komplikācijas..

 

Labiitis, šis nav labāks?.. cena gandrīz tā pati..ok, procesors tāds pats, bet tas tomēr ir DELL http://capital.lv/Pr..._6-cell_DOS_RUS

Labots - sigi
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Lenovo Idea padi nav labi, tas tiesa! Savukārt thinkpad un x sērija, lūk tie ir zvēri! Par samsungu... laikam jau varu piekrist.

 

Cik saprotu, tad uz Samsungiem un Lenovo utt., skatīties pat neiesaka.. lai gan, varbūt tagad jau viss ir mainījies..
Link to comment
Share on other sites

Šis man liekas ļoti labs par to cenu, vienīgi bail par to ASUS.. vairāk bail par divām lietām- nesakarīgs trausls korpuss, un pārkaršana (trokšņa līmeni no dzesētāja vēl neesmu notestējis).

http://www.1a.lv/dat...ge_i5/12745780/ Labās lietas, ka par to summu ir i5 procesors un 6GB operatīvā. Vai kāds var šo modeli pakomentēt vairāk? (daudzi laikam vienkārši ignorē šādus postus ar lūgumu palīdzēt izvēlēties portatīvo, jo tādi uzrodas katru dienu :) )

 

Es pats pastiprināti metu acis uz šo:

http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/dell_inspiron_n5520/14729979/

 

Ko Jūs sakat? Pasmags jau ir, jo Inspirion sērija ir mājas variants. Bet procesors ir i5 + tas ir DELL :) Ok, korpus inspirionam nav no labākajiem..

Link to comment
Share on other sites

Ok, ja mana izpēte nemelo, tad šim asusam prasītos labāka ekrāna kvalitāte (savā klāsē tā laikam ir laba vai tuvu labai) un skaņa esot stipri jāuzlabo.. Vai tiešām DELL inspirions ir liekams vienā maisā ar šo ASUSu?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...