Jump to content

Hitachi Interneta radio neatrod LV stacijas


mss
 Share

Recommended Posts

Hitachi KHI 340E uztverejs,meklejot stacijas pec valsts,LV atrod kadas 24,bet to starpa nav tadas ka SWH un Radio 101,ari meginot manuali ierakstot piemeram SWH,tas neatrod sadu staciju. Vai tas atkariigs no konkreeta aparaata ,vai vienkarsi sis stacijas raida kavkados citos formaatos?

Link to comment
Share on other sites

raiviic

 Varēji jau uzrakstīt, kur atrodies. SWH gan daudz kur dzirdams, bet ar 101 tā pašvakāk būs.

Link to comment
Share on other sites

Tu viņu dragā netā vai FM ? Kur atrodies ? Domā visiem kristālas bumbas izsniegtas?

Link to comment
Share on other sites

zibins

Kas tas ir par brīnumainu aparātu? Googles tante tādu modeli ātrumā nespēj atrast.

Link to comment
Share on other sites

Hitachi KHI 340E--Internet radio (also web radio, net radio, streaming radio, e-radio webcasting),,,Nez vai te buutu starpiiba kur atrodos,ka tikk ir pieslegums internetam.,saubos vai SWH,vai R101,kautko filtree peec IP adresem ,caur kompi vislaiku vareeja klausiities jebkur., Te vairaak jautaajums buutu vai vini raida kavtkaados savaadaaks protokolos vai kaa,. Nav saprotams tas princips peec kaada sie aparaati meklee stacijas,(var meklet,peec valsts,peec zanra,vai manuali ievadot stacijas vaardu).Kapeec vins konkreetai valstij atrod tiesi tik,nevis visas?

Link to comment
Share on other sites

Vai tas interneta radio spēlētājs nav tas pats kas te? Ja atbilde ir pozitīva tad jamie darbojas ar šīs figņas palīdzibu. Attiecīgi. Manir izdevieg gan pievienot klāt stacijas gan arī klausītos muzik no LAN stream servera.

Link to comment
Share on other sites

....Nav,ieprorameetas,!

Es saprotu, ka daži nelieto komatus, bet pārmērīga komatu lietošana arī ir kaitīga Jūsu veselībai. Lūdzu lietojiet vienkāršus paplašinātus teikumus.

 

Par cik tev jau ir tas s**s, tad tu noteikti vari izkost kā tas darbojas un izdarīt kā tev vajag. 

Link to comment
Share on other sites

Nu tas kas lieto tadus vardinus ka (figņas),vai raksta :citeju (Manir izdevieg),nu butu tas istais kam dot pamacibas LV gramatika....Nu nevajag jau slimot ar mazvertibas kompleksiem ja neizdodas pieradit savu (iedomato) gudribu.   ps. varu jau iedomaties nakoso atbildi:b***le, nah**j,  je***al, utt..

Link to comment
Share on other sites

Tad lūk jaunais debīliķi! Ej tu:

 

b***le, nah**j,  je***al

 

 

Viena lieta ir typo error cita lieta idiotiski uzrakstīts teikums. Es esmu emocionāls un lietoju emocionālus vārdus. A ko tu? Tu nemāki uzrakstīt VIENU VIENKĀRŠU PAPLAŠINĀTU TEIKUMU, un tad vēl pārmet, ja tev mēģina palīdzēt. Tinied na**, de*** kr***! A es tavērētu izpīpēt, kas un kā kamēr tu te tēlo karalīti, bet vairs nanv entuziasma palīdzēt. Jājies vien pats biedrīti mss!

Link to comment
Share on other sites

Baidos ka tava vieta ir tikai Delfu forumos,tur tu varetu izpaausties riktigi ar savam "figņām". Bet nu labi ka seit atradas ar cilveki kas ar palidzeja.Un tu varbut pamacitos sevi cienit ja turpmak paklusetu pie sis temas!

