Jump to content

Iphone 3gs Itunes gluki.


cFix
 Share

Recommended Posts

Lieta sekojosa, man ir Iphone 3gs, virsu stav veca versija 4.3 ir jailbreak, bija doma uzlikt jaunaku versiju, itunes man piedava 6.1.2 versiju (lasiju atsauksmes, uz 3gs bremzigi straada),  noladeju zemaaku versiju  5.1.1, caur redsnow telefona uzliku DFU rezhima , talak keros pie itunes, izvelejos savu noladeto versiju, viss notiekas, pec kada britinja izmet eroru "the iphone could not be restored 1601 " , meginaaju atkartoti (kopa vairakas reizes) ,citreiz izmeta 1602 ..

Man nebija ne jausmas ko tas nozime, talak mekleeju google , atradu ka tas ir saistiits ar USB portiem, parsleedzu uz citiem  USB portiem, atkal tas pats erors, paproveeju uz cita PC (win7) ari ta pati kluuda, novilku citu iOS versiju( ari nejiet) , nezinu ko iesaakt.

Link to comment
Share on other sites

Vecais stāsts ar 6.15.00 BB. Izmanto Tinyumbrella, lai izsistu ārā no recovery mod, bet tas jau neko daudz nedos, jo telefonu aktivizēt tā pat jau nevarēsi ja nav oficiālās SIM. Tev vajag jau gatavu firmware iešūt, kas jau ir gatava darbam un nav nepieciešams aktivizēt telefonu. 

Link to comment
Share on other sites

Tagad situacija ir taada, iphonu vispar nevar iesleegt, ekrans tumsh , nekada reakcijas. vispar nesaprotu, kas notiek ar manu telefonu.

Piesleedzu pie USB, paraadas ka ir pievienots DFU rezhima(divaini ka uzreiz DFU rezima), uz ekrana nekadas reakcijas...

Caur itunes meginu parinstalet,taja bridi kad notiek parinstalesana,  ekrans iedeegas paraadas abolits(notiek kkada instalacija), talak kad itunes man izmet eroru 1600, viss telefons tumsh.... kas tas ir? ludzu palidziet kads.

Link to comment
Share on other sites

Vecais stāsts ar 6.15.00 BB

ar iPad BB būtu jāparādās error 1013 vai 1015. 1600 ir kas cits. Vēl jo vairāk ka UK var jebkuru telefonu atbloķēt par 20 paundiem, kāda jēga būtu kādam likt iPad BB?

Autoram - ar ko nosaki, ka iPhonis ir DFU modē? Kādas programmas vispār lieto?

Ja nekas nesanāk, ir arī tāds variants - es arī esmu UK, dienas laikā var telefonu pārsūtīt, sačinīt un sūtīt atpakaļ.

Labots - Mml
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...