Jump to content

etalona braucienu skaiti


Outsider
 Share

Recommended Posts

Vai kāds ir testējis vai interesējies kāds ir etalona braucienu maksimālais skaits, ko etalona iespējams turēt? Tuvojas studenta atlaides beigu termiņš un doma paņemt maksimālo skaitu kaāds vien iespējams, tomēr vismaz 15ls ekonomija.

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl jāapbēdina tevi, ka tajā brīdī, kad tavs studenta statuss beigsies, braucieni anulēsies. Tā vismaz pirms gada man stāstīja darbinieki, kad biju izdomājis tieši tādu pašu plānu.

Link to comment
Share on other sites

Nekas Tev tur nesanāks, jo pēc studenta statusa beigām varēsi izlietot tikai iesāktos braucienus / mēnešbiļeti.

 

Piemērs: Ja būsi pirms studenta statusa beigām nopircis, piemēram, 3×20 braucienus, tad izlietot varēsi tikai pirmos 20 - iesāktos. Pārējie tiks iesaldēti un griežoties klientu apkalpošanas centrā tos varēsi "samainīt" pret citu pakalpojumu ar līdzvērtīgu vērtību. Tātad faktiski tiek iesaldēti 2×20 braucieni (ja pirmos 20 esi iesācis tērēt) jeb 2×5 LVL. Par šiem 10 LVL klientu apkalpošanas centrā varēsi iegādāties kādu no viņu pakalpojumiem, protams par pilnu cenu.

Link to comment
Share on other sites

Ja augstskolu beidz šogad, tad talons jau tāpat ir derīgs līdz rudenim (vismaz manā gadījumā). Iesaku pamēģināt vasarā iestāties vienalga kurā studiju programmā, kurā vari tikt budžetā. Tad dabūsi studenta apliecību un arī studenta atlaides veselam gadam. Naudu par dokumentu iesniegšanu (~15-20 latus) atpelnīsi jau pirmajos mēnešos tikai uz biļešu cenu starpības rēķina.

Link to comment
Share on other sites

skaidrs, tā jau likās, ka anulējas pa lielam, laikam lētākais variants būtu nobraukt pa rītdienu atlikušos 8 un paņemt 50, lētāk vismaz sanāk

Link to comment
Share on other sites

Pirms ~1,5 gada, kad beidzās studenta apliecība, man bija kādi 80-100 braucieni uz e-talona. Vairāk kā pusgadu turpināju braukt par lēto.

Teorētiskais maksimums laikam ir 8 produkti, tātad 160 braucieni.

Varbūt tagad kaut kas mainījies, nezinu.

 

Ar nopirkto aktivizēšanos tur bija kaut kāda gļukaina sistēma - 10 braucienu pirkumi uz e-talona lasītāja sāka uzrādīties tikai tad, kad bija beigušies 20-nieki.  Sākumā domāju, ka tie vispār pazuduši, jo beidzies apliecības termiņš, bet mājaslapā joprojām uzrādījās, un beigās varēju izmantot. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Iesaku pamēģināt vasarā iestāties vienalga kurā studiju programmā, kurā vari tikt budžetā

Debila e-talona dēļ likt par studijām maksāt kādam, kas tiešām to grib mācīties?

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

japs iestēties augstskolā etalonu dēl nav prāta darbs :( 

 

bet jā ko gigs saka tā ar paziņam bija. nekas neanulējās 

Link to comment
Share on other sites

laikam vienkārši jāpaņem tie braucieni un sliktākajā gadījumā jau cik saprotu varēs samainīt pret līdzvērtīgas cenas pakalpojumu tb mazāk braucieniem.

 

Izskatās, ka tagad ir limitēts 4 pakalpojumi etalonā, ejošais un vēl 3, studentiem laikam arī neļauj likt 50 braucienus, vismaz tāds nerādījās.

Labots - Outsider
Link to comment
Share on other sites

dzeltenajā etalonā tehniski var ierakstīt līdz 24 braucieniem. ← tā noteikti bija pirms gada

tagad esmu dzirdējis, ka dzelteno var papildinat, tātad vidrīzāk RS ir atteikusies no OTP lauka. varētu būt, ka tagad tehniski var ierakstīt vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...