Jump to content

Canon 5 IS kļūda ekspozīcijā


Aigo
 Share

Recommended Posts

Sveicināti! 

 

Ir pēkšņi parādījusies problēma manam Canon 5 IS.Visos režīmos,izņemot manuālo,fotogrāfējot ārā (nav svarīgi saulains vai apmācies) slēdža laiks ir konstants -1/1600!

Saprotams,ka bildes vairs nekādas, pat pie laba apgaismojuma stipri par tumšu. ISO lielāku likt ,protams,var,bet kam tad vajadzīgas "trokšņainas" bildes? Telpās vairāk vai mazāk slēdža ātrums mainās uz leju,bet ne pietiekoši.

Manuālajā režīmā,ar roku iestādot laiku (piemēram) 1/60,slēdzis stūrgalvīgi un haotiski  darbojas ar 1/200, 1/120,vai 1/100 u.c mazākiem parametriem . Vai kādam ir bijusi līdzīga problēma? Vai ir pieredze,kā novēršams (remontējot). 

Link to comment
Share on other sites

Pat ja tev kāds pateiktu, kā šis defekts novēršams, dodu 99%, ka Tu saviem spēkiem tāpat to neizdarītu. Attiecīgi nav saprotama motivācija uzdot tādus jautājumus. Stiep vien uz darbnīcu - Canon IB serviss Maskavas ielā.

p.s. Tev ir paveicies, ka aparāts ir Canon, remonts iespējams iekš LV

Link to comment
Share on other sites

Motivācija vienkārša.Ar Canon IB servisu slikta pieredze.Manam iepriekšējam aparātam  (A550) bija jāmaina objektīvs.IB servisā par jaunu objektīvu paprasīja Ls 90.plus darbs. Pameklēju citur- eBay to pašu objektīvu ar visu šipingu piedāvāja par 19 Ls.Paņēmu tur.Nedaudz gan iespringu,kad pats ķēros klāt pie nomaīņas,bet  šodien tā kamera kalpo vēl joprojām.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...