Jump to content

Tumbas un sabūfers mājai.


stx
 Share

Recommended Posts

Tie paši 16 omīgie arī ir orģinālie, tā vismaz man paskaidroja RRR veikalā. Nu katrā gadījumā ar 8 omiem tādi nekad nav bijuši ražošanā. Es gan ar to kokteili nesaprotu, kā var likt vienā podā 8 omus ar 16, bet laikam jau RRR konstruktori tā ir izrēķinājuši vai arī nav bijis nekas cits ar ko tos caurumus aizbāzt. Lai nu būtu kā būdams - skanējums mani ļoti apmierina.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Konstatators

    10

  • Partyman

    19

  • alusbundza

    22

  • stx

    30

Top Posters In This Topic

Posted Images

Es gan ar to kokteili nesaprotu kā var likt vienā podā 8 omus ar 16, bet laikam jau RRR konstruktori tā ir izrēķinājuši vai arī nav bijis nekas cits ar ko tos caurumus aizbāzt

 

tu pats saproti, ko tu nesaproti ????

Link to comment
Share on other sites

nu bet tu jau kautko te putrojies par kkaadiem 8 , 16 omiem, un podiem. es piem nesapratu nevienu vaardu, ko biji tur uzrakstiijis, un ar kaadu domu. tpc arii prasu, vai pats saproti, par ko runaa maz ???

Link to comment
Share on other sites

Doma bija par to, vai var vienā tumbā likt skaļruņus ar dažādām pretestībām?  Ja neuzķēri domu, varbūt, ir vērts iet uz kādiem latviešu valodas kursiem.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

stx

Es ceru nu... tu tač saproti, ka signāls, kas pienāk tumbelei pa taisno vis neiet uz skaļruņiem. Varbūt izņemot zemo galu (kā kuram laikam), uz vidiem un auKšām tas iet caur filtru, šis tas tiek nogriezts, šis tas mainās... Domu uzķer?

Link to comment
Share on other sites

Skaidra bilde! Līdz šim vairāk darīšanas ir bijis ar auto audio, nevis mājas. Šodien tik tāda nostaļģija pārņēma - no gigantiskās RRR rūpnīcas tik tāds 5 m2 veikaliņš vien palicis un maza testa istabiņa ar produkcijas paraugiem. Nu skarbi gan.

Link to comment
Share on other sites

Ja neuzķēri domu, varbūt, ir vērts iet uz

 

pirms kaadu suutiit uz kursiem, pasham dereetu iemaaciities komatus salikt

pa teemu --- pasham saprashanas nav, bet vari ar sarkasmu braukt augumaa RRR inzhenieru [ kaadi nu ir. bija ]  domu lidojumam --- kaada velna peec  tad veel nostaljgjija par izputeejusho ruupniicu ??????? viss vienaas pretrunaas, un veel besies, ka atrodas kaads cilveeks kas nesaprot, par ko tu runaa....tieshaam skarbi

Labots - kevins
Link to comment
Share on other sites

Guest biivers
man patīk kā skan tās RRR tumbas

 

 

Protams, no 412 moskviča iekāpjot 80desmito gadu opelī - arī liksies ka tas ir autobūves šedevrs  :)

 

autor - cik kopā izmaksāja viss tas prieks?

Labots - biivers
Link to comment
Share on other sites

Kevin - pārstāj ēst tās zaļās sēnes, var jau just, ka esi pārķēris!

 

Biiver - pēc tik izcila salīdzinājuma pat pūču astēm vajadzētu sāk ziedēt, nopietni! Gribētu uzzināt kādu tad pats sistēmu esi nokomplektējis ar Hi end Bose vai Bang & Olufsen komponentēm, vai kaut ko no futūristiskās prototipu sērijas?

Man ir pilnīgi PO ko Jūs domājat par manu izvēli! Mani apmierina izvēlētās lietas un nekam citam nav nozīmes.

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

Ko es tādu pateicu? :o Man liekas ka mans salīdzinājums bija kā reiz vietā, lai arī Tev pašam liktu saprast, ka nākotnē būs uz ko tiekties un ka tas kas ir tagad, tas vēl nav nekas salīdzinot ar to, ka būs.

 

Bose, high end? Labi vismaz ka ar humora izjūtu Tev viss ir kārtībā. Pie salīdzinājumiem gan jāpiestrādā. 

btw, tu mazliet pārķēri gan manu teikto, gan arī kevina jautājumu, tapēc necepies.