Link to comment
Share on other sites

Cik viens par DAB karstu tēju čurā tik otrs ir pilnīgs āmurs.

Āmur instrukcija vismaz līdzi nāk? Mani dāņu valoda neimponē.

 

Es uzdevu konkrētus jautājumsu #8 postā. Klusums? Kāpēc? Nav ne jausmas par ko es runāju? Es gribēju vienkāršu atbildi: Jā vai Nē. Pieņemsim ka atbilde ir Nē! Strādā pa Wifi tās interneta stacijas? Slabo palaist caur snifferi un paskat'ties vai rādio saraksts iekačājas no neta vai glabājas lokāli. Ieslēdziet tak vienreiz smadzenes un padomājiet. Es hitači lūzni neesmu rokā turējis, nevaru izdomāt jūsu vietā bez papildus pētījumiem. Kārējie indigio kuri gaida ekstrasens-šamaņu atbildes.

Link to comment
Share on other sites

to G.E(DX)

 

Par to vai ieprogrammetas saubijos jo sakuma samekleja 20 LV stacijas,bet pec paris dienam jau 24,( varbut vins paspeja apdeitoties?).Bet nu divaini kapec atrod tadas  ka Radio naba,Ogres radio, bet tadu lielo ka SWH neatrod.Meginaju manuali,bet ar neatrod.

Link to comment
Share on other sites

tā DABists jau sāk aplausties (ne kā pesonīga, cienu tevi par antenām un DX, bet... pats saproti).

 

Āmur! Vai tiešām izgāji caur visām menu un izpētīji kas tir iekšā ir. Vari ir kaut kāda iespēja reģistrēties webā vai tml? Vai kaut kāds kods jāievieno. Sorr'y, ka tu esi stulbs, bet atkal tavsi teksti izklausās pēc tā frontier web servisa.

 

Uz Konig štrunta bija daudz radiostaciju, bet sarakstā nebija SWH (tad vēl 101 mani neinteresēja, jo pats piedalījos studijas iekārtošanā :mda:  ). Tālāk. Man vajadzēja palais lai ras radio spēlē manu personīgo LAN i-radio (shoutcast) nekāda vaina. Sataisīju. Attiegi: ir iepēja pielkt arī SWH. protams ja vien tu nebūtu tāds debīls āmurs.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

DX. Pastāsti ka notiek manuāla stream pievienošana Hitachi draņķim. Tev tāds mājas ir?

 

Konig draņkim vajadzēja visu izdarīt frontier web lapā. Pēc tam restartēt Konig štruntu un jamais pats iekačāja izmaiņas. Niansēs neatceros. Webā kaut ko tur vajadzēja reģistrēt. Tad Konig verķī kaut kādu numuru ievadīt.

Labots - JDat
Link to comment
Share on other sites

Vins tika pirkts veikala no stenda,tadel saprotams ka nav ari instrukcijas. Ari Hitachi support'a vini neatbalsta so modeli,ja nu varbut kavtkur Kinas lapaas zem hieroglifiem. Meginaju ari ievadit http//...formaa ,bet neatrod.

Link to comment
Share on other sites

 

Vins tika pirkts veikala no stenda

.

 

Saskaņā ar LR likumdošanu... Lai nu paliek tās PTAC muļķibas. Tev instrukcijas nav vispār? Vai arī ir hieroglifos? Rocies pa to frontier. Atkodīsi kā. Rādžiņa nevajag neko no stacijām ievadīt. Visu jāizdara webā... Tad rādžiņā kodu no weba jāievada un pārējo ņems dabas mistiskie spēki.



EDIT: Nu? Jau klausies SWH un 101?

Link to comment
Share on other sites

Frontier nelauj ielogoties,(The Access code you entered was not found.).Jautajums butu vai nu aparats ir jau  registrets,par cik vins jau veikala ticis darbinats,vai nu tiesam jaliek 'sniferi' un jamekle no kura servera tas apdeitojas?



Viss ok ,atradu,paldies visiem!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...