Jump to content

Iphone 3gs motherboard antenas problema


Imbaworld
 Share

Recommended Posts

Sveiciens. Sovakar mainot bateriju liko roku del nolauzu antenu uz mates plates. Tatad jautajums ir, vai ta ir tikla antena, vai wifi?

Ir kadi veidi, ka pashmaju apstaklos to salabot? Uz doto bridi ielociju kapara smalku stieniti vieta, bet nevar saprast, strada tas vai ne....

 

 

Tatad, lugums palidzet ar remonta ieteikumiem. Vai maybe var lietot ari bez?

post-80363-0-25836800-1364506320_thumb.jpg



Atradas noluzusi detala, bet tagad jautajums ir, ka vinu pievienot atpakal? Palasot google var vienkarsi ar super limi pielimet atpakal. Patiesiba? Vai kartejais bullshits?

Link to comment
Share on other sites

postal1188

Par super līmi laikam varētu iedomāties tikai pilnīgs tu tū, jo kontakts ar tavu pielīmēto ''antenu nebūs, tas ir vairāk kā 100% un ar parasto alvu cik ir mēģināts telafoniem lodēt, nekas nav izdevies vainu nestrādā tas kas ir labots vai ierīce vairs nedarbojas vispār!

Mājas apstākļos tu viņu nesalabosi! ja tev ar kautkādu ''drātiņu'' darbojas, tad tā arī lieto, vai stiep uz remontu!

Link to comment
Share on other sites

principā tīkla antena slēdzas ar coaxiālo netālu no tavas nolauztās detaļas. Principā bez tā pin vajadzētu visam iet.bet nu labāk ja viņš ir. un nebūs tev donora no kurienes šo pin pārlodēt.

Un jā... lai to nolauztu rokām jābūt 275" leņķī.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Daudz nav sanācis telefoniem lodēt, bet... cik ir sanācis tik viss šancē. Laikam man ir kāda no tā neparastām alvām. :hunter:

 

 

un ar parasto alvu cik ir mēģināts telafoniem lodēt, nekas nav izdevies

Link to comment
Share on other sites

Imbaworld
(labots)

@ kaasis isteniba ne. Nav jabut nekadiem roku gradiem. Vienkarsi parguris atnacu majas un sakara ar to, ka telefona baterija pedeja laika vispar netureja nekadu darbibas laiku nolemu atri parskruvet. Visu atskruveju etc, viss skaisti, bet tas mazais kapara pulkitis bija paslidejis zem sudrabota korpus, ko diemzel es neieveroju. Kad vilku ara mateni bija tik tads knikskis un viss. Ah, gadas. Donors ir, paris vecas iphone plates metas plaukta, bet velejos zina, ar ko lai vinu nostiprina? 

 

Alvu vai ka? Jo vakar google, ka jau teicu atradu tutorialu, kura teikts, ja tas mazais sparnins ir noluzis, var vinu pielimet atpakal. Personigi ar limi neesmu telefoniem neko limejis, tadel ari vaicaju.

 

@viestur thanks u

 

 

tuts te - http://www.ifixit.com/Answers/View/34637/no+service,+%22wing%22+on+the+logic+board+is+broken

Labots - Imbaworld
Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

ar parasto alvu cik ir mēģināts telafoniem lodēt, nekas nav izdevies vainu nestrādā tas kas ir labots vai ierīce vairs nedarbojas vispār!

 Ko var muldēt? Vairākas reizes ir telefoniem lodētas detaļas ar pašu parastāko 0.8mm alvu ar atsevišķu kusni un smalko lodāmuru - viss turējis gadiem , kamēr tālrunis no vecuma izbeidzies.

 

To pinu tak var pielodēt atpakaļ pat uz paģirām ar trīcošām rokām - sadabū dāmas uzacu raustāmo pinceti, aizņemies no kāda paziņas lodāmuru ar temperatūras kontroli, un uzmanīgi pieturot īsi piespied atpkaļ uz plates - zem viņa palikusī alva pilnībā pietiks, lai pieķertu atpakaļ!

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

Imbaworld

Paldies Arnolds. Uz doto bridi lodamurs nav pieejams, bet tuvako dienu laika iegadasos.

 

 

Liels paldies!

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Es vienīgi uzskatu, ka pirkt lodāmuru lai pielodētu vienu sīkumu ir zemē nomesta nauda (pat ja pērk pavisam lēto par 4Ls latgalītē). Tāpat arī nav prāta darbs kā pirmo rokas iemēģināšanu lodēšanā sākt ar telefona remontu - lai gan šīs lielākās detaļas tālruņi pielodēt tiešām nav sarežģīti, tā vai citādi ja Tu iepriekš neesi lodāmuru turējis rokā, es neieteiktu sākt ar sava tālruņa remontu. Ja rokas taisnas, aizņemies lodāmuru no kāda paziņas, kas ar šitādām lietām ņemās.

 

Salīdzināšanai -

lielākajā daļā tālruņu servisu (vai, piemēram, meistaru iekš ss.lv) šāda piespiedējpina pielodēšana izmaksātu no 5 līdz 10Ls.

lodāmurs + tīrāmā mačalka + alvas stieple + kusnis > 10Ls

 

Īsāk sakot - ja netaisies vēl nākotnē nodarboties ar smalklodēšanu kā hobiju, labāk aiznes to tālruni uz jebkuru ātro mobilo servisu.

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

Imbaworld

Isteniba lieta ir tada, ka lodamurs ir, bet sakara ar to, ka tagad neatrodos latvija, bet arzemes, domajams, ka ari seit nakotne bus nepieciesams vins.

Es jau biju domajis par tadu ficu, ka aiznest, lai atri pielode, bet te uz salas "Guernsey" viss notiek caur formaam, respektivi tas nebus atri. Tadel mana gadiju ir verts izmest tos patsmit paudus.

 

Anyways thanks u very much!

Link to comment
Share on other sites

jap. parastākā svina alva der. ja nu vienīgi tu uztraucies ka telefons fairs nebūs ROHS :D :D

un ja esi SOMERSET tuvumā brauc ciemos - man ar kaudze ar donoriem. un flux un alva ar ir.

 

To postal1188: Nu tad ja fez flux visus pin samet uz īso tad noteikti telefoni vairs nestrādā...

Labots - Kaasis
Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Ķirzak, ja tas būtu ekstenciāli nepieciešams komponents, es neteiktu cilvēkam, ka viņš varētu brīvā laikā pamēģināt pats to piedabūt atpakaļ, bet drīzāk ietektu apsisties ap sienu un nest uz servisu. ne?...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...