Jump to content

tele divi internets


Vaarna
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Pargaju uz tele divi interneta apjoma del. Tagad esmu sasutis, interneta atrums praktiski neeksiste salidzinajuma ar lmt internetu. Stradaju lidosta un epastu atjaunot ir kkads brinums. Kretine vienkarsi. Iespejams iestatijumi kaut kadi savadaki vajadzigi. bet nu....

ko darit lai varu skatities kadu youtube's video. Tarifs - Zelts

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Mezavecis

    5

  • tumsasgars

    10

  • Kaspars627

    7

  • LagerLV

    8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Isti nav saprotams Tavs jautajums!protams,ka Tele2 netam ir savadaki iestatijumi,ka Lmt un atrums ari krietni atraks ka LMT !Ja dienas laika LMT atrums turas 0,30-1,10mbs ,tad Tele2 pastavigi ir virs 4mbs vienigi tikla parklajums LMT 3g ir labaks,jo Tele2 saka ,ka pabeikta modernizacija  Zemgale,bet puse BS nav pilnigi nekas darits tapat ari Latgale

Link to comment
Share on other sites

Man visu laiku ir edge(cik saprotu). atrums pilnigi nekads. Majaslapu ver vala muzibu. Citreiz timeout izmet. Strada tik pat leni ka lmt, kad partere limitu...

Link to comment
Share on other sites

Man visu laiku ir edge(cik saprotu)

Tad pamaini iestat'ijumus tel un mekle 3G, ja 3G tele2 tur ir, kur Tu vi'nu mekl'e, v'el aizs'uti G burtu uz 8888

 

varb'ut izdosies atrisin'at probl'emu.")

Link to comment
Share on other sites

Pirmajás reizés kad 'jauns' T2 tiklam aparáts sák ládét no T2 tíkla vismaz man tas raustijás , tácu péc tam tas automátiski pazuda aparáts visdrízak sañema pareizo tikla konfiguráciju no operátora  . Ja tas nenotiek ir laiks zvanít uz klientu atbalsta dienestu un súdzéties, bez tam lidostá vajadzétu bút bezmaksas WiFi, protams ja aparáts to uztur 

Link to comment
Share on other sites

wifi ir publiskaja zona. mums ka darbiniekiem tada funkcija nav :) bet nu ja. vajadzes laikam zvanit..

Link to comment
Share on other sites

Tak uzstadi modema iestatijumos 3g only  ,ja 3g signals svaks,tad sim karte automatiski panem signalu,kas ir specigaks piemeram edge/gprs  ja zini,ka tai vieta ir 3g parklajums,bet modems neuztver,tad iesaku griesties pie tele2 iespejams modemam,kas noklajies

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Kaspars627

Vai kads var padalities pieredze,kas lieto huawei b683 ruteri,vai tele2 tikla atrums tiek ierobezts lidz 6mbs,vai ari  ir krietni lielaks?jautaju,jo tele2 ruterus nedod uz testa laiku

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

Tas mobilo internetu reālais ātrums ( vienalga kurš operators) atkarīgs no konkrētās bāzes stacijas ātruma un tajā brīdī pieslēgto klientu aktivitātes. Bāzes stacijai pieslēdzas 2 klienti - ātrums A, 500 klienti - ātrums B.

Parastajam puļķim man ir bijis arī 7Mb/sek ( man ir prasts puļķis), arī 100kb/sek. No mobilajiem puļķiem esmu lietojis tikai Tele2 puļķi sērfošanai.Izdevās nokačāt arī MS updeitus, frāmevorkus, openopisu. Lielākais fails ko novilku 350MB.

Tā jau nevar apgalvot, viens operators tāds, otrs šitāds. Jāskatās, konkrēti tavā vietā, kur lieto. Katram operatoram ir foršas viets, ir švakākas.

 

Rūteri - nezinu, gan kāds lieto un uzrakstīs.

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Cik testēju,tad tagad vismaz varu saprotami paskaidrot:

1.Lmt visiem saviem pieslēgumiem liek limit=2mb/s max. (3G,3G+)

(Nav runa par zvanu pie operātora un "atceliet man limitu" - ir tāda opcija)

 

2.Tele2 ZZ DATA internetam liek nedaudz savādāku ierobežojumu,vidējo nodrošināto ātrumu 4mb/s(tātad 1-5mb/s).

3.Tele2 pieslēgumiem arī ir šāda veida limiti,bet ar mazu atkāpi,ja tu lieto TURBO(vidēji 6mb/s),tad viņam tas limits uz augšu nav tāds kā pārējiem,testējot vienā vietā atšķirība starp ZZ un Tele2 Turbo bija ļoti liela. Vidēji no 10 testiem ZZ uzrādīja 2,5mb/s,kamēr pieslēgums turbo turējās uz 5.6 - 7.2mb/s(vidējais).

 

Kāpēc es testēju ZZ un Turbo? Tāpēc ka Klasiskajam ir tieši tāds pats limits kā ZZ,pilnīgi var just ka grib vilkt ar +8,bet ātrums momentāni sāk slīdēt līdz aptuveni 3mb/s.

 

Tāpēc beidzot savu skricilējumu,varu sniegt atbildi uz diviem tevis uzdotajiem jautājumiem:

1. Jā tas rūteris ir labs,un es viņu arī draugam ieteicu un strādā.
2. Ātrums kā tāds netiek ierobežots vārda īstajā nozīmē,vienkārši notiek sava veida piekļuves atļaušana,lētākajiem pieslegumiem ātrums nedaudz samazinās,bet dāgākajam ir daudz stabilāks un ātrāks.(Es šito salīdzinu vienmēr ar savu kaimiņu,viņam ir 5mb/s lattelekoms,man tas 3G,nu tad man vidēji ir 8,7mb/s,bet viņam 4,5mb/s. Ar upload gan smiekli,viņam 0.40mb/s man 1,5-2,3mb/s)

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Varbūt vajadzētu beigt izplatīt melus? Normālam pieslēgumam pa Ls 18.84/mēn nav ierobežojumu ne ātrumā, ne apjomā. Cita lieta, ka šis ātrums ir svārstīgs. Pašam ātrums vidēji turas ap 5-7MBit/s. Protams, arī modemam ir jābūt labākam par tiem, ko lietotus sviež pakaļ pa 5Ls. 

 

 

1.Lmt visiem saviem pieslēgumiem liek limit=2mb/s max. (3G,3G+)
Labots - Skrandainais
Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
Cita lieta, ka šis ātrums ir svārstīgs

Man pašam ir 3 veidi,LTC kuru uzstādiju citiem un varu salīdzināt,lmt un t2 modēmi un kartes.

99% dienā cik netestēju ātrāk par 1,2mb/s vispār nevar pavilkt. Un jā,tā kā te daudzi strādā lmt,Darbiniekiem - Tie ir Saulkrasti nevis Mežs.(Tagad skrieniet un veiciet uzlabojumus,arī 4G man ar antēnu jāķer,tātad nekā pozitīva nevaru teikt) Bite GSM=0.3MB/s,tikai centrā ar savu 3g plātās un Teļu melei vidēji 7-8mb/s! 

Ziema vasara rudens - - lmt karte jau otro gadu ir,tāpēc es zinu ko nozīmē viņu "vidēji" 2mb/s,drīz nomaksa būs galā un tad paliks tikai 1 karte.(tā sanāca ka pie abiem,maza nomaksa un var pie viena arī iztestēt). Jā,lmt sakari ir nodrošinātāki(ir zibens novedēji un papildus jaudas ģenerātori,ja atslēdzas elektrība 3G,kas nav tele2,taču tas man ir bijis maksimums 3x gadā un salabo operatīvi līdz 3 stundām var iztikt),bet tas arī viss,man zona rādās 100%,ātrums ir zem jebkādas kritikas,ja plātās un saučos visās bodēs ir "platjosla",tad lai ir arī ātrums,man nav vajadzīgs bezjēdzīgs apjoms,jo es nekačāju "torrentus" un to tāpat varētu darīt ar paziņas telekomu,nevis noslogojot mobilo netu. Man internets ir darbam,nevis mērīšanai ka redz 4G ir 3-5mb/s,to pašu man garantē tele2. 

 

Un par to limitu? Nesen vel bija rakstīts ka "ierobežo",tagad ir savādāk? ieliku karti kā bija 44kB/s,tā ir 44KB/s nav 256kB/s,lai arī kā es skatos uz to ciparu. Un salīdzinot to ko es dabuju pie mele2 ap 600-700. 600:50=12x ātrāks?

 

Tas vienkārši ir mans viedoklis. Es lietoju abu kompāniju pakalpojumus un godīgi sakot,lmt man mētajas parasti skapī,jo ar tādu ātrumu un jā.. vel viņu mistiskais ping vienu brīdi(kad ir 40kb/s ir 28-30) otrā (dabū līdz 1mb/s 300-400),varbūt torni vajadzētu pārbaudīt,ar 3G ierīcēm man viss kārtībā,ja tele2 spējīgs izdot optimālu "DSL" ātrumu.

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

tumsasgars, derētu būt objektīvam un nekult olas ar vispārējiem cipariem. Ātrums var būt ļoti atšķirīgs sēžot atejā, pagrabā zem 5 sienām ar modemu+datoru vai uz 5-stāvu mājas jumta.

 

Arī antena ir ļoti vispārīgs jēdziens. Ķīniešu pipļuks pa dažiem dolāriem iesprausts matracī nebūs ne par matu efektīvāks par pliku modemu. 

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

te daudzi strādā lmt,

 

 

 

 

 

Saki lūdzu, kā tas jāsaprot?

Labots - wersa
Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
Saki lūdzu, kā tas jāsaprot?

Esmu pamanījis ka te nav viens cilvēks,kurš itkā strādā lmt,bet iespējams tādi ir vairāki,iespējams kļūdos,bet vismaz 2noteikti tādi bija. Un tikko kāds ir kādā amatā,kādā noteiktā uzņēmumā,tad sanāk tāda kā uzņēmuma lobēšana no formuma administrācijas puses un arī daudzi uz to ir norādījuši. Man piekasīties nevar. Jo :

 1. Esmu klients pie abiem operātoriem

  1.1. Neesmu strādājis nevienā no nosauktajiem uzņēmumiem un nevaru komentēt iekšējo,ārējo politiku,kā arī kādā veidā ietekmēt uzņēmuma gaitu(aka ja forumā visiem sāks nepatikt ātruma ierobežojumi,tad var izstrādāt plānu,pateikt uzņēmuma valdei,nolemt un dabūt piemēram 200gb,bet bez ātruma ierobežojuma plānu(kaut kā tā).

 2. Abos līgumos,esmu parakstījies par "mobilā interneta" datu simkarti.

3. Un abas simkartes,tiek lietotas periodiski,lai saprastu kuru atstāt,jo līgumi iet uz beigām.

 

P.S. offtopiku beidzu. 

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Skrandaini,  nu tumsasgars jau nu gan nemētājās ar vispārējo, bet ar konkrētu pieredzi ar TRIM dažādiem operatoriem.  Arī pats biju paņemis uz testu visu trīs operatoru puļķus un no vienas un tās pašas vietas, vienā un tajā pašā laikā bija kautkas līdzīgs . LMT lēni , bet zona labā . Bite -ātri, bet slikta zona ( jastaipa pa istabu kamēr trāpi). Tele 2 - atri un zona kaut kur pa vidu. Nu nebija nekāda dižpilsēta , bet tiem cilvēkiem ir tur jādzīvo un attiecīgi viņi arī novērtē pēc fakta nevis pēc reklāmas. Visiem, kam vajag saprast cik labi iet no konkrēta operatora KONKRĒTĀ vietā paņemat uz testu ( nu bezmaksas ) tos viņu puļķus un sapratīsīt pa pāris dienām kāda ir reālā aina. Cenas un ''slēptās'' izmaksas- tas gan jāmeklē forumos.

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
derētu būt objektīvam un nekult olas ar vispārējiem cipariem. Ātrums var būt ļoti atšķirīgs sēžot atejā, pagrabā zem 5 sienām ar modemu+datoru vai uz 5-stāvu mājas jumta.

lai arī kā tev tas nepatiktu,tornis 3G atrodas 750m attālumā no manis pats uzzināju no LMT,bet Tele2 tornis atrodas tālāk,aptuveni 2km attālumā,mežā,ēkas konstrukcija ir ļoti laba,un testi tiek veikti arī sēžot ārā dārzā ar laptopu,jo telpās lmt cenšas parodēt sliktos tele2 sakarus Rīgas ēkās,kurās ir dzelži karkasā vai vel nez kas,un sakaru līmenis ir zems.

iekšā vidēji LMT 1-2strīpiņas,75-85dbm. Tele2 83-97dbm,4-5strīpas(gandrīz visur). 

 

Un maza piebilde. Bija divu gadu līgums,bitē solija zelta kalnus un ar to stāsts beidzās.

 

Palika 2 izvēles LMT vai tele2.

 

Esam bijuši "GODA" klienti lmt - 10gadi,taču laiki mainās.

 

Tad sākās mana braukāšana,un lattelekoms vairāk man nelīdzēja,jo bieži nebiju mājās.

 

Sākumā paņēmām Tele2,divus gadus ātrums bija krietni labāks,par biti,bet vel ne īpaši pārsteidza. 

Atjaunojām līgumu,tele2,un tad izdomājām paņemt arī lmt,ar visiem 4G un itkā vidējām atsauksmēm,bet uz tā arī iekritām. 

 

Es godīgi saku,ja būtu iespēja es labāk paņemtu otru tele2 pieslēgumu,nevis šo,bet tā sanācis un tagad otrais gads iet,tele2 uzlaboja vēl sakarus un apmierina pilnībā(pacēla ātrumu no 4mb līdz 8mb/s vidēji),bet lmt apbēdināja pamatīgi domāju tas limits vismaz būs lietojams,bet pings un ātrums nekam diži neder.

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Vai tad savādāk var būt? Parādi man vietu, kur ir 1 sakaru tornis ar visu 3 operatoru antenām, līdz ar to tests 1 vietā uz dažādiem operatoriem ir izgāzies pēc būtības. Katrs operatoram ir savs pārklājums un tajās robežās būs labs internets, laba zona. Es arī varu kartē atrast kādam operatoram melno caurumu un gānīties, ka operators nekam neder. 

 

 

Arī pats biju paņemis uz testu visu trīs operatoru puļķus un no vienas un tās pašas vietas, vienā un tajā pašā laikā bija kautkas līdzīgs .
 
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Jūrmalā telei ar ātrumu un zonu ir kā ir, savukārt LMT - nevaru sūdzēties. Ir ok. Bite, nu atkarīgs no rajona un jā, puļķis pa istabu jāpastaipa kamēr atrod labu zonu.

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

Viestur, Jūrmalā taču var optiku dabūt. Tas ātri un forši, ko mocīties ar puļķi dzīvoklī? Triatelu kāds tur ir mēģinājis?

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

 

 

Arī antena ir ļoti vispārīgs jēdziens. Ķīniešu pipļuks pa dažiem dolāriem iesprausts matracī nebūs ne par matu efektīvāks par pliku modemu. 
 

Un atbildot par antēnu,normāla antēna pirkta argusā,nevis tas mazais pipuks,zinu par ko tu runā.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Optika ir Kauguru guļamvagonā, Dubultos un Buļļuciemā. Savukārt man draudzenei Vaivaros pat DSL nav. Nav LTC tīkla.

 

 

 

Viestur, Jūrmalā taču var optiku dabūt. Tas ātri un forši, ko mocīties ar puļķi dzīvoklī?
Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

 

 

Ieliec lūdzu linku, kura antena. Vajadzēs pamēģināt kādu.

Parastā antēna,18ls tad maksāja un joprojām maksā. http://web.argus.lv/shop/productinfo/AND2.UMTS.9.LOG.FME/hwindex.htm

 

 Tūlīt noteikti pateiksi,ka galīgi garām,neko "jaudīgu par 9dbm" nevaru atļauties antenas pa 100ls(khm..).



Ha,Viestur,jums tur ar nebija tie Baltkrievi? Mums tad izravēja ar asfalta "modernizēšanu"  visu ltc DSL,pēcāk mēs atpakaļ nerakām.

Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

Nē, nepateikšu vis. No mobiliem puļķiem un antenām neesmu eksperts. Te 90% useru par tiem zinās labāk par mani. Protu tikai pielikt puļķi PC un palaist no OS. Viss.

 

Jā, Viestur, man likās tu Dubultos vai vēl tuvāk Rīgai.Guļamrajoniem ir Optika? Ķemeros kā ar optik?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

tumsasgars, cerams, ka antena bija uz jumta precīzi pozicionēta pret vajadzīgo torni, pretējā gadījumā labu internetu neredzēt kā savas ausis. Tām jagi minimālā novirze gandrīz zaudē jēgu (puļķis+ USB pagarinātājs būs efektīvāks). 

Link to comment
Share on other sites

tumsasgars
tumsasgars, cerams, ka antena bija uz jumta precīzi pozicionēta pret vajadzīgo torni, pretējā gadījumā labu internetu neredzēt kā savas ausis. Tām jagi minimālā novirze gandrīz zaudē jēgu (puļķis+ USB pagarinātājs būs efektīvāks). 

 

Nu vot,Es tikai vēl mācos telekomunikācijās,pašam interesē,kad izmācīšos tad pateikšu vai "precīzi",pagaidām pēc manām domām jā un neatkarīgi no tā,bez antēnas dažādās mājas pusēs tele2 uzrādīja labāku rezultātu,protams vienu dienu tiku pie bites,bet tas bija tikai uz pāris testa reizēm(aka bites karte),kuru atdevu draugam,jo viņam pie mājas ir tas īpašums kur bitei ir 3G tornis(saņem ls),man sanāca 1 reizi dabūt 2mb/s,kad bija vējains laiks,pēcāk modēms uztvēra tikai gsm.

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Guļamrajoniem jā jau labu laiku. Savukārt Ķemeros optikas nav un nebūs, nav tuvumā maģistrāles.

 

 

 

Guļamrajoniem ir Optika? Ķemeros kā ar optik?
Link to comment
Share on other sites

Guest wersa

Slokā? arī nav? Domāju, ka visa Jūrmala optikā, izrādās nekā.

Labots - wersa
Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

 

 

Slokā? arī nav? Kaut ko jau stāsta, ka gandrīz visur nu būšot optika utt. visa valsts optikā utt.
 

Cik es dzirdēju,un arī pazīstamā tagad dabuja LTC 9mb/s internetu,bija 5mb/s,viņi nevilks to optiku visur,pašlaik iet liela mēroga DSL ātrumu dubultošana,optika klusē.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars627

Piekritu,ka LMT atrums netur-Vismaz Vecumniekos-pasi LMT pateica,ja nepatik-meklejat citu interneta sniedzeju un ta ari pargaju uz teli un atrums ir 6mbs un viss strada neviss ka bija pie LMT,bet pats intresantakais,ka pec diviem menesiem zvana no LMT un atvainojas par attieksmi un sola zelta kalnus:)meistarus sutit uz majam un atlaides obonesanas maksai:))) vairak nu tiesam tadu internetu kads bija LMT Vecumniekos -negribu kaut pa velti piedavatu,ja vakara 3g  tikla atrums 0.34mbs un vel attieksme no LMT ,kad mekle palidzibu...vai es vainigs ,ka BS netur-ta nav mana problema

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Diskusija tele vs LMT ir tikpat "auglīga" kā Mac vs PC.

 

Nez ar kādu āmuru, bomi jādauza, lai beidzot cilvēkiem pielektu, ka sakaru kvalitāte atkarīga no ļoti daudziem faktoriem - torņa noslodze, pārklājuma kvalitāte konkrētā vietā konkrētā laikā, modema iestatījumi utt.  Izraut no konteksta vienu un pateikt, ka viss ir slikti, ir stulbi un absurdi. Vismaz n-tās reizes tiek malti bezsakara skaitļi. 

 

Ja konkrētā vietā nav zonas, nu operators neliks speciāli 1 klientam sakaru torni. Arī nevajag jaukt mārketinga cilvēku aktivitātes ar tehniskām iespējām.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kaspars627

Skrandaini to tak saprotams,bet,vai klientam jalauza galva,ka operatora tornis konkreta vieta nevelk,tad vismaz normali pateikt var-nevis -ja nepatik meklejiet citu pakalpojuma sniedzeju!

Protams,ka BS kapicitates celsana ir loti dargas izmaksas,bet nu jau sai problemai vajadzetu atkrist,jo visiem operatoriem bus 3g parklajums plasa teritorija un klienti kaut ka vairak sadalisies pa operatoriem...

Runajot par zonu-neesmu tik stulbs-gan ruteri uzstadits 3g only gan signala stiprums 100% un ari ara antena...

Link to comment
Share on other sites

The_Saint

Kaspars627 - Tu ar domā, ka operators dēļ 5 latiem (un arī  ne 20) mēnesī sūtīs montierus pie katra klienta, kurš apsver domu izmantot viņa pakalpojumus par to nemaksājot? Pieļauju, ka ja tiksi līdz konkrētā operatora pietiekoši augsta menedžmenta cilvēka, tad var vienoties par kādu cilvēka norīkošanu (par samaksu), bet priekš pelēkā lietotāja un vēl bez maksas ne LMT ne TELE2 ne Bite nesūtīs uz svilpiena savus cilvēkus.

 

Kā maksā, tā strādā. Ja esi gatavs mēnesī nolikt kādus 50 latus par netu, tad būs arī labāks serviss.

 

Skrandainis jau uzskaitīja virkni ar iemesliem (torņa noslodze, pārklājuma kvalitāte konkrētā vietā konkrētā laikā, modema iestatījumi utt. ) kāpēc nav jēgas kurt naidu uz kādu operatoru. Torņu kapacitātes upgrade maksā milzu naudu un cik nu kuram operatoram ir gada budžets uz upgreidiem, tik torņus arī modernizē.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kvatroholikis

Man ir tele2 uz 6 mēn, pirmais, ko darīšu pēc šiem mēnešiem - atslēgšos no tele2. Pārsniedzot 500 mb. sālīti sanāk maksāt 9 san. par mb

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Kaspars627

Viri,kam fizika nav svesa-varbut ieteiksies risinajumu?

Tiek izmantots tele2 internets-vakaros un agra rita viss strada-uzreiz teiksiet tikla noslogojums...ne e prob.cita...ka pulkst.9 no rita ta 3g signala stiprums sak palikt svarstigs no 0-100% un ta visu dienu lidz pulkst.19 tad zona 100% !kas dienas laika varetu tik nezeligi traaucet 3g parklajumu,jo operators atb.viniem BS nav nekadu prob.-aizbraucu tuvak pie BS ja viss strada bez problemam...

Teiksiet man ,kas nav ka vajag ar dzelziem-bet tad vakara stundas nebutu ok un rita,bet,kas izraisa svarstibas dienas laika!

Sazvaniju operatoru-protams-divu nedelu laika spec.parbaudis situaciju-kaut ka ilgi...

Vai varetu but ,ka saules ietekme sakas 3g zonas svarstibas???vai ari  bs-majas paradijies kads signala traucetajs...

Faktu intresantaku dara tas,ka no BS atrodos aptuveni 1.3km attaluma un bez ara antenas nemaz nedomat tikt pie 3g ..

Pasam si prob.loti ieintresejusi,jo fizika saista

Labots - Kaspars627
Link to comment
Share on other sites

tumsasgars

Es viņiem palūdzu pastiprināt signālu. man te viņiem 2 BS - tāda kā lmt - noslogojums +++ (parasti par 3,6 - 4mb/s vairāk nevelk) un otra tālā HSPAP:15(aka optimizētā 3G/4G) vot palūdzu lai pastiprina,aizņēma viņiem ar viņu gausumu un birokrātiju mēnesi zato tagad ja kkas gadās(viņiem tai bs nav papildus jaudas ģenerātora un zibens novedēju ir bijis ka atrubāS 3g ZIBENS laikā),uzreiz norādu ka esmu ... mans ātrums ko lūdzu no bs ir ap 9mb/s vidējais(7-15) un tas viss tiek nokārtots 1 stundas laikā. Paskaties torņu info varbūt,tev arī pārslēdzas no jaudīgāka uz mazjaudīgāko. (jaunākiem telefoniem var redzēt kam tu pislēdzies) Torņa attālums aptuveni 2-2,2KM . Pieejama UMTS 3G(7.2mb/s) un HSPAP:15(līdz 42mb/s)

Labots - tumsasgars
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...