 

edit: Pašam man ir divi pāri ar Focal Grande Utopia EM, kas pieslēgti pie pārīša Mcintosh MC2KW.

Labots - biivers
Link to comment
Share on other sites

nu ko te brinities...es jau sen rakstiju,ka personigi uz mani s90 atstaj loti depresivu iespaidu...ari temas autoram ieteicu tureties no rrr razhojumiem talak,bet vins mani neklausija un luk rezultats...maniakala depresija :)

Link to comment
Share on other sites

Es taču saprotu, ka man ir kur tiekties un arī to. ka RRR nekas dižs nav, bet šobrīd man ar to pietiek. Protams, ka laika gaitā viss tiks pilnveidots, bet šobrīd mani tas apmierina, jo ir svarīgākas lietas, kur naudu izlietot. Tā, ka neņemat neviens ļaunā! Apniks viss šis un būs lieka nauda, protams, ka tiks skatīts kas daudz labāks!

 

P.s. RRR ir pētījumi, ka SM 300 neizraisa maniakālu depresiju! :)

Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam
pirms kaadu suutiit uz kursiem, pasham dereetu iemaaciities komatus salikt pa teemu --- pasham saprashanas nav

 

"pa teemu, pa teemu" - PAR tĒmu, mīļais draugs. Pa - var sadot tikai pa muti tādiem kā Tev, jo tagad pats izgāzies kā veca sēta!

Tas, ka esi specs audio elektronikā neuztrauc nevienu pašu, bet, kurā gadsimtā dzīvo, ja nejēdz rakstīt normāli, ar garumzīmēm, mīkstinājumzīmēm un pats komatus salikt? Translits, translits...tūīt visi brēks, man pie vienas vietas tas translits, ja ir iespējams (un ir, tikai ned..s, ka nav) rakstīt pareizi latviešu valodā, tad arī dari tā, nevis jāj prātu te citiem ar savu "sh", "aa" (visi garie patskaņi), lj, un citi brīnumi...manā skatījumā tas ir tāds "pokemonu" izteikšanās veids! Un latviešu valodā saka "PAR tēmu", nevis "pa"...esmu drošs, ka lieto vēl citus krieviskus izteikumus!!

 

Ai, te jau liela daļa tādu... tad jau cīņa ar vējdzirnavām.

 

Un tagad, runājot par tēmu; šajā forumā prasīt kaut ko par audio akustisko iekārtu izvēli, ir pilnīgs bezprigjels (pa tavam keviņ, i bez garumzīmēm un visa paareejaa bullshita eeee? ko?? nah) Pamatojums? Jo te ir tikai audio "gurmaani", haiendisti" un citi sikspaarnji, kam vienmēr visu vajag līdz maksimumam levelii 1k un augstaak, bet paši pierijushies un kompaanijaa ar citiem extra ausu iipashniekiem nespeej atskjirt 320kbps mp3 no wav vai flac

Labots - InFanTīlis
Link to comment
Share on other sites

alusbundza
šajā forumā prasīt kaut ko par audio akustisko iekārtu izvēli, ir pilnīgs bezprigjels

ir gan labi ieteikumi, vismaz ievirza pareizajā virzienā

un katrs tik vai tā nopērk to, ko pašlaik var atļauties , un kas labāk patīk 

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

Ko un cik Tu esi izdzēris šajā vakarā? Šādas sarakstes vari paturēt vai nu pie sevis, vai arī adresēt privāti, nevis dzīt pilnīgāko beztēmu jau tā no sliedēm nogājušā pavedienā.

 

 

tad jau cīņa ar vējdzirnavām.

 

Kā zināms, to darīja visiem pazīstamais Dons Kihots, kurš pats nu gluži nebija inteliģences zenīts.

Labots - biivers
Link to comment
Share on other sites

Redz, ar akustikas ieteikšanu ir tomēr grūtāk, kā, piemēram, CD atskaņotāju (ir man bijuši kādi 20, varu salīdzināt), pastiprinātāju (ir man bijuši kādi 50, varu salīdzināt), auto (ir man bijuši kādi 15, varu salīdzināt). Akustikas man ir bijuši nu kādi komplekti 15, ne vairāk, pat ja skaita Majak-2015 iebūvētos papīrniekus un radiotranslācijas skaļruni (trīsprogrammu) :D

Tak jebkuri komplekti no maniem pēdējiem (Peerless, Phonar, B&W, Tannoy, ALR Jordan, Magnat, Mission) ir VISI skanējuši labāk par RRR. Subjektīvi, protams.

Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

biiver - man pilnīgi un galīgi ne...s, ka man iedod brīdinājumu...tikai pasaki, ka tā nav taisnība, ka te ir pilnīgi audio sikspārņi un visādi "fīli" savākušies, kuri var atļauties visādas 1k Ls sistēmas (un vairāk) un iesaka tās arī citiem? (cilvēkiem, kas DEFINĒ savas vēlmes pirtī "kalbasīt", radīt troksni, noskaņu ballītei?) Bet nē, jums ir kaut kāda nepārvarama barjera ieteikt baigās sistēmas, kuras tāpat pa lielam atšķiras ar cenu....nu nejutīs VIDĒJAIS klausītājs atšķirību starp jūsu ahujenajām sistēmām un pieticīgajām, jo ir citas prioritātes - viens (audiofīli) klausās mūziku savam priekam, ausīm utt, un otrs klausās mūziku fonā - ballītē, noskaņas radīšanai.....atšķirību nejūtat??? Joptvai....un tas skaitās objektīvs viedoklis?

 

P.S. redzi, Tornis vismaz atzīst, ka subjektīvs viedoklis, pārējiem - kā vienmēr ir "taisnība VIENĪGĀ"

 

P.P.S. visiem prasītājiem - akustika un ar to saistītās ierīces ir JĀTESTĒ PAŠAM!! Naturāli jāiet pie kāda un jāklausās un viss!! Prasīt padomus un atsauksmes par skanējumu dažādās telpās un savietojot dažādas tumbas ar pastiprinātājiem, resīveriem, pievienotjot priekšpastiprinātājus, CD pleijerus,  utt. (gandrīz bezgalīgs saraksts) ir subjektīva lieta!!! Kad cilvēki to reiz sapratīs??

 

Par tiem komatiem utt. piekrītu..šajā tēmā tas nav par lietu, bet kevins taču pats sāka! (Izdzēris esmu 2 kolas bundžiņas, ja tik ļoti gribas zināt)

Labots - InFanTīlis
Link to comment
Share on other sites

Hmz, man kauns jautāt- latviešu valodā man bija pavājas sekmes (tā starp 7 un 8), bet ko nozīmē vārds "bezpriģels"? Vai Latviešu valodas pazinējs InFantilis varētu mēģināt apskaidrot vai arī norādīt, kurā svešvārdu vārdnīcā var tādu vārdu atrast?

Labots - Luke
Link to comment
Share on other sites

mīļais draugs

 

Nezinaaju, ka Tev tik ljoti patiiku !!!!!

Vai tu gadiijumaa neesi RRR darbonju kaads radinieks ? A to nelogjiska veelme vienmeer aizstaaveet RRR .

Runaajot par teemu , man ir pilniigi paraleeli, ka stx biedrs izveeleejies RRR,katram produktam savs pirceejs, tikai neshkjita logjiska bakstiishanaas un purpinaashana zem deguna, ka luuk , RRR panjeemushi 16 omu piikstuli 8 omu akustikai. Saakumaa pat nevar detekteet, ka piikstulji defektiivi, bet peec tam apshauba inzhenieru veikumu. Tas ir tas, kas biku piedur . Un te nav nekaada sakara ar 1KLs sisteemaam vai gurmaanismu.

Link to comment
Share on other sites

Par tiem 8 un 16 omiem prātā nāk viena IT speciālista stāstītais, ka RAID5 ir raids no 5 diskiem. :D

Kas attiecas uz RRR ražojumiem, man gan pret tiem ir diezgan pozitīva attieksme. :) Tāpat kā sviestu vai krējumu es pērku Smiltenes pienotavas ražoto, tāpat arī malku labprātāk izvēlētos vietējo.. :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Starp citu s-90 parastajās (35AC-212) 8 Om nāk 25 Om pīkstulis. Un krievu laikos S-90 pīkstulis skaitījās 10W, a tagad autoram ieteikais S-30 pīkstulis 3W, tagad abi viņi kļuvuši 6W ... un daudzu kLs sistēmas dažiem šeit rādas tikai slapjajos sapņos, jo pēc gudrajām runām sapņo par kodēm ...

Link to comment
Share on other sites

Pašam man ir divi pāri ar Focal Grande Utopia EM, kas pieslēgti pie pārīša Mcintosh MC2KW.

:D :D :D 

Link to comment
Share on other sites

Konstatators
krievi uzlabo RRR


Rašā vispār eksistē tāds jēdziens kā dorabotaķ, visu viņiem vajag dorabotaķ it sevišķi tas aktuāls ar s90. Nomainīt vadus uz kvalitatīvākiem/resnākiem, iztapsēt iekšu, pabāzt apakšā konusus kā alus linkā redzams u.tml... protams, tādas lietas jau par ļaunu nenāk, kā sacīt, cilvēciņi paši izdara to, ko rūpnīcā nožņauguši, bet vai tas radikāli uzlabo skanējumu? Nu diez vai. Jo filtrus viņi nepārbūvē, tāpat nekādi mērījumi parasti arī netiek veikti, viss aprobežojas ar tekstu "skanējums uzlabojās значительно" un viss.

Un IMO spices zem šitādiem skaidenes budžeta izstrādājumiem ir perebors. Drīzāk sirdsmieram un vizuāli smuki... :)
Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

ivo

Kā reiz tagad tagad klausos minēto komplektu un baudu Dalmore 62 kopā ar Gran Habano Corojo #5 El Gigante. Izbaudu pēdējo brīvo dienu...

 

Konstatators pareizi saka. Lai tur kaut ko uzlabotu, pirmām kārtām viltru vajag taisīt no jauna. Un bez pirms/pēc mērījumu rezultātiem vispār nevar spriest, vai kaut kas ir palicis labāk. Citiem pat notīrot putekļus no skandām, liekas ka skanējums ir vieglāks un subjektīvi skan labāk.

Link to comment
Share on other sites

edit: Pašam man ir divi pāri ar Focal Grande Utopia EM, kas pieslēgti pie pārīša Mcintosh MC2KW.

ja ta butu,varetu tirgot ieejas biletes un iekaset maksu par turistu fotografijam ar mineto komplektu... :)



Un IMO spices zem šitādiem skaidenes budžeta izstrādājumiem ir perebors

tieshi taa,zem shitam sirdsmieram un stilam vislabak ir marmora plaksnes...

Link to comment
Share on other sites

Citiem pat notīrot putekļus no skandām, liekas ka skanējums ir vieglāks un subjektīvi skan labāk.

 

Skandām ta skandām, bet uz monitoriem un TV gan tas strādā ļoti pamanāmi :D

Link to comment
Share on other sites

krievi uzlabo RRR, tas voiloks kaut ko dot? http://www.noresin.c...-rrr-s-400.html http://www.noresin.c...s/s400filtr.gif filtrs
\

 

Protams, ka voiloks kaut ko dod, labāki kondensatori arī kaut ko dod, radzes arī kaut ko dod, vadi, marmora plāksnes utt. utjp. Taisnību sakot, voilokam vai jeb kādam citam akustiskajam materiālam puslīdz normālās tumbās IR jābūt. Links uz pāris rekomendācijām, kas pirmais trāpījās pa rokām: http://www.troelsgravesen.dk/cabinet-damping.htm (sorry, nav laika to garo krievu rakstu lasīt).

Link to comment
Share on other sites

ivo Kā reiz tagad tagad klausos minēto komplektu un baudu Dalmore 62 kopā ar Gran Habano Corojo #5 El Gigante. Izbaudu pēdējo brīvo dienu...

Atvaino, man biku pēc ironijas izklausījās, nedomāju ka kādam kas šeit apgrozās var būt skaņu sistēma tādā ciparā. Ja tiešām ir, cepuri nost! 

Link to comment
Share on other sites

alusbundza
pat notīrot putekļus no skandām

 

noņemot sietus, arī labāk skan (dēļ kaķiem jātur virsū) 

redzot, kā basinieki lēkā, liekas, ka foršāk

Labots - alusbundža
Link to comment
Share on other sites

Sveiki, biedri! Tumbas (RRR SM-300)  ir un sabūbers (RRR X-Line) arī ir. Skan feini, TIEŠĀM, bet liekas, ka vēl vajag citu centrālo tumbu, šobrīd ir tāda, nekāda maza Sony, bet gribas ko lielāku un izteiksmīgāku savā skanējumā. Tāpēc, varbūt, varat ko sakarīgu ieteikt ?!?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...