Jump to content

Auto magnetola


Lampards
 Share

Recommended Posts

Būs atbilstoši cenai

Kādu laiku atpakaļ mašīnā kā pagaidu variants bija ielikts kkāds no šiem lētākajiem pioneer modeļiem.. Atbrauca viens pensionārs, vajadzēja šamam jaunu radioaparātu,devu prom.nepatika tas,ka visa vadība uz to vidējo ripuli....,kamēr ieskaidroja kam domāts tas usd caurums.. nu tas tā :D

 

Nu skanēt jau skanēs,.. ieteiktu piemest vel nedaudz un paņemt kādu lietotu, labāku no tā paša pioneer.

 

P.S kas vecajai magnetolai vainas?

Link to comment
Share on other sites

man ir no šitās sērijas. Neesmu nekās audiofils un mani apmierina un manuprāt skan labi.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nekādas vainas, to naudiņu šie aparāti atstrādā ļoti labi. Vienīgi MAN ir aizspriedumi pret USB portu, kas ir uz paneļa un tanī iesprausts USB puļķis torčī lielu gabalu no paneļa un ir pastāvīgs risks nejauš sabojāt labākajā gadījumā pašu puļķi, sliktākajā maģa USB kontaktus. Tapēc pats izmantoju maģi, kam USB ports ir pakaļĀ un ar pagarinājumu aizvadīts līdz cimdu nodalījumam. Bet nu tā ir cita cenu kategorija.

Risinājums ir maģis ar SD karšu slotu, daudz ērtāk no lietošanas viedokļa mašīnā. Šķiet ka Pionierim bija tādas pat cenu kategorijas aparāti ar šāda veida risinājumu.

P.S. Ā, pagūgļoju un izskatās ka modeļi ir, bet nu tie tomēr ir gan dārgāki...

Labots - Konstatators
Link to comment
Share on other sites

Draugam mašīnā šitāds ir, ja pareizi atceros http://veicis.lv/?nod_id=115104&pid=277000

Bet bez CD, līdz šim ir izticis ar flešu un radio, dikti apmierināts jau šamais, kalpo labi aparāts.

 

Šis kā reiz būtu, lai neaizķertu un nenolauztu flesu, maziņš un netraucē http://www.1a.lv/datortehnika/USB_Flash_atminas_kartes/kingston_8gb_datatraveler_micro_black/12746475/

Link to comment
Share on other sites

Redzēs,ja tiešām tas flešs baigi traucēs,būs jaiepērk tas mazais,bet nu liekas ka baigi netraucēs 

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

Kādreiz man bija Pioneer KEH-P7800R - vot tas bija kvalitatīvs produkts. Radio advancēta searčošana, 3 joslu parametrisks ekvalaizers ar maināmām frekvencēm un joslu platumiem, interfeiss pārdomāts līdz sīkumiem lai ir ērti lietot.

 

Tagad paziņa nesen ielika Pioneer DEH-6400BT. Radio čakarīgi searčot un slēgt stacijas, ekvalaizers 3 joslu nemaināms štrunts, interfeiss pilnīgā pakaļā. Piemēram MUTE iespēja ir atrodama tikai menu 3 līmeņu dziļumā, bet ne uz vienas pogas nav ne spiežot, ne paturot! PAUSE laikam nav vispār. Bluetooth streamošana arī - ok, dziesmu tagad telefonā saiet daudz, bet kāda no tā jēga, ja visi simti failu ir vienā garā plejlistē? Un tas hlams nemaz nav lētākā gala maģis! Modernie idioti programmētāji pat elementāras pamata lietas vairs nejēdz uztaisīt! Progress, Jauki...

Labots - Inspektors Caps
Link to comment
Share on other sites

Vai tad tā ir magnetola??? Tas tak CD resīvers.

Link to comment
Share on other sites

Ja mašīnā būs  maģis un ~4-6 spīkeri, būs ok. tiklīdz slēgsi klāt pastūzi ar subi, pras;isies subja regulācija, kuras šim maģim nav. bet vispār skan tīri ok šis aparāts.

 

 

 

Vienīgi MAN ir aizspriedumi pret USB portu, kas ir uz paneļa un tanī iesprausts USB puļķis torčī lielu gabalu no paneļa un ir pastāvīgs risks nejauš sabojāt labākajā gadījumā pašu puļķi, sliktākajā maģa USB kontaktus.

