Jump to content

Iphone 3gs darbibas atrums


Imbaworld
 Share

Recommended Posts

Sveiciens visiem zinosajiem.

 

Sakara ar to, ka manas rokas ir nejausi ieklidis Iphone 3gs, gribetos pajautat lietpratejam, cik loti jutama atskiriba ir starp iOS 5.1.1 un 6.0.1.

Uz doto bridi ir uzstadita 6.1.0 iOS.

 

Nav breikots un neesmu parliecinats, vai vispar ar to smeresos, jo jegu isti tam neredzu. Anyways, gaidu atbildes :)

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Ļoti atšķiras. Arī iOS 4 strādāja jūtami ātrāk kā 5- ais.

 

Teikšu kā ir - iOS 6 foršās fīčas nav tā vērtas, lai viņu mocītu uz 3GS, tā ka iesaku labāk downgreidoties uz 5.1.1.

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

runā, ka 6.0 strādājot ātrāk par 5.0. pats gan virs 4.x neesmu gājis uz 3gs.

Link to comment
Share on other sites

martinno

Ir lietojams, tikai lēnāk strādā.

Droīdiem pat tik daudz nav....

Link to comment
Share on other sites

hakeris99

pedeja ios6.0.1.2 pecmaniem noverojumiem atrak tusho bachu lai gan updeita apraksta bija ka uzlabo baterijas ilgturibu :D

 

ka teikt jo vairak  fichu jo lenak stradaa , sena patiesiiba :D

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Androīds vismaz vēl ir lietojams. 3g tu vairs pat nevari uzlikt aplikācijas. Domājams, ka ar nākamo updeitu tas pats notiks ar 3gs.

Link to comment
Share on other sites

Domājams, ka ar nākamo updeitu tas pats notiks ar 3gs.

pēc kā Tu to spried? kopš 3gs ir iznākuši desmitiem updeiti un trīs jauni telefoni, kāpēc tieši nākamais updeits to nokillos?
Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Atkal jau daži muļķi sāk kvekšķēt par savu Androīdu.

Tak iedzeniet savos nopulētajos pauros, ka 3GS iznāca pirms četriem gadiem. ČETRIEM! Pa šo laiku tas pats Andorīds no absolūtajiem pamperiem izauga līdz pašreizējam jau kaut cik lietojamajam līmenim.

 

Par Andorid atjaunināšanas iespējām vispār labāk jums vajadzētu paklusēt. Atceros, kad nopirku savu HTC Desire, kurš tobrīd bija absolūtais flagmanis smārtu kopienā, un izrādās, ka tikai X.1 nākamais apgreids šim pieejams, jo 512MB esot par maz rama priekš nākošās versijas, kaut gan XDA puikas jau sen nodemonstrēja, ka viss iet griezdamies.

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

Imbaworld

Paklausiju biedrus un nolemu downgreidoties. Atradu pamacibu ieks applehacks, ka downgreidot iOS 6.0.1 uz 5.1.1. Sakara ar to, ka mans pirmais abols man bija gadus 4 atpakal, tomer nacas iemest aci pamaciba. Ieladeju redsnow un ios 5.1.1! Tomer radas probelema, tadel, lai neveidotu jaunu temu, uzjautasu te. Pec punkta, kad telefona japalaiz DFU mode, viss apstajas. Respektivi redsnow palikas loga, kur jaizvelas ios, bet telefons izslegts, vai vienkarsi ar tumsu ekranu. Meiginaju vairakas reizes, neka. Kad turu telefona home un power pogu, dzirdama winxp skana, ka tiek atvienota usb ierice un pecak pievienota (kad turu home button). Ir kadam kads ieteikums?

Link to comment
Share on other sites

martinno

 

Pec punkta, kad telefona japalaiz DFU mode, viss apstajas. Respektivi redsnow palikas loga, kur jaizvelas ios, bet telefons izslegts, vai vienkarsi ar tumsu ekranu.

Pag, iOS tak jāizvēlas pirms liec trubu DFU...  vai tomēr kaut kas mainījies?! 

Link to comment
Share on other sites

Imbaworld

Pirms, to ari es izdariju. Atvainojos, ka nepiemineju. Pec pievienosanas spiezu next, tad notiek telefona pogu turesana, tad pirms pedejas (home) pogas turesanas redsnow parada, ka sakas softa instalesana (isti neatceros, ka sauca. Neatrodos pie pc uz doto bridi), tad loading logs pazud un paliek redsnow logs kura izvelas ios. Loga apaksa uzrakstits, ka pievienots iphone 3gs, atrodas DFU moda, bet telefonam nekadas reakcijas. Pecak atvienoju, pievienoju un tad redsnow paradas atkal loading logs, kura turpinas softa instalacija, bet velak apstajas un parada, kanoperacija neveiksmiga. Atvainojos, ja nedaudz putraini. Rakstu no telefona atrodoties darba, tadejadi gruti koncentreties.

Link to comment
Share on other sites

martinno

Njā, kaut kas nav ok... Pēc DFU modes visam jānotiek ar vienu reizi un līdz galam.

Grūti kaut ko komentēt - sen neesmu darījīs neko ar redsnowu...

Link to comment
Share on other sites

Imbaworld

Gluzi, ka es. Pedeja reize bija kautkad kad ios 2.x bija. Tiesa tad viss griezas nebremzejot. Cik atceros, ja atceros korekti, tad DFU modu telefona vareja redzet. Ar to es domaju, ka telefona ekrana kko radija?

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Varbūt vienkārši man dibens sāp, taču biju smagi pikts, kad uzliekot iOS4 uz sava 3g, nekādi lielie jaunievedumi netika ieviesti tieši manam modelim, joprojām pilnai funkcionalitātei bija nepieciešams džeilbreiks. Un nu lab, tas bij otrais lielais apdeits.

Savukārt ar HTC apdeits bija viens, uzmocīt ko savu ir daudz vieglāk, taču nav tā, ka baigi prasītos pēc rūta ikdienā. Tik cik samba šāres ir foršas.

 

Un kā bij ar 2g ? Tas bij telefons, kas dzelziski no 3g atšķīrās tikai ar to, ka tam nebija 3g modēms. Aber huļi viņam nebija pieejams iOS 4 ? Tāpēc, ka ābols patiesībā ir spraudnis.  

Link to comment
Share on other sites

DFU režīmā ekrāns ir pilnībā melns. tur viss vienkārši - palaižam redsnowu un sekojam instrukcijām vārds vārdā un pareizā secībā.

Link to comment
Share on other sites

Imbaworld

@kirils, ja, sajaucu ar recovery mode. Ka jau teicu, sen neesmu ar to nodarbojies...

 

Problemu atradu pats. Tagad, lai downgreidotu ir nepieciesami kautkadi shsh blobs, kuru diemzel man nav, jo cik saprotu telefonam pirms tam ir bijis jabut breikotam, kas nav darits.

 

Tikai meiginats - http://www.iphonehacks.com/2012/12/how-to-downgrade-ios-6-0-1-to-ios-5-1-1.html sis tuts.

 

Teoretiski cilveki raksta, ka shsh failus var dabut nospiezot "Remote" tani bridi, kad man viss apstajas... (Tad pec idejas redsnow ielade nepieciesamos failus pats), bet ari tas neizdevas. Pirma doma bija, ka usb broadband nav pietiekami atrs. Velak iemeiginaju darba pie wifi, rezultats tads pats.

 

Manuprat var lokot temu. Skaidrs ir tikai viens, jo jaunaks updeits, jo lenaka klausule ;/

Link to comment
Share on other sites

nospiežot "remote", shsh blobus var dabūt no cydia store. un tur viņi būs tikai tad,

ja konkrētajam telefonam iepriekš ir bijusi instalēta cydia.

 

kas, pie velna, ir usb broadband?

 

"Skaidrs ir tikai viens, jo jaunaks updeits, jo lenaka klausule ;/" ← tā gan nav. var paskatīties internetā salīdzinājumus starp iOS versiju ātrumiem. piemēram, 5.1.1 esot ātrāks par 5.0

Link to comment
Share on other sites

Imbaworld

apgaismiba par broadband - https://www.google.com/search?q=usb+broadband&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=JtBBUZvIB8Sh7AagrID4Cw&biw=1680&bih=874&sei=K9BBUfS0MKSW0QXtpoHoBg

 

Tuksas runas,6.1.2 updeita rakstits, ka baterijas laiks vecajiem phoniem bus ilgaks etc. nedaudz palasot inet, izskatas, ka nav gan ta, ka vini raksta.

 

 

Viss skaidrs, visiem paldies

Link to comment
Share on other sites

6.1.2 changelogā nav nekas rakstīts par vecajiem telefoniem, bet gan par exchange bugu, kas rija gan bateriju, gan internetu. līdz ar to tiem, kam bija šis bugs (un telefons iepriekš izsīka dažu stundu laikā), tagad ir labi. citiem nekas nemainās.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...