 

 

http://www.tera.lv/datortehnika/usb_flash_atminas/kingston&good=1TER347652

Problēmu nesaskatu. Sorry, nepamanīju ka jau iepostots.

 

 

 

Vai tad tā ir magnetola??? Tas tak CD resīvers

 

 

 

Tev nav po? 

Labots - Exiic
Link to comment
Share on other sites

Exiic,

 

tev automašīna ir? Tad tev po, ja es to par traktoru saukšu visu laiku? Magnetola ir konkrēta aparāta apzīmējums - radio un magnetofons vienā korpusā, ieskaitot skaļruņus. Radiola ir radio un vinila atskaņotāja apvienojums, ar iebūvētiem skaļruņiem. Ar zināmu piespiešanos mūsdienu produktus varētu saukt par CD resīveriem. Ja plašajā Krievijā joprojām visu sauc par Автомагнитола, tas nenozīmē ka mums tā jādara. Es, starp citu, nekad neesmu redzējis automagnetolu - tātad ierīci, kur vienā korpusā ir radio, kasešnieks, pastiprinātājs un korpusā vēl arī skaļruņi.

Labots - Tornis
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Komisār Cap

Jā, no softiski tehnisko iespēju punkta raugoties vecie Pionieri bija kvalitatīvi un visai komplicēti izstrādājumi. Tāpat kā vecās biezā gala Alpines ar visām laika aizturēm u.t.t. Bet nu šim un tam līdzīgiem Pionieriem bija lielas problēmas ar priekšējā paneļa spēju turēties pretim dabiskajam nolietojumam. Spaidāmās gumijaspogas skaļumam, dziesmu pārslēgšanai/tīšanai un 1-6 priekš radiopresetiem juka ārā vienkārši briesmīgi. Bija man līdzīgas klases tam tavam Keh, tik jau ar CD un nevis spaidāmu, bet grozāmu skaļumpogu, nu vismaz tā turējās, next/previous un radio preseti bija lupatu lēveros pat pie saudzīgas lietošanas...

Link to comment
Share on other sites

Volodja Zavituškins

Es visu laiku skatos uz kādu auto atskaņotāju - varbūt pie reizes man kāds kaut ko var ieteikt.

 

Patlaban iekšā stāv oriģinālais (vienkāršs kā cirvis un ļoti apmierina), bet dikti alkstu pēc iespējas pievienot kaut ko caur USB vai AUX ieejas. Manis pēc pat diski varētu arī nebūt (radio gan reizēm paklausos). Bet viena no galvenajām prasībām - lai tas nav kaut kāds zili sarkanos neonos izgaismots plastmasas sūds - bez liekiem vipendroniem un podziņām. Baigi nevilina arī doma katru reizi ņemt nost panelīti un katru reizi iekāpjot auto likt atpakaļ. Vai ir kaut kur tirgū kas tamlīdzīgs pieejams? Vai arī viss piedāvājums sastāv no tās atejas?

Link to comment
Share on other sites

ja pietiek ar aux,tad var mēģināt atrast kaut ko no becker vai konservatīvākajiem blaupunkt izstrādājumiem.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Voloģa

A tu aizmirsi pieminēt tādu sīkumu kā naudiņas... :mrgreen:

Konservatīvākais, ko var atrast, kas iederas standarta autiņu panelī ir Becker. Bet jauns Becker nav lēts. :) Lietoti kā mums vēsta ss.lv arī iet ap 70 un uz augšu. Tā viš i'. Bet nu manta tā protams ir, skan arī ļoti labi. A gerļandu un sudraba paneļu faniem to tāpat nesaprast... :D

960.jpg


Blaupunkt reti kurš izskatās nu kaut puslīdz pieņemami, un arī tad tikai no dārgā gala. Pārējie vizuāli ir pilnīgs otstojs un ateja, totālāko Taiwaņ mēslu līmenī...

Tipisks BP veeee

acapulco_mp52.jpg

Link to comment
Share on other sites

Volodja Zavituškins

@@Konstatators,

 

Es saprotu, ka par 50 latiem to nopirkt nevar (lai gan es labprāt to nopirktu par 50 latiem).

Par lietotu eksemplāru nevilcinoties varētu atdot 70 latus, ja vien tas apmierinātu visas manas vēlmes - proti, cenu griesti ir tādi plūstoši. Lai gan šie Becker ir ideāli paskata ziņā, šķiet, ir tā pati problēma - ne AUX, ne USB. Vai arī ir kaut kādi modeļi ar ko tamlīdzīgu?

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Voloģa

Neesi slinks, manu brāl un pagooglē. Viss atkarājas no tā cik tāds Beckers ir vecs. Pats redzi un saproti, ka ražošanas gadu pēc dizaina šitiem grūši noteikt :D Nezinu, es teiksim modelim Indianapolis 7950 uzgāju manuāli, kur norādīts, ka AUX realizējas, tikai pie noteikuma, ka nav CD changeris (pieļauju ka citiem tāpat). Ar to es saprotu, ka AUX štepselējas aizmugurē kaut kādā nebūt veidā, bet izdarāms ir. Tā vienkārši AUX ieeju priekšējā panelī gan šādas klases aparātā neatrast, kā tu varbūt domā.

Stipri svaigajiem jau ir Bluetooth, Ipod atbalsts un SD karšu sloti aiz priekšas paneļa, tie ir labi aprīkoti aparāti. Ir arī navigācija, ar to šie aparāti ir slaveni (vai visiem ir, nemāku apgalvot). Viss atkarīgs no konkrētā modeļa.

P.S. Jap, teiksim modelim Traffic Pro kas ir iekš ss.lv pa 70 rubļiem, viņam (un citiem arī) aux realizējas aizmugurē uz attiecīgajiem trim kontaktiem. Bišķi jebators ar vadiem pie instalācijas, bet visu izdarot korekti tu dabon savu AUXu bardačokā un nekas no priekšas paneļa netorčī ārā. Kur problēma? :)

Info no lapas mybecker.com kur ir visu modeļu arhīvs ar manuāļiem.

Labots - Konstatators
Link to comment
Share on other sites

Volodja Zavituškins

Es jau tagad aktīvi gūglēju, skatos. Papētīšu un tad jau redzēs.

Changer izejas pārtaisīšana par AUX ir diezgan populārs paņēmiens visvisādiem modeļiem/ražotājiem. Bet jā, tādā gadījumā tas ir jāiznes kaut kur uz paneļa vai cimdu nodalījumā.

 

Lai nu kā - paldies par pavedienu! 

Link to comment
Share on other sites

smukāk izskatās korekti uztaisīta ligzda kaut kur (mani 5 centi)

Link to comment
Share on other sites

Volodja Zavituškins

Rokoties vēl uzgāju kaut kādu tādu brīnumu - http://webshop.caliber.nl/products/view/details/rmd046.html

 

Pilnīgs lētucis, šķiet, bet pa to cenu (līdz Latvijai var dabūt par 40 lvl) varbūt nav arī slikts variants. Askētisks, neuzbāzīgs dizains.

Kāds kaut ko ir dzirdējis par Caliber kā tādu? Varbūt ir vērts noriskēt?

Link to comment
Share on other sites

par akustiku ir dzirdēts - maģiem gan nē.es jau teiktu ka skanēs droši tādā pašā līmenī ka viss lētais gals.ja tas apmierina,tad pērc tik nost.

p.s. ja pietiek ar aux - vēl ir nakamichi :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nu zini, tur tik vien ir kā ieejas un sloti, no funkcionāla aparāta ar kaut cik novorotiem tur nav nekā. :mrgreen:

Ir dzirdēts kaut kas par Caliber skaļruņiem, it kā neesot ne vainas, kaut kādi pastūži ar laikam ir, bet nu tas maģis tomēr izskatās diezgan nožēlojami. Bet kā jau vienmēr, protams un atkal - ja mašīnā galvenais ir pašas primitīvākās funkcijas un kaut kāds grabeklis fonam uz švakiem skaļruņiem, tad varbūt pat pašā laikā. Sūdīgus skaļruņus un draņķa instalāciju top klases beckers vai Alpine tāpat par labiem nepataisīs :D

+ Vēl ja negribi paneli raustīt nost, tad it sevišķi. Šitādu žēl nebūs, a ja izcels 100+latīgu aparātu, būs abidna...

 

Link to comment
Share on other sites

Volodja Zavituškins

Man jau arī disku esamība, kā jau rakstīju, tāda ļoti sekundāra.

 

Maģis varbūt neizskatās pārāk labi un uz gada dizaina balvu nepretendē, bet ja es vēl reizi apskatos uz zili/zaļi/sarkani/sudraboto Pioneer etc. lētuču pronogrāfiju, tad nav īpaši ilgi jādomā, kuru ņemt. It sevišķi, ja cena vienāda.

Un jā, maģis jau pildītu tāda fona grabekļa lomu - nav man tur hi-fi skaļruņi ar zelta vadiem, bet tajā pat laikā kaut kādas tādas šausmas, ko piedāvā FM modulators es dzirdēt negribu. Labāk klusumā sēžu/klausos vienu disku 10 reizes.

 

 
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nu neko dižu tiešām negaidi, šitie 45Ls entry Pionieri, atļaušos apgalvot, tomēr skanētu labāk, bet nu te tu dabon neuzkrītošu dizainu (ja atskaita pretīgo pāris simbolu sarkano displeju) un čupu ar ieejām un slotiem. Nu un par FM puļķi sliktāk skanēt nu viņš nevar nekādies. :)

Link to comment
Share on other sites

Volodja Zavituškins

hm, vēl rokoties uzgāju tādu Kienzle MCR-1014M.

dizains arī nav no tiem ļaunākajiem - bez liekiem bling-bling, bet kā neliels pluss - ir tomēr kaut kādas atsauksmes kaut tajā pašā Amazon.

 

bet šajos platuma grādos kāds kaut ko spēj stāstīt par tādu Kienzle?

Link to comment
Share on other sites

a kas par auto īsti? mosh ir iespējams orģinālo maģi uzlabot ar aux

Link to comment
Share on other sites

Volodja Zavituškins

Opelis. Radio modelis ir DELCO CDR 500.

 

Cik saprotu, tad AUX IN var panākt tikai visu pasākumu ielodējot iekš mikroshēmas. T.i., nav tur kaut kāda CD mainītāja, kuram pieslēgties. Te poļi dalās - http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1687607.html

Bet nu, pats tur neņemšos lodēt tādus smalkumus, bet kaut kādā servisā jau tāpat deviņas ādas noplēsīs, šķiet (protams, ja te pēkšņi ir kāds, kas to grib darīt un var garantēt arī kaut kādu iznākumu - welcome).

Link to comment
Share on other sites

Vīri,man ir velviens jautājums.

Saistīts ar radio,problēma tāda,ka iekāpjot mašinā ieslēdzot radio ķer visas stacijas un viss ir ideāli,bet pabraucot dažus metrus uz priekšu neķer pilnīgi neko,un tā ir gan laukos gan pilsēta. Gribēju zināt vai vaina varētu būt pašā maģītī?

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...
Ansis123

Ja es pērku savām auto magnetolu, kā varu zināt vai tas derēs iekšā tieši manam auto? 

Link to comment
Share on other sites

Ja ir kāds no standarta izmēriem 1DIN vai 2DIN, tad visam vajadzētu derēt.

Ja ir kāds oriģinālā, integrēta panelī, tad, iespējams, līdzēs kāds pārejas rāmītis vai tml.

 

Būtu jau bijis labi, ka būtu minējis auto.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

raivix95
pirms 3 stundām , ju teica:

Būtu jau bijis labi, ka būtu minējis auto.

Audi 80 ar gāzi, protams. Vaitad kāds no boota brauc ar kaut ko citu?

Link to comment
Share on other sites

Iesacejs69
45 minutes ago, ju said:

Man ir divi Renault ar gāzi ...

nu jaa, taadus auto sajaat nav zheel. uzliek to smirdekli, nojaaj pavisam un nodod Tolmet..

Labots - Iesacejs69
  • Haha 1
  • Slikti! 2
Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , Iesacejs69 teica:

nu jaa, taadus auto sajaat nav zheel. uzliek to smirdekli, nojaaj pavisam un nodod Tolmet..

nesāc karu ķīselis- benzīns- benzīns/gāze

Link to comment
Share on other sites

Iesacejs69
2 minutes ago, Murlo said:

nesāc karu ķīselis- benzīns- benzīns/gāze

nav nekads karsh. es iz tehniskaas puses situaaciju zinu.

bet jaa, lielaakajai daljai tas viss par sarezgjiitu, dieskusiju saakt toch nav veerts.